Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim flash ım kız arkadaşımda kaldı ve ucuz ama iş görecek bir tane arıyorum 8gb hızı pek önemli değil açıkçası sadece veri taşımada küçük anahtarlığa takacak ve mümkün olan ucuz bir marka model olsun ne önerirsiniz?
    konuda eskiden bakıyordum 3 sayfalık testlere bakmıştım ama sonrasına tek tek modellere bakmadım incelemedim boyutlarını araştırmadım bir tavsiyede bulunun desem ne dersiniz?
  • Corsair Flash Voyager® USB 3.0 32GB USB Flash Drive

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 10 Haziran 2011; 2:34:46 >
  • Corsair Voyager Mini 8gb 2.0/3.0 destekli. Vatan Bilgisayardan 43 liraya aldım. Taze taze tes sonuçları böyle. Pek hoşuma gitmedi. Aslında bir üst mesajdaki corsairi almaya gitmiştim vatana. Ama çok büyük. Dana gibi USB yapmışlar. Bunun boyutlar çok iyi. taşıma klipsi var. Zamandan tasarruf edemeyeceğiz belki ama daha kullanışlı olduğu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anycall -- 29 Haziran 2011; 10:54:45 >

• Bu da bugün hepsiburadadan aldığım Transcend JetFlash USB 3.0 16 GB modelin test sonuçları. Bu güzelmiş. USB 2.0 test sonuçlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anycall -- 30 Haziran 2011; 12:06:41 >

•  FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

8GB

• Transcend 16gb Jetflash 700 USB 3.0

Testler için teşekkürler.Bu usb belleği takip ediyorum.Fiyatlar biraz düşsün alıcam bir tane.Özellikle yazma testlerine bakıyorum.Çoğu usb disk düşük yazma hızlarına sahip.Ender sayıda disk yüksek yazma hızları sunuyor.Bu zamanda 20mb/sec altı pek katlanılır gibi değil...
  • TDK 16GB Trans-it Metal Turuncu Mini USB belek

http://www.hepsiburada.com/Liste/tdk-16gb-trans-it-metal-turuncu-mini-usb-bellek/ProductDetails.aspx?productId=bd131051&categoryId=970

Bu bellek hakkında bilgisi olan var mı?
  • Ben de fazla kafa karıştırmadan kingston'un 16 gb g3 modelini aldım.
    Çünkü her kafadan bir ses çıkıyor
    Hız rekoruna gitmeyecem zaten hızı 10 mb civarı olsa yeter bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Ben de fazla kafa karıştırmadan kingston'un 16 gb g3 modelini aldım.
    Çünkü her kafadan bir ses çıkıyor
    Hız rekoruna gitmeyecem zaten hızı 10 mb civarı olsa yeter bence..

10mb hız çok düşük büyük dosyalarda usandırıyor...
  • Hi-Level 16GB Usb3.0 Usb Bellek testi (Not:USB2.0 test sonuçları...)

• yeni flash diskim ile merhaba

Flash Voyager® GT USB 3.0 32GB USB Flash Drive

• quote:

Orijinalden alıntı: mageji

yeni flash diskim ile merhaba

Flash Voyager® GT USB 3.0 32GB USB Flash Drive

Güzelmiş fakat fiyatı yüksektir bunun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 29 Eylül 2011; 21:23:32 >
  • Carrefour'dan 19.90 tl'ye almış olduğum Kingston 8gb Mini Fun test sonuçları:

• Kingston 1gb data traveler

Hp v210w gelecek inşallah onun da testini koyacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

Kingston 1gb data traveler

Hp v210w gelecek inşallah onun da testini koyacam.

Bu devirde 1GB'ı kim kullanacak.Ne işe yarar bu flashdisk...

• Mesela benim kardeşim buna ihtiyaç duyuyodu, ister mecburiyetten olsun ister bunu istediği için. 2. sınıfta olan bir çocuk vardı babam da ona 1 gblik vermişti işini hâlâ görüyo çocuğun, yani burdan birisi bunu görüp 1 gblik mi alır yoksa 4 8 gblere mi bakar. Çocuk kullansın diye 4-8 gblik alsa para fazla vermiş olmaz mı. Ben ayrıca bilgilendirme olarak koydum, hızını test ettim koydum buraya. Asıl flaş bellek akşam ya yarın elimde olursa ilk işim buraya şutlamak olacak
  • quote:

Mesela benim kardeşim buna ihtiyaç duyuyodu, ister mecburiyetten olsun ister bunu istediği için. 2. sınıfta olan bir çocuk vardı babam da ona 1 gblik vermişti işini hâlâ görüyo çocuğun, yani burdan birisi bunu görüp 1 gblik mi alır yoksa 4 8 gblere mi bakar. Çocuk kullansın diye 4-8 gblik alsa para fazla vermiş olmaz mı. Ben ayrıca bilgilendirme olarak koydum, hızını test ettim koydum buraya. Asıl flaş bellek akşam ya yarın elimde olursa ilk işim buraya şutlamak olacak

Bende yermek için söylemedim zaten.Bu devirde demode ve gereksiz gibi geldi bana ama sizin bakış açınızla doğrudur.Ufak çocuğa 16Gb versen kaç yazar...

• quote:

16 Gb'lik model için hızları düşükmüş hakkaten...Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler...
  • Arkadaşlar birşey sorucam;2.0 test sonuçlarını yayınlıyorsunuz.bazı hızlar oldukça yüksek.bilgisayarın 2.0 usb girişi kaça kadar okuma ve yazma hızını destekliyor?
  • Usb 2 nin max hızı 35mb/sn dir. Ama bu hızı devamlı alamassınız. Yüksek gb olan işlemlerinde ortalama max. 30mb/sn hızı görürsünüz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.