Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarı dew

arkadaşlar bende düşünüyorum 40 tl ye kadar transcend jf620 8gb fena değil gibi ne dersiniz?

Bana 8GB fiyatı olarak 40TL pahalı geldi.Fiyat olarak 40-50TL civarı 16GB'lik modelleri düşünmelisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

jetflash 760 var ben de de :)

Güncel ve başarılı bir seçim olmuş Güle Güle kullanın hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

arkadaşlar bende düşünüyorum 40 tl ye kadar transcend jf620 8gb fena değil gibi ne dersiniz?

Bana 8GB fiyatı olarak 40TL pahalı geldi.Fiyat olarak 40-50TL civarı 16GB'lik modelleri düşünmelisiniz...

evet 16lık lar var ama onlarında hızları kötü gördüğüm kadarıyla gidip 80 tl falan da vermek istemiyorum. bi daha bakınıyım en iyisi çok saol
  • quote:

quote:

quote:

evet 16lık lar var ama onlarında hızları kötü gördüğüm kadarıyla gidip 80 tl falan da vermek istemiyorum. bi daha bakınıyım en iyisi çok saol

Aşağda linklerini verdiğim ürünleri bir inceleyin isterseniz...

corsair-flash-voyager-16-gb-small-usb-30-bellek
    (Fiyat 57 TL'ye satılıyor...79 mb/s okuma,21mb/s yazma usb3.0)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/corsair-flash-voyager-16-gb-small-usb-30-bellek/productDetails.aspx?productId=bd132034&categoryId=970

transcend-jetflash-16-gb-jf600-usb-bellek
    (Fiyat 45TL, 35mb/s okuma, 18mb/s yazma usb2.0)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/transcend-jetflash-16-gb-jf600-usb-bellek-ts16gjf600/productDetails.aspx?productId=bd750746&categoryId=970

• bir tane 8 gb bir tane 16 gb usb bellek alayım diyorum.
    hangisini tavsiye edersiniz? fazla yer kaplamayan hızı kötü olmayan kaliteli bir ürün olsun istiyorum
    sandisk cruzer ultra mıdır en iyi fiyat performans ürünü?_

http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=usb%20bellek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 7 Şubat 2012; 14:26:56 >
  • Corsair Flash Voyager 16 GB Small USB 3.0

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

Hepsiburada.com dan 57 tl ye satın aldım.

Ntfs Formatlı -USB 2.0

Ntfs Formatlı -USB 3.0

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

bir tane 8 gb bir tane 16 gb usb bellek alayım diyorum.
    hangisini tavsiye edersiniz? fazla yer kaplamayan hızı kötü olmayan kaliteli bir ürün olsun istiyorum
    sandisk cruzer ultra mıdır en iyi fiyat performans ürünü?_

http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=usb%20bellek

KINGSTON 8gb kullanıyorum gayet de memnunum.
  • hız testini nasıl yaparım?
  • 16GB USB 3.0 çok iri olmayan bir bellek arıyorum. aradığım acaba jf700 mü? hiç bir yerde bulamıyorum.
  • takip...
  • sandisk cruezer ultra 16 gb aldım.
    6 mb/sn ile aktarıyor 2.5 gb dosyayı bilgisayarımdan usb flash belleğe.
    yavaş mıdır?

normalde üzerinde 15 mb/s yazıyordu.

ben usb çoğaltıcı taktım 5 senelik asus anakartımın usb çıkışına.. oraya da bu usb belleği taktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

sandisk cruezer ultra 16 gb aldım.
    6 mb/sn ile aktarıyor 2.5 gb dosyayı bilgisayarımdan usb flash belleğe.
    yavaş mıdır?

normalde üzerinde 15 mb/s yazıyordu.

ben usb çoğaltıcı taktım 5 senelik asus anakartımın usb çıkışına.. oraya da bu usb belleği taktım

Sabırlı biriyseniz problem olmaz...

Elbette günümüz koşullarında yavaştır.Bence bu devirde EN AZ 15-20 mb/sec olmalıydı.

5 senelik anakart çok rahat USB 2.0 destekliyordur.Buda 20-30 mb/sec garanti demektir.Başka USB portlarına takarak tekrar deneyin.Bios'tan USB 2.0 Hi-Speed modunun etkin olup olmadığını kontrol edin...

• Kingston Data Traveller DT109 8GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzy76 -- 15 Şubat 2012; 17:21:57 >
  • Merhaba;

Transcend jetflash 700 ile 760 arasında ne gibi farklar var . Hangisini tavsiye edersiniz ?

NTFS şeklinde biçimlendirmede bir problem olmaz değil mi bunları ? FAT 32 destekli ürünler galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 16 Şubat 2012; 1:06:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Merhaba;

Transcend jetflash 700 ile 760 arasında ne gibi farklar var . Hangisini tavsiye edersiniz ?

NTFS şeklinde biçimlendirmede bir problem olmaz değil mi bunları ? FAT 32 destekli ürünler galiba.

Jetflas 700
    USB 3.0
    Kapaklı model.
    0.6ms erişim süresi
    70mb/sec okuma,20mb/sec yazma

JetFlash 760
    USB 3.0
    Sürgülü model
    52 MB/sec OKUMA;20 MB/sec YAZMA

JetFlash 780
    USB3.0
    Read 100 MByte/s, Write 20 MByte/s (8GB);
    Read 140 MByte/s, Write 40 MByte/s (16GB);

/>

• Teşekkürler Sn.brev o zaman ben jetflash 700'ü tercih edeceğim gibi. Ayrıca 32 GB lık versiyonun yazma hızı 30mb/s imiş galiba.

İstediğimiz gibi NTFS olarak biçimlendirebiliriz değil mi, herhangi bir sorun olmaz. Alma amacım mkv dosyalarını rahatlıkla taşıyabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Teşekkürler Sn.brev o zaman ben jetflash 700'ü tercih edeceğim gibi. Ayrıca 32 GB lık versiyonun yazma hızı 30mb/s imiş galiba.

İstediğimiz gibi NTFS olarak biçimlendirebiliriz değil mi, herhangi bir sorun olmaz. Alma amacım mkv dosyalarını rahatlıkla taşıyabilmek.

Rica ederim.

NTFS veya EXFAT(win7,vista) formatlayabilirsiniz.İkiside işinizi görecektir...

Kapasite arttıkça genelde hız artıyor.Seçim size kalmış artık...
  • TRANSCEND JETFLASH 700 USB 3.0 16GB ebay'da kargo dahil $.19,99 bilginize. 36TL çekti paypal'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @mc@bey

TRANSCEND JETFLASH 700 USB 3.0 16GB ebay'da kargo dahil $.19,99 bilginize. 36TL çekti paypal'dan.

EBAY'dan alış-veriş yaparken çok dikkatli olun,ÇAKMA USB belleklerde satılabiliyor.Özellikle UÇUK kapasitelerde(64,128,256GB) çok fazla ÇAKMA USB satılıyor.Dikkatli olun!

Sizin aldığınız ürün ve fiyatı normal geldi bana,büyük ihtimal problem yoktur...

• quote:

Sizin aldığınız ürün ve fiyatı normal geldi bana,büyük ihtimal problem yoktur...

Valla şansıma mı bilmiyorum. ebay'den çok alışveriş yaparım, hiç sorunla karşılaşmadım. Çevremden de duymadım doğrusu.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.