Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

Arkadaşlar 8 veya 16 gb flash disk alıcam. hangisini önerirsiniz?

ingilteredeyim, burada nispeten daha ucuz. 16gb'a 10 poundluk kingstonlar var...

testlerden anlamıyorum, uzun ömürlü olsun yeterli... son aldığım flash disk 2008 teknolojisine göreydi, hızı fena değildi. heralde şimdi çok daha hızlıdır o yüzden hız önemli değil. dayanıklı olsun yeter...

teşekkürler

En az 16 GB hatta 32 GB'den aşşağı almayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

Arkadaşlar 8 veya 16 gb flash disk alıcam. hangisini önerirsiniz?

ingilteredeyim, burada nispeten daha ucuz. 16gb'a 10 poundluk kingstonlar var...

testlerden anlamıyorum, uzun ömürlü olsun yeterli... son aldığım flash disk 2008 teknolojisine göreydi, hızı fena değildi. heralde şimdi çok daha hızlıdır o yüzden hız önemli değil. dayanıklı olsun yeter...

teşekkürler

En az 16 GB hatta 32 GB'den aşşağı almayın...

katılıyorum, boyut arttıkça okuma ve yazma hızıda artıyor
  • CyrstalDiskMark benim sandisk cruzer usb belleği kullanılamaz hale getirdi arkadaşlar cihazı pc ye taktığımda bicimlendirilmesi gerekiyor diye bir uyarı veriyor ancak biçimlenemiyor üç ayrı bilgisayarda denedim sonuc değişmedi sizde dikkatli olun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

CyrstalDiskMark benim sandisk cruzer usb belleği kullanılamaz hale getirdi arkadaşlar cihazı pc ye taktığımda bicimlendirilmesi gerekiyor diye bir uyarı veriyor ancak biçimlenemiyor üç ayrı bilgisayarda denedim sonuc değişmedi sizde dikkatli olun derim.

Ben bu programı uzun süredir kullanıyorum.Şimdiye kadar herhangi bir problem yaşatmadı.Sizin usb belleğiniz başka bir sebeple bozulmuş olabilir.Tabi bozulduğu sırada bu programı kullanıyorduysanız fatura bu programa çıkmış olabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

CyrstalDiskMark benim sandisk cruzer usb belleği kullanılamaz hale getirdi arkadaşlar cihazı pc ye taktığımda bicimlendirilmesi gerekiyor diye bir uyarı veriyor ancak biçimlenemiyor üç ayrı bilgisayarda denedim sonuc değişmedi sizde dikkatli olun derim.

Ben bu programı uzun süredir kullanıyorum.Şimdiye kadar herhangi bir problem yaşatmadı.Sizin usb belleğiniz başka bir sebeple bozulmuş olabilir.Tabi bozulduğu sırada bu programı kullanıyorduysanız fatura bu programa çıkmış olabilir...

Evet belkide öyle denk gelmiş olabilir onun yerine Hi Level 16gb flash bellek aldım şimdilik memnunum 9.2 Yazma 27.3 Okuma hızlarına sahip.Evet belkide öyle denk gelmiş olabilir onun yerine Hi Level 16gb flash bellek aldım şimdilik memnunum 9.2 Yazma 27.3 Okuma hızlarına sahip.

• Bende USB 3.0 a terfi ettim. Yeni aldığım flash belleği eskisiyle bir test edeyim dedim:

Test Sistemi (iş yerindeki bilgisayar): CPU Wizard ile

Mainboard : Gigabyte H67MA-USB3-B3
    Chipset : Intel Sandy Bridge
    Processor : Intel Core i5 2400 @ 3100MHz
    Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
    Video Card : Intel(R) HD Graphics Family
    Hard Disk : Seagate ST3500413AS (500GB) 7200 rpm
    DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223F
    CD-Rom Drive : KZGZ YFKPQVO SCSI CdRom Device
    Monitor Type : Philips 190E2plus - 19 inches
    Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
    Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 (32-bit)
    DirectX : Version 9.0c

CORSAIR Flash Voyager USB 3.0 16 GB
    FAT32

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

NTFS

Eski Flash Belleğim olan Kingston DT 101 G2 4GB

FAT 32

Kingstonu zamanında 15 TL ye almıştım, epey işimi gördü artık bir arkadaşa hediye etme zamanı gelmişti :) Corsair'i ise bu hafta sonu Vatanbilgisayar indirimden aldım. Ayrıca Teb Bonus kartın %10 indirimini de ekledim üzerine ve 55 TL ye mal oldu bana. 16 GB 80/20 USB 3.0 bir disk için bu fiyat epey makul geldi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghokun -- 15 Aralık 2011; 13:17:42 >

• arkadaşlar bu bana çok uygun geldi yazma okuma hızına görehttp://www.bimeks.com.tr/urun/116518/kingston-16gb-usb-memory-hight-speed--dtr500-16gb-.aspx#photos

uygun fiyatlı ve yazma okuma hızı yüksek 16gb lık flash lazım yukardaki Hi-LEVEL 16 GB USB 3.0 beğendim ama satan yer bulamadım
  • dün elime geçen 3 adet usb 3.0 flashın fotoğrafları ve bendeki test sonuçları...

(ürünleri usb 2.0 bağlantı yuvasında deneyebildim ve herhangi bi sürücü yüklemedim sadece fat32 ntfs çevrimi yaptım)
    fotoğraflar;

• 3ü bir arada

• pny

• supertalent

• pretec

• ,

• test sonuçları 1

• 2

• supertalent

• quote:

Orijinalden alıntı: burak.han

supertalent

Güzel kolleksiyon olmuş!

Testler usb 2.0 testleri sanırım.Usb 3.0 testleri bu kadar düşük olmamalı....
  • quote:

quote:

supertalent

Güzel kolleksiyon olmuş!

aslında ailenin üyelerine de aldım toptan alım oldu

evet usb 2.0 bağlantı yapabildim ekleyemediğim birkaç foto var biri yazıyla şöyle:
    pny ilk takıldığında 15 gb gösteriyor,pretec 15.2,supertalent 14.6
    en hızlı pny en yavaş da s.talent oldu s.talent hem daha az alan gösteriyor hem biraz daha yavaş diğerlerine göre yani..testimizin galibi değilse de mağlubu s.talent
    (son bir not olarak ürünler yurtdışından geldi )

• quote:

quote:

quote:

supertalent

Güzel kolleksiyon olmuş!

aslında ailenin üyelerine de aldım toptan alım oldu

evet usb 2.0 bağlantı yapabildim ekleyemediğim birkaç foto var biri yazıyla şöyle:
    pny ilk takıldığında 15 gb gösteriyor,pretec 15.2,supertalent 14.6
    en hızlı pny en yavaş da s.talent oldu s.talent hem daha az alan gösteriyor hem biraz daha yavaş diğerlerine göre yani..testimizin galibi değilse de mağlubu s.talent
    (son bir not olarak ürünler yurtdışından geldi )

Supertalent ismini son dönemde çok duyuyorum...Ürünler yurtdışından geldiğine göre fiyatları daha hesaplıdır herhalde...

USB 2.0 için hızları yeterli geldi bana.Daha fazla hız için USB 3.0 şart...

Hayaırlı olsun.Güle güle kullanın...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.