Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar, 4 GB büyüklüğündeki dosyayı ortalama 11-12 dakikada kopyalayabildim belleğe... Ona göre bilgi vermek istedim alacak arkadaşlar varsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

ben bugün bunu aldım henüz kargoya verilmedi siparişi iptal etsem mi karar veremedim Team SR1 16GB USB 3.0 USB.33 liraydı çok ucuz diye aldım hb dan umarım iyi çıkar.Malzemesi kalitesiz ama hızı iyi olursa sorun yok.

Bende teknobiyotikten nisanda 45 liraya aldım.Şuandaki fiyatı çok iyi bence.@jovanovic gibi bende bir dosya attım içine 4.37gb filmi 110 saniyede kopyaladı(Bu durumda Philips Eject'ten 5-6 Kat hızı yazıyor. ).Yani hızı çok iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

ben bugün bunu aldım henüz kargoya verilmedi siparişi iptal etsem mi karar veremedim Team SR1 16GB USB 3.0 USB.33 liraydı çok ucuz diye aldım hb dan umarım iyi çıkar.Malzemesi kalitesiz ama hızı iyi olursa sorun yok.

Bende teknobiyotikten nisanda 45 liraya aldım.Şuandaki fiyatı çok iyi bence.@jovanovic gibi bende bir dosya attım içine 4.37gb filmi 110 saniyede kopyaladı(Bu durumda Philips Eject'ten 5-6 Kat hızı yazıyor. ).Yani hızı çok iyi bence

ben siparişi iptal ettim.malzeme kalitesizmiş.biraz daha fazla para verip kaliteli bir şey alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ben siparişi iptal ettim.malzeme kalitesizmiş.biraz daha fazla para verip kaliteli bir şey alacağım

Evet malzeme kalitesi sıkıntılı biraz.Dün sıcak fırsatlarda corsair voyager vardı onada iyi değil diyorlar..Yani 100 tl seviyelerine çıkmak gerekiyor gibi kalite bir şey almak için...

Burada da bazı flashlar hakkında yorum yapmışlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_61102863/mpage_1/f_/key_sandisk//tm.htm#61150023

Buda voyager konusu

http://forum.donanimhaber.com/m_61126014/mpage_1/f_/key_voyager//tm.htm#61126014

Patriot Supersonic Magnum 64GB USB 3.0 Flash Drive

bunun özellikleri çok iyi ama yurt dışı fiyatı 90-100 usd.

quote:

USB Specification
    USB 3.0
    Capacity
    64GB
    Read Speed
    Up to 200MB/s
    Write Speed
    Up to 120MB/s

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet malzeme kalitesi sıkıntılı biraz.Dün sıcak fırsatlarda corsair voyager vardı onada iyi değil diyorlar..Yani 100 tl seviyelerine çıkmak gerekiyor gibi kalite bir şey almak için...

Burada da bazı flashlar hakkında yorum yapmışlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_61102863/mpage_1/f_/key_sandisk//tm.htm#61150023

Buda voyager konusu

http://forum.donanimhaber.com/m_61126014/mpage_1/f_/key_voyager//tm.htm#61126014

Patriot Supersonic Magnum 64GB USB 3.0 Flash Drive

bunun özellikleri çok iyi ama yurt dışı fiyatı 90-100 usd.

quote:

USB Specification
    USB 3.0
    Capacity
    64GB
    Read Speed
    Up to 200MB/s
    Write Speed
    Up to 120MB/s

benim için hız çok önemli değil hız 25mb sn olsa yeter,malzeme kalitesi önemli.kingston 16 gb 3.0 d&r da 50 lira indirime girmesini bekliyorum.

• Bende bencmark yaptım sonunda.

Team sr1 16gb.

Gerçekten sabit hız yok.Heralde SR1 için forumdaki en yüksek değerlerden biri.

Usb 3.0 ile yapılmıştır.

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

• takip

• arkadaşlar halen bir karar verilemedi.

16gb flash bellek ne almalı.

1. ve 2. tercihiniz ne olurdu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 23 Mayıs 2012; 13:26:06 >
  • Ben geçen hafta 16 GB Philips vivid edition almıştım, çok hoşuma gitti kampanya vardı dün 2 adet daha aldım fakat normalde ışığı mavi yanarken kırmızıya döndü ve şimdi kırmızı yanıyor ikisi diğeri mavi! Bunun sebebi ne olabilir, tekrar mavi yapabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Ben geçen hafta 16 GB Philips vivid edition almıştım, çok hoşuma gitti kampanya vardı dün 2 adet daha aldım fakat normalde ışığı mavi yanarken kırmızıya döndü ve şimdi kırmızı yanıyor ikisi diğeri mavi! Bunun sebebi ne olabilir, tekrar mavi yapabilirmiyiz?

Ben de eject kullanıyorum ama ışıkları hep kırmızı yanıyor zaten ?
  • Daha önce 8 ve 16 GB vardı ve onların ışığı maviydi, sonradan aldıklarımda maviydi ilk taktığımda diğerinide yanına takınca biri kırmızı yandı çıkarıp diğerini taktım oda kırmızı oldu ! ayırmak içinmi kırmızıya döndü acaba anlamadım ! şimdi 3 adet 16 gb flashın biri mavi ikisi kırmızı yanıyor :)
    Birde win7 de ntfs sisteme çevirebiliyordum şimdi ofiste xp de baktım sadece fat32 ve exfat oluyor ntfs görünmüyor seçeneklerde ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Daha önce 8 ve 16 GB vardı ve onların ışığı maviydi, sonradan aldıklarımda maviydi ilk taktığımda diğerinide yanına takınca biri kırmızı yandı çıkarıp diğerini taktım oda kırmızı oldu ! ayırmak içinmi kırmızıya döndü acaba anlamadım ! şimdi 3 adet 16 gb flashın biri mavi ikisi kırmızı yanıyor :)
    Birde win7 de ntfs sisteme çevirebiliyordum şimdi ofiste xp de baktım sadece fat32 ve exfat oluyor ntfs görünmüyor seçeneklerde ???

Windows xp olmadığı için hatırladığım kadarıyla şöyle:

Aygıt yönetisine gireceksiniz daha sonra disk sürücülerinden flash diske çift tıklatıp yukarıdaki seklemelerden ilkelere geçeceksiniz.

Orada 2 tane seçenek var ve biri işaretli olacak.Siz işaretli olanı diğeri ile değiştirince yeniden bağlanıyor.Böylece ntfs olarak formatlayabilirsiniz..

• Sandisk Cruzer Blade 4 gb

http://www.sandisk.com/products/usb-flash-drives/cruzer-blade-usb-flash-drive

NOT : FAT 32, test çalışırken ben bilgisayarı kullanmaya devam ediyordum.

• Bigboy 8gb (Samsung)

NOT : NTFS, test çalışırken ben bilgisayarı kullanmaya devam ediyordum.

• Kingston Datatraveler 2 gb

NOT : %50 dolu, FAT32, test çalışırken ben bilgisayarı kullanmaya devam ediyordum.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yine eski bir disk, Toshiba 1gb :

NOT : %20 dolu, FAT32, test çalışırken ben bilgisayarı kullanmaya devam ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 25 Mayıs 2012; 13:31:37 >

• selamlar.

arkadaşlar rakamlardan felan anlamam.

ama anladığım bir şey var bu sabah 8gb flash belleğe (nfst formatlı) 5gb video ( tek parça) yüklerken az kalsın işe geç kalacağım dı.

yazma ve okuma hızları iyi olan f/p olarak 16gb ne alınabilir.
  • Yok mu arkadaşlar 16 GB hızlı bir bellek tavsiyeniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maeds

Kingston 16GB Datatraveler Elite USB 3.0 Flash Disk

ürünü D&R dan 28.49 lira gibi bir fiyata aldım. 2 tane alınca kargoda ücretsiz oldu. hızıda tatmin edici duruyor.
    malzeme kalitesi bildiğimiz kingtson, kızaklı yapısı çalışma şekli gri yüzeyin beyaz yüzeyin üstünde bulunan bir kanalda geri gitmesiyle kanalın içinde iki tane küçük çıkıntının sıkıştırmasından ibaret olup dayanıklılığını zaman gösterecek.

usb2

usb3

usb 2 okuma-yazma

flash belleklerimden biri fazla ısınıyordu. bir gün hiç görmemeye başladı. D&R a geri yolladım. onlarda asnete yollamış pek ümidim yoktu kullanıcı hatası denilip işin içinden çıkacaklarını düşünüyordum ama sıfır olarak belleğim elime ulaştı. ayrıca bu süreçte müşteri hizmetlerini aramam olmadı. ürün gönderdiğim günden 10 gün sonra elimdeydi. bu süreçte 4 kere kargoya verildiğini düşünürsek çok iyi bir süre, iki firmayı da tebrik etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: maeds

flash belleklerimden biri fazla ısınıyordu. bir gün hiç görmemeye başladı. D&R a geri yolladım. onlarda asnete yollamış pek ümidim yoktu kullanıcı hatası denilip işin içinden çıkacaklarını düşünüyordum ama sıfır olarak belleğim elime ulaştı. ayrıca bu süreçte müşteri hizmetlerini aramam olmadı. ürün gönderdiğim günden 10 gün sonra elimdeydi. bu süreçte 4 kere kargoya verildiğini düşünürsek çok iyi bir süre, iki firmayı da tebrik etmek lazım.

Hızları gayet iyiymiş, ben geçen gün 7 GB dosyayı 25 dakikada atabildim...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.