Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @mc@bey

quote:

Orijinalden alıntı: brev

Sizin aldığınız ürün ve fiyatı normal geldi bana,büyük ihtimal problem yoktur...

Valla şansıma mı bilmiyorum. ebay'den çok alışveriş yaparım, hiç sorunla karşılaşmadım. Çevremden de duymadım doğrusu.

Youtube'da sürüsüne bereket bu tip sahte belleklerin videoları var.Fakat özellikle 256,128 GB gibi belleklerde bu tip bir sahtecilik söz konusu.Diğer ürünlerde bende pek duymadım.Youtube'da bu tip videoları geçen sene izlediğim için şu an link veremiyorum.Ama denk gelirse linkini yollarım buradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

test sayısı:5
    testin büyüklüğü:4000mb
    read write
    seq:71,57 35,56
    512k:64,33 1,354
    4k:5,070 0,020
    4kqd32:0,043 0,020

fotoğrafı ekleyemedim.bu model usb 3,0 transcenf jetflash 760 (32gb)

jetflash 760 usb 3 performansı.şahsen denenmiştir
  • sandisk cruzer 16 gb ile Kingstone DT 109 8 gb ın aktarım hızlarını ne kadar cok sıteye baktıysam bulamadım yardımcı olabılecek varmı ? ona gore Elımdekı yenı model phılıps 8 gb ile kingstone ı degıstırıcem yada 10 tl daha verıp sandısk ı alıcam ama sandısk ın o ufak modelı yavas dıyolar yardımcı olursanız sevınırm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzy76

Kingston Data Traveller DT109 8GB

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

Bunun yazma hızı 12,5 mb mı yani eğer öyleyse çok iyimiş.

• kingston g3 8gb aldım toshiba hayabusa ya göre kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 24 Şubat 2012; 22:46:01 >
  • Arkadaşlar bende Kingston 16GB G3 flash bellek aldım fakat daha önceki testlere baktığımda yazma hızı 12-15 mb arası değişirken bende neden bu şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yankee33

Arkadaşlar bende Kingston 16GB G3 flash bellek aldım fakat daha önceki testlere baktığımda yazma hızı 12-15 mb arası değişirken bende neden bu şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

Resimdeki test verisi 50MB olarak gözüküyor.Bunu 500,1000 MB ile deneyin.Test dosyasının boyutu küçüldükçe okuma/yazma hızı düşer.Birde düzelmezse bios'tan USB portunun hızını kontrol edin...
  • Arkadaşlar 8 GB hızlı bir model önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Arkadaşlar bende Kingston 16GB G3 flash bellek aldım fakat daha önceki testlere baktığımda yazma hızı 12-15 mb arası değişirken bende neden bu şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

Resimdeki test verisi 50MB olarak gözüküyor.Bunu 500,1000 MB ile deneyin.Test dosyasının boyutu küçüldükçe okuma/yazma hızı düşer.Birde düzelmezse bios'tan USB portunun hızını kontrol edin...

100mb ve 1000mb yaptığımda da sonuç bu civarda çıkıyor.Biosuda denedim fakat sonuç aynı sadece yazma hızı düşük anlamadığım konu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankee33 -- 26 Şubat 2012; 16:19:56 >

• Gerek kalmadı. Hepsiburada'dan Kingston 16Gb DataTraveler Usb Bellek DTIG3/16GB sipariş ettim. Fiyatı vatan'da 43 TL'ye düşmüşken HB'de 29 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1907

quote:

Orijinalden alıntı: izzy76

Kingston Data Traveller DT109 8GB

Bunun yazma hızı 12,5 mb mı yani eğer öyleyse çok iyimiş.

Pratikte 12MB mı 5 MB mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Gerek kalmadı. Hepsiburada'dan Kingston 16Gb DataTraveler Usb Bellek DTIG3/16GB sipariş ettim. Fiyatı vatan'da 43 TL'ye düşmüşken HB'de 29 TL.

Sana zahmet aldığın flash belleğin test sonuçlarını buraya koyar mısın sadece benim ki mi böyle merak ettim?
  • quote:

quote:

Gerek kalmadı. Hepsiburada'dan Kingston 16Gb DataTraveler Usb Bellek DTIG3/16GB sipariş ettim. Fiyatı vatan'da 43 TL'ye düşmüşken HB'de 29 TL.

Sana zahmet aldığın flash belleğin test sonuçlarını buraya koyar mısın sadece benim ki mi böyle merak ettim?

Dün aldıktan sonra teslimata hazır yazdı sipariş durumunda. Daha sonra kargo şirketine teslim edildiğini gördüm fakat dün gece yola çıkmamış pazar günleri çalışmıyorlar demekki. Yarın elime ulaşır diye umuyorum. Sonuçları paylaşırım burda.
  • Yarım saat önce kargo geldi ve ürün elime ulaştı. Yalnız okuma hızları biraz düşük geldi diğer testlere göre.

Model : Kingston 16Gb DataTraveler Usb Bellek DTIG3/16GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 28 Şubat 2012; 20:08:57 >
  • quote:

Yarım saat önce kargo geldi ve ürün elime ulaştı. Yalnız okuma hızları biraz düşük geldi diğer testlere göre.

Model : Kingston 16Gb DataTraveler Usb Bellek DTIG3/16GB

çok enteresan ya bende gittigidiyordan Kingston 16Gb DataTraveler Usb Bellek DTIG3/16GB aldım fakat okuma hızım 25mb/sn yazma hızım 6mb/sn yi geçmiyor flash bellekler aynı değil mi neden böyle farklılıklar var acaba?.Birde hangi format sistemiyle denediniz testleri fat32 mi yoksa ntfs mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankee33 -- 29 Şubat 2012; 13:36:02 >

• FAT32.
  • Transcend TS32GJF600 32GB JetFlash 600 Hi-Speed USB 2.0

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

Orijinalden alıntı: mageji

Corsair Flash Voyager® USB 3.0 32GB USB Flash Drive

memorydepot.com'dan bir adet sipariş vermiştim. dün elime ulaştı. kargo dahil 71 USD'a mal oldu. türkiye'de satış fiyatı ortalama 200 lira.

benimki elde patladı :)

alırken tekrar düşünün bence. bu Flash Voyager'lar sorunlu maalesef.

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=98245

http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=20-233-176&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&SelectedRating1=1&Keywords=%28keywords%29#scrollFullInfo

2-3 defa ürün değişimi yapıldığı halde flash belleği ölenler var...

• quote:

FAT32.

Test sonuçlarım yine aynı çıkıyor hangi formatta olursa olsun. Fakat şöyle bir şey fark ettim dosya İSO kalıbı şeklinde ise 16mb 'a kadar yazma hızı gördüm fakat dosya diğer türlerde ise yine 5-6 mb arası değişiyor ,okuma hızı hepsinde aynı.Neden kaynaklanıyor acaba çözemedim?
  • quote:

quote:

FAT32.

Test sonuçlarım yine aynı çıkıyor hangi formatta olursa olsun. Fakat şöyle bir şey fark ettim dosya İSO kalıbı şeklinde ise 16mb 'a kadar yazma hızı gördüm fakat dosya diğer türlerde ise yine 5-6 mb arası değişiyor ,okuma hızı hepsinde aynı.Neden kaynaklanıyor acaba çözemedim?

Benim bi' fikrim yok malesef. Ürün değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Bir sorun olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.