Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: westernblew

16 gb tavsiyesi olan..

50 tl civarı?

kesinlikle transcend jetflash 700 ben 49 tl ye mediamarkttan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

16 gb tavsiyesi olan..

50 tl civarı?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

16 gb tavsiyesi olan..

50 tl civarı?

+1

Fiyatı gayet iyi. Okuma yazma hızı değerleri gayet iyi gördüğüm kadarıyla, 70- 20 demiş chip. Peki sağlam mıdır ? Ne kadardır kullanıyorsunuz ? Bende sandisk cruzer vardı 2 yıldır kullanıyordum bana mısın demedi mesela.

Mediamarket tan başka nerede vardır .. ? yada şöyle sorayım cevahir de metrocity de var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

SanDisk Ultra® Cruzer® Titanium 16 GB (FAT32)

Bu sene içerisinde Mymemory'den nasıl denk geldiyse 45 TL'ye almıştım. Yaptığım en kârlı alışverişlerden biri oldu.

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

bendede bunun 4 gb lıgı vardı zamanında , kaybettim. Çok memnundum.. halen satılıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: 331mnbvcx

Arkadaslar GG de şu ilanı incelerseniz size zahmet sizce bu orjinal midir? adam adıma fatura kesecek 5 yıl garantisi var, 10mb yazma 20mb okuma hızı var diyor. Fiyat ise müthiş kargo dahil 29.90 16 gb dt-101
    link:http://urun.gittigidiyor.com/KINGSTON-DATATRAVELER-101-16-GB-USB-BELLEK_W0QQidZZ33018744

Birde ürün adamın dediği gibi değil ise gg'da para transverini onaylamayıp paramı geri alabilir miyim bunun bir şartı fln var mı?

transferi onaylamayıp paranızı geri alabilirsiniz tabi usb yi geri kargolamanız gerekir.

yanlız ben o tip usb leri sevmiyorum bozulacak gibi geliyor bana nedense.. oyuncak gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

arkadaşlar herkese selam

usb flash'ımı takıyorum fakat önce F sürücüsü çıkıyor 2 sn olmadan hemen gidiyor...

Muhtemelen içinde virüs var, çünkü tüm bilgisayarlarda aynı sorunu yaşıyorum.

Lütfen yardım edin, çok önemli benim için....

Çok teşekkürler....

(Combofix indirmek istedim de tam linkini bulamadım lanet sitesinden)

Bilen kimse yok mu?
  • Bir önceki sayfada yapılan testle çok farklı bir sonuç çıktı...

KINGSTON DATA TRAVELER G3 8GB

• Hi-LEVEL 16 GB USB 3.0

Biraz önce kargo ile geldi, bir test yapayım dedim. Sonuçlar güzel gözüküyor sanırım.

USB 2.0 Testleri

Yazma

Okuma

NOT : USB 3.0 portlu cihazım olmadığı için maalesef testini gerçekleştiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 29 Kasım 2011; 20:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Hi-LEVEL 16 GB USB 3.0

Biraz önce kargo ile geldi, bir test yapayım dedim. Sonuçlar güzel gözüküyor sanırım.

USB 2.0 Testleri

Yazma

Okuma

NOT : USB 3.0 portlu cihazım olmadığı için maalesef testini gerçekleştiremiyorum

kaça aldın hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

kaça aldın hocam?

65 lira falandı fiyatı ama benim hizlial.com'da 25 lira hediye çekim vardı, kargo dahil 43 liraya 12 taksitle aldım
  • quote:

quote:

arkadaşlar herkese selam

usb flash'ımı takıyorum fakat önce F sürücüsü çıkıyor 2 sn olmadan hemen gidiyor...

Muhtemelen içinde virüs var, çünkü tüm bilgisayarlarda aynı sorunu yaşıyorum.

Lütfen yardım edin, çok önemli benim için....

Çok teşekkürler....

(Combofix indirmek istedim de tam linkini bulamadım lanet sitesinden)

Bilen kimse yok mu?

Başka bilgisayarda deneyebildiniz mi?Antivirüs programı uyarı veriyor mu?
  • arkadaşlar, aşağıdaki ürünü 10 taksit 177 tl ye aldım, kullanan var mı performansı nasıldır?

http://www.vatanbilgisayar.com/flash-bellek/corsair-cmfvygt3-32gb-32gb-voyager-gt-usb-3.0-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=57506
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

arkadaşlar, aşağıdaki ürünü 10 taksit 177 tl ye aldım, kullanan var mı performansı nasıldır?

http://www.vatanbilgisayar.com/flash-bellek/corsair-cmfvygt3-32gb-32gb-voyager-gt-usb-3.0-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=57506

Hayırlı olsun güzel bellek, maşallah fiyatı da iyi Testlerini merakla bekliyoruz, çok iyi çıkacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

arkadaşlar, aşağıdaki ürünü 10 taksit 177 tl ye aldım, kullanan var mı performansı nasıldır?

Hayırlı olsun güzel bellek, maşallah fiyatı da iyi Testlerini merakla bekliyoruz, çok iyi çıkacağını düşünüyorum.

bacanağım bunun 16gb liğini kullanıyor o tavsiye etmişti, evet biraz pahalı ama almışken iyi bişi olsun uzun süre kullanayım istiyorum, ayrıca bluray filmlerde sığsın istedim

• quote:

Fiyatı dışında bir olumsuzluk olacağını sanmıyorum.Bu paraya 3 tane 16 GB alınabilir...Blu-ray için 64 GB bile olabilir.Normal Blu-ray 25GB, çift katmanlı olanlar 50GB...

• Toshibanın ready boost lu olanını alın saglamdır ben kullanıyordum.
  •  FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

1. Kingston DataTraveler II+ USB Device 1 GB
    2. Kingston DT 101 G2 USB Device 16GB
    3. Lexar JD FireFly USB Device 8 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 4 Aralık 2011; 12:44:31 >

• Yeni flas disk geçti elime buyrun 4 GB:
    SanDisk Cruzer Blade USB Device

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 4 Aralık 2011; 12:41:07 >
  • Arkadaşlar 8 veya 16 gb flash disk alıcam. hangisini önerirsiniz?

ingilteredeyim, burada nispeten daha ucuz. 16gb'a 10 poundluk kingstonlar var...

testlerden anlamıyorum, uzun ömürlü olsun yeterli... son aldığım flash disk 2008 teknolojisine göreydi, hızı fena değildi. heralde şimdi çok daha hızlıdır o yüzden hız önemli değil. dayanıklı olsun yeter...

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.