Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufziya

arkadaşlar kafalar halen karışık.

max 50 tl okuma / yazma hızı makul seviyelerde alınabilir 16gb flash bellek nedir.

teşekür ederim.

Gayet alınabilir bence eğer ölçtüklerini iddia ettikleri değerler doğruysa.
    USB 3.0 ile uçak gibi olmuş ama USB 2.0 ile de bence yeterli değerler fiyatına göre.

USB 3.0 70MB/s Okuma --- 30MB/s Yazma
    USB 2.0 30MB/s Okuma --- 25MB/s Yazma

Kingston DataTraveler Elite 3.0 16GB USB 3.0 Bellek DTE30/16GB

• konuda emeği geçen herkese teşekkürler. bu konu sayesinde usb bellekler sayesinde baya bişey öğrendik.
    forumda usb bellekler için en hoşuma giden başlık bu oldu:)

gene forumda microsd hafıza kartları için en hoşuma giden başlık linkte verdiğim konudur. eğer micro-sd ler hakkında bilginiz yoksa kesinlikle tavsiye ederim. en başta class 10 sd kartların hd video kameralar harici ne kadar gereksiz olduğunu anladım. telefon-tabletlerde en hızlı kullanımı class 2 ve class 4 sandisklerin verdiğini öğrendim. (tabi büyük dosya aktarımı değil. uygulama-oyun vs vs. için) bilgiye ihtiyacı olan pm:) link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_51238478/tm.htm

konuyu toparlayayım. Şu an elimde philips 2GB gogear raga mp3 player haricinde usb bellek olmadığından usb bellek araştırmaya giriştim ve aklıma yatan belleklerden 16 GB kingston elite usb 3.0 almaya karar verdim. diğer seçenekler. team sr1 usb 3.0(bazılarına sorunlu geliyomuş ve kalitesiz işçilik), corsair voyeger usb 3.0 16GB sorunlu modelmiş veriler gidiyormuş bazısında, silicon power m1 usb 3.0 (silicon powerın iyi modellerinden değilmiş sanırım), transcent jetflash 700 usb 3.0 düşünüyordum bu da iyiymiş ancak kingston aklımı çeldi:) testini gelince koyarım. şimdilik elimdekinin testi:

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

• Sandisk 8GB Cruzer Blade Usb Bellek

Haftasonu test etmiştim sonuçlar şöyle:

Yazma Hızı max:5mb/sn
    Okuma Hızı max:20mb/sn
  • Hepsiburada'dan aldığım flash bellekler tr yazanlar transcend

Marka/Model/Kapasite/Okuma/Yazma

tr v30 16gb 14 9 (Fiyat 20 lira)

Hp v165w 16gb 22 7 (Fiyat 19 Lira)

tr jf500 32gb 30 22 (Fiyat 40 Lira)

tr jf620 16gb 30 31 (Fiyat 41 Lira)

Usb 2.0 noktasında üç defa 50 mb tek dosya yazdırdım ama jf620'de sonuç garip çıkınca 1gb yazdırdım yine aynı çıktı. Kullancıkça hızlarının düşeceğini tahmin ediyorum.
  • Up...Konu kaybolmasın gereksiz başlıklar açılıyor...
  • Sanalpazar dan 32,70 tl ye Transcend 16 Gb JetFlash 700 satın aldım. Aldığım yer Exa nın bayisiymiş. Kargo Exa tarafından ücretsiz olarak gönderildi. Bilgisayar kasasının ön tarafında bulunan Usb portlarından bağlayıp Usb 2.0 testi yaptım. Sonuç fena değil sanırım. Fiyatı da uygun gibi. Almak isteyen olursa tavsiye ederim.

http://www.sanalpazar.com/3911975-Transcend-16-Gb-Usb-3.0-Memory-Jetflash-700-Siyah__isp3911975

• Bu başlığı yeni gördüm ben
    Takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waveform

Aldığım yer Exa nın bayisiymiş. Almak isteyen olursa tavsiye ederim.

http://www.sanalpazar.com/3911975-Transcend-16-Gb-Usb-3.0-Memory-Jetflash-700-Siyah__isp3911975

Hocam exa'nın zonguldakta bayisi mi var? Bana pek inandırıcı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah345

quote:

Valla satıcı bayisi olduğunu söyledi bana ilettiği mesajda. Neticede ürün exa tarafından sevk irsaliyesi ile gönderiliyor daha sonra faturası geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullah345

quote:

Valla satıcı bayisi olduğunu söyledi bana ilettiği mesajda. Neticede ürün exa tarafından sevk irsaliyesi ile gönderiliyor daha sonra faturası geliyor.

Bilişim,elektronik adına bir dükkanınız varsa exa bayilik veriyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Team SR1 16gb aldım. Burada ki testlere bakıp alıyorum bana gelenler resmen özürlü daha önce Kingston aldım 5 mb/s yazma hızı vardı. Buda güya usb3. Hepsiburada'dan aldım geri gönderecem.

Böyle aptallıklar yaratan markalara ve ürünlerine satış izni verilmemesi lazım, bu nasıl bir saçmalıktır ...

1-2 marka piyasayı domine etmiş devamlı onların ürünleri geliyor, ben arkadaşıma ve kendime amazon üzerinden 2 adet patriot supersonic magnum 64gb aldıydım ikisinin testleride mükemmel, söyledikleri hızı veriyor hatta windows ortamındaki kopyalama hızı sentetik testlerden bile iyi, daha ucuz ve performanslı modelleride var ama getiren yok.

quote:

Orijinalden alıntı: KanKoKan

Arkadaşlar daha önce benim usb belleğin ATTO testlerini vermemiştim, diğer hız testleri ile ATTO aşağıdadır;

Okuma hızı aşağıdadır, Skyrim'i arkadaşa götürmüştüm onun partları vardı içinde;

Yazma hızı;

Bu da ATTO testi;

Düzeltme; Testleri ocz vertex 3 240gb ile Patriot Memory (Direct) Supersonic Magnum 64 GB arasında yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanKoKan

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Team SR1 16gb aldım. Burada ki testlere bakıp alıyorum bana gelenler resmen özürlü daha önce Kingston aldım 5 mb/s yazma hızı vardı. Buda güya usb3. Hepsiburada'dan aldım geri gönderecem.

Böyle aptallıklar yaratan markalara ve ürünlerine satış izni verilmemesi lazım, bu nasıl bir saçmalıktır ...

1-2 marka piyasayı domine etmiş devamlı onların ürünleri geliyor, ben arkadaşıma ve kendime amazon üzerinden 2 adet patriot supersonic magnum 64gb aldıydım ikisinin testleride mükemmel, söyledikleri hızı veriyor hatta windows ortamındaki kopyalama hızı sentetik testlerden bile iyi, daha ucuz ve performanslı modelleride var ama getiren yok.

Amazon gönderiyor mu bize bellek ?

• Ben 2 yıl içerisinde Amazondan Patriot usb bellek, OCZ vertex 3 240gb ssd, sennheiser HD650 kulaklık, gtx 480 cooler, telefon için class 10 micro sd gibi ürünler getirdim bir sorun çımadı.
  • Team Extreme X101 32GB

testi yaparken sistemden program kurup kaldırma işlemleride yapıyordum
    3Aydır elimde bana mısın demiyor yardırıyor

WD Caviar Green 1TB diskten TeamExtreme X101 e kopyalama > 65 ile 100MB Arası
    TeamExtreme X101 diskten WD Caviar Green 1TB a kopyalama > 85 ile 213MB arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 12 Temmuz 2012; 18:14:14 >

• Arkadaslar gelecege yonelik hemde gunumuzde kullanmak icin kingston 32 gb usb datatraveler 3.0 ultimate alacagim fakat bir sorum olacak bu flashi pc de dvd de ve tv de kullanabilirmiyim genellikle film muzik resim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

Arkadaslar gelecege yonelik hemde gunumuzde kullanmak icin kingston 32 gb usb datatraveler 3.0 ultimate alacagim fakat bir sorum olacak bu flashi pc de dvd de ve tv de kullanabilirmiyim genellikle film muzik resim icin

arakdaşım fiatuı nedir.

hızlımıdır bu. alınacak gibi birşeymidir.

6 aydır arıyorum bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

Arkadaslar gelecege yonelik hemde gunumuzde kullanmak icin kingston 32 gb usb datatraveler 3.0 ultimate alacagim fakat bir sorum olacak bu flashi pc de dvd de ve tv de kullanabilirmiyim genellikle film muzik resim icin

arakdaşım fiatuı nedir.

hızlımıdır bu. alınacak gibi birşeymidir.

6 aydır arıyorum bende..

Fiyati media mrkt ta 199 tl,hiz konusunda cok cok hizli oldugunu okudum usb 3.0 ile 120mb/s yazma,80mb/s okuma....fakat usb 2.0 destekliyormu o konuda suphelerim var yani bir aparat veriyorlar yaninda direk usb girise takip 2.0 olarak kullanamiyoruz sanirsam...ben alicaktim bugun ama 2.0 desteklemedigini dusundugum icin vazgectim 2.0 lara yoneldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 23 Temmuz 2012; 9:52:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ben direk fiyata odaklandım . kalsın şimdilik :))
  • malesef burada yazılanları okumadan reklama kanıp team flash disk aldım.. işlevinden çok boyut önemli oldugu için 16 USB3 yerine 32 gb USB2 olanı tercih ettim Ballandıra ballandıra yapılan reklamlar, yok hızı şöyle yok böyle, ferrariye benzeyen şekiller.. kargodan gelen dev gibi kalitesiz plastiği görünce üzülmemek elde değil.. test sonuçlarından sonrada büyük bir hayal kırıklıgı yasadım.. icadın üstündeki siyah kısım daha ertesi gün çatladı. kocaman şey, deli gibide ısınıyor.. elle tutulur yanı o kadar aradım malesef bulamadım..

Team SR3 32GB Sürgülü USB 2.0 Mavi Usb Bellek (TMUSR332GB) hızlı oldugu iddia edilen diskin sonuçları...

linkide budur..http://www.hepsiburada.com/liste/team-sr3-32gb-surgulu-usb-20-mavi-usb-bellek-tmusr332gb/productDetails.aspx?productId=bd300507&categoryId=970&SKU=BD300507

bu da hiç bir hız iddiası olamayan emektar 8 gb sandiskimin sonucu

insan bu kadarda salak yerine konmazki.. bir şeyi hızlı diyorsan en azından standart flashları geçmesi lazım.. verdiğim para yüzlerine gözlerine dursun.. haram zehir zıkkım olsun.. birde NTFS FAT32 EXFAT formatlamama rağmen saçma sapan 2 bilgisayarımı kastırması yokmu beni delirtiyor.. 50 lira para verdim ama dayanamayıp kıracagım sanırım.. sankın ama sakın hepsişuradadaki yorumlara kanmayın.. sırf olumsuz oldugu için yazdıgım yorumu yayınlamadılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 23 Temmuz 2012; 15:40:00 >

• @tosunpasa geçmiş olsun 10 15 tl satılan ürünle aynı performansda nerdeyse hemen geri iade edin
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.