Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K@ptan41

@tosunpasa geçmiş olsun 10 15 tl satılan ürünle aynı performansda nerdeyse hemen geri iade edin

Hocam çakallar oraya max diye yazmış onu neden gösterip iade edemezsin.. ayrıca alalıda 1-2 ay oldu malesef.. gördükçe canım sıkılıyor .. almaz olaydım.. bir daha teamden çöp dahi almayacağım.. DDR3 ram alacaktım.. sonsuza kadar eledim.. başlarını çalsınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Sandisk 8GB Cruzer Blade Usb Bellek

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

Haftasonu test etmiştim sonuçlar şöyle:

Yazma Hızı max:5mb/sn
    Okuma Hızı max:20mb/sn

Bunun 16 GB NT de 17,90 TL. test yapan varmı acaba ?

http://yeni.nt.com.tr/sandisk-16-gb-usb-2-0-cruzer-blade-flash-bellek-sdcz50-016g-b35.html

• Ürün Adet Fiyat Durum
    Kingston 32GB Datatraveler Elite USB 3.0 Flash Disk () 1
    117,33 TL
    Tedarik Sürecinde

D&R den aldık bakalım 2.gün oldu hala tedarik sürecinde hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Aynı modelse hızıda aynıdır.
  •  FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

Bügün 9 tl 8gb sandisk cruzer blade aldım CrystalDiskMark testleri buyrun yanlız kitapçıkta ledden bahsediyor beninkisinde led ışigi yok

windows yazma

windows yazma

windows yazma

windows kopyalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 27 Temmuz 2012; 0:31:50 >

• Transjet Jet Flash 500 16GB

• quote:

Orijinalden alıntı: maeds

Kingston 16GB Datatraveler Elite USB 3.0 Flash Disk

ürünü D&R dan 28.49 lira gibi bir fiyata aldım. 2 tane alınca kargoda ücretsiz oldu. hızıda tatmin edici duruyor.
    malzeme kalitesi bildiğimiz kingtson, kızaklı yapısı çalışma şekli gri yüzeyin beyaz yüzeyin üstünde bulunan bir kanalda geri gitmesiyle kanalın içinde iki tane küçük çıkıntının sıkıştırmasından ibaret olup dayanıklılığını zaman gösterecek.

usb2

usb3

usb 2 okuma-yazma

çok güzel ürüne benziyor.Hızıda gayet tatmin edici bence.Fiyatıda iyi almışsınız.Memnunmusunuz hocam bende almayı düşünüyorum.

• Yorumunuz nedir alınır mı sizce?

https://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1939450
    Tıklayınca ulaşabiliyor musunuz bilmiyorum ancak ürünün tam adı şu:
    Corsair Flash Voyager Gt 16 Gb Usb 3.0 Bellek 79 Mb Okuma / 21 Mb Yazma 52,90.
    20TL'lik çek ile 32.90'a geliyor.Baktım biraz hp ve vatanda 52 TL civarı.Bide kargo eklenince 40TL felan yapıyor limangoda sıcak mıdır arkadaşlar alınır mı?
    Birde USB3 yazıyor USB2'de de kullanılır değim mi

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmfvy3s-16gb-16gb-voyager-usb-30-bellek/productdetails.aspx?I_ID=56890
    http://www.hepsiburada.com/liste/corsair-flash-voyager-gt-16-gb-usb-30-usb-bellek-cmfvygt3-16gb/productDetails.aspx?productId=bd300298&categoryId=970

• Kendi İncelemem :Kinston DataTraveler Ultimate 3.0 G2

Ben bayağı sevdim.Performans üstünde yazanın bile üstüne çıktığı oluyor. Tavsiye ederim.
  • SR1 alıp şansımızı denemek mi lazım yoksa paraya kıyıp elite mı almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

SR1 alıp şansımızı denemek mi lazım yoksa paraya kıyıp elite mı almak lazım.

Ben olsam işimi şansa bırakmadan elite alırdım, ayrıca elite'in peformansı biraz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

Ben olsam işimi şansa bırakmadan elite alırdım, ayrıca elite'in peformansı biraz daha iyi.

Gerçi bana gerek yok heralde Elite. Çünkü bilgisayarım usb 2.0 ve mart ayında değiştiricem değiştirirsem eğer. O zamana kadar da fiyatlar biraz daha düşer.
    Şimdilik ben TV'mde kullanmak için alıcam. Ona ne önerebilirsiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

Gerçi bana gerek yok heralde Elite. Çünkü bilgisayarım usb 2.0 ve mart ayında değiştiricem değiştirirsem eğer. O zamana kadar da fiyatlar biraz daha düşer.
    Şimdilik ben TV'mde kullanmak için alıcam. Ona ne önerebilirsiniz?

Bu ürünlerin usb 2.0 performansları, diğer usb 2.0 ürünlere kıyasla oldukça iyi. Tabi usb 2.0 olup güzel performans sergileyen ürünler de var ama onların fiyatları yüksek ya da şuan piyasada yoklar. Önceki sayfalarda ya da başka bir konuda okumuştum. Yine önceki sayfalardaydı sanırım, başka bir arkadaş da TV'de kullanım için flash disk arıyordu, kendisi araştırmış, TV'nin flash diskten okuma hızı 3-4 mb kadar olduğunu öğrenmişti. Bu durumda fiyat-performans açısından en uygun ürünü almanız iyi olur. Siz satın almadan önce yine de bu konuda son aylardaki yorumlara gözatın.

• Arkadaşlar bana 16 gb'lık mümkünse ucuzundan ve sorun çıkarmayan bir USB bellek önerebilir misiniz?
  • Bende 8 veya 16 lık bir bellek arıyorum.yazma hızı minimum 4-5 olacak şekilde bir tane bakıyorum. 1-2 mb/s de gittiği için kullanamıyorum elimdekini.

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

Bende 8 veya 16 lık bir bellek arıyorum.yazma hızı minimum 4-5 olacak şekilde bir tane bakıyorum. 1-2 mb/s de gittiği için kullanamıyorum elimdekini.

Sandisk ultra iyimiş ondan al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Arkadaşlar bana 16 gb'lık mümkünse ucuzundan ve sorun çıkarmayan bir USB bellek önerebilir misiniz?

Sandisk ultra

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

Kendi İncelemem :Kinston DataTraveler Ultimate 3.0 G2

Ben bayağı sevdim.Performans üstünde yazanın bile üstüne çıktığı oluyor. Tavsiye ederim.

Kac lira bu super sey?

• arkadaşlar 50 tlye kadar flash disk alcam fakat bu fiyata en iyisini almak isterim,,,8gb bile olur
    okuma yazma hızı en iyi olan hangisidir 50ye kadar
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.