Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kingston 16GB Datatraveler Elite USB 3.0 Flash Diski ile şöyle bir sıkıntım var;

Hiren Boot cd (grub4dos), WINDOWS 7 USB/DVD TOOL aracı ( Herhangi bir flash diski bootanle yaparak win7 kurulumunu yapıyor, dvd olmayan pc lerde) ve pardus live dvd usb de çalışan hepsini denedim ama bir türlü boot ettiremedim. Sizde de aynı durum var mı? Zira 1 Gb noname bile boot ediyor.. Sadece pc açılırken bios donanımları tanırken takınca gördü o da denk gelirde tutturabilirsem Bunu buldum;
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

http://www.kingston.com/us/support/technical/products?model=KUSBDTE

• @ertanx: Hocam benim ürün gelsin ben de bir denerim.

Bu arada, Team sr1 hepsiburada'da 31,6 TL'ye satılıyor. Distribütör firma malları ellerinden çıkarmaya çalışıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 13 Mayıs 2012; 11:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

@ertanx: Hocam benim ürün gelsin ben de bir denerim.

Bu arada, Team sr1 hepsiburada'da 31,6 TL'ye satılıyor. Distribütör firma malları ellerinden çıkarmaya çalışıyor sanırım.

İnşallah DH üyeleri, bu indirimi sıcak fırsatlar bölümüne konu açıp herkses sazan.avi olmaz inşallah. İlgili firmadan gelecek sonucu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

quote:

@ertanx: Hocam benim ürün gelsin ben de bir denerim.

İnşallah DH üyeleri, bu indirimi sıcak fırsatlar bölümüne konu açıp herkses sazan.avi olmaz inşallah. İlgili firmadan gelecek sonucu bekliyorum.

oooo, geç kaldık biz... Gerçi bu test konusunu orada paylaştım ama alanlar olmuş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60783811/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60783811

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

Kingston 16GB Datatraveler Elite USB 3.0 Flash Diski ile şöyle bir sıkıntım var;

Hiren Boot cd (grub4dos), WINDOWS 7 USB/DVD TOOL aracı ( Herhangi bir flash diski bootanle yaparak win7 kurulumunu yapıyor, dvd olmayan pc lerde) ve pardus live dvd usb de çalışan hepsini denedim ama bir türlü boot ettiremedim. Sizde de aynı durum var mı? Zira 1 Gb noname bile boot ediyor.. Sadece pc açılırken bios donanımları tanırken takınca gördü o da denk gelirde tutturabilirsem Bunu buldum;

http://www.kingston.com/us/support/technical/products?model=KUSBDTE

bende bir arkadaşın bilgisayarına format atıyordum sen öyle deyince usb ile atıyım dedim denedim ama olmadı kendi bilgisayarımda denedim oldu. arkadaşın sandisk cruzer ile kendi bilgisayarına format atabildim. verdiğin linkte usb güç yönetimi ile ilgili bir değişiklikten bahsediyor.
    ayrıca usb 3 de çok fazla ısınıyor gibi geldi. ama hızı beni memnun etti. usb3 de ort. 35-40 arası atarken usb2de ort. 25-30 ile atıyor. tasarımıda güzel(genel olarak gören herkes beğendi)usbye takarken siyah-beyaz yüzeyden tutarak takıyorum ve sürgülüllerin en büyük problemi olan içeri kaçma olayı hiç olmuyor. gri yüzeyini malzemesini hiç beğenmedim çok kaygan ve sanki malzemenin ter bezi var.

• teknobiyotikten bilgilendirme isteyip msj yolladım gelen cevap komedi gibi hiç bir problem görülmemiş siyah bölgedeki çatlamalardan hiç bahsedilmiyor böyle bi cevap zaten bekliyodum
    ürün iadesi istediğimi belirttim bakalım buna nasıl bir cevap yollanıcak
    ürünler problemli olmasa bir anda fiyatı %50 aşağı çekilmez zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

teknobiyotikten bilgilendirme isteyip msj yolladım gelen cevap komedi gibi hiç bir problem görülmemiş siyah bölgedeki çatlamalardan hiç bahsedilmiyor böyle bi cevap zaten bekliyodum

ertanx'e de aynı cevabı vermişlerdi. Ürünlerin sorunlu olduğunu onlar da biliyor, fiyatları 60 TL civarından 30 TL'ye kadar çektiler. Düşük fiyattan da olsa satmaları malların ellerinde patlamasından iyidir, diye düşünüyorlar sanırım.
  • quote:

quote:

teknobiyotikten bilgilendirme isteyip msj yolladım gelen cevap komedi gibi hiç bir problem görülmemiş siyah bölgedeki çatlamalardan hiç bahsedilmiyor böyle bi cevap zaten bekliyodum

ertanx'e de aynı cevabı vermişlerdi. Ürünlerin sorunlu olduğunu onlar da biliyor, fiyatları 60 TL civarından 30 TL'ye kadar çektiler. Düşük fiyattan da olsa satmaları malların ellerinde patlamasından iyidir, diye düşünüyorlar sanırım.

üreticeye geri gönderceğine tüketiciye kitliyelim mantığı işte

• yeni cevap geldi komedi gibi çatlağın kullanıcı hatası olduğunu belirtiyolar böyle bir sorunla karşılaşılmamış şimdiye kadar birde saygısız olduk doğruları yazınca yorumlar kısmındaki onaylanmamış msjları söyledim heralde ona bozuldular :) birazda türkiyedeki teknik servislerin herşeyi kullanıcı hatası demesi gibi şeyler yazdım onada bozldular ithal ettikleri ürününde arkasında duruyolarmış mış daha getirdikleri ürünlerin kronik sorunlarını bilmiyolar yada bilmemezlikten geliyolar

birde destek mesajını kapatıyolar ürünü kargoya verdinizmi naptınız onu yazsaydılar bari direk kaçma psikolojisi gibi algıladım firmanın sadece satalım gerisini boşver gibi davranışları olduğu için birdaha teknobiyotik veya akortek ithalli ürünlerden uzak dururum tavsiyede etmem hiç bir arkadaşıma

team sr1 i olan arkadaşlar 13-15 mb ları görenler üsteki siyah bölgenin çatlaması kırılması yüzünden yollamayın boşuna teknik servise

tavsiye etmiyorum team i stabil bir hız yok piyango gibi bir durum söz konusu bu bellek için

• quote:

yeni cevap geldi komedi gibi çatlağın kullanıcı hatası olduğunu belirtiyolar böyle bir sorunla karşılaşılmamış şimdiye kadar birde saygısız olduk doğruları yazınca yorumlar kısmındaki onaylanmamış msjları söyledim heralde ona bozuldular :) birazda türkiyedeki teknik servislerin herşeyi kullanıcı hatası demesi gibi şeyler yazdım onada bozldular ithal ettikleri ürününde arkasında duruyolarmış mış daha getirdikleri ürünlerin kronik sorunlarını bilmiyolar yada bilmemezlikten geliyolar

birde destek mesajını kapatıyolar ürünü kargoya verdinizmi naptınız onu yazsaydılar bari direk kaçma psikolojisi gibi algıladım firmanın sadece satalım gerisini boşver gibi davranışları olduğu için birdaha teknobiyotik veya akortek ithalli ürünlerden uzak dururum tavsiyede etmem hiç bir arkadaşıma

team sr1 i olan arkadaşlar 13-15 mb ları görenler üsteki siyah bölgenin çatlaması kırılması yüzünden yollamayın boşuna teknik servise

tavsiye etmiyorum team i stabil bir hız yok piyango gibi bir durum söz konusu bu bellek için

Hız konusunda ne cevap verdiler? Normal mi diyorlar 13-15 mb yazma hızına?

• quote:

quote:

yeni cevap geldi komedi gibi çatlağın kullanıcı hatası olduğunu belirtiyolar böyle bir sorunla karşılaşılmamış şimdiye kadar birde saygısız olduk doğruları yazınca yorumlar kısmındaki onaylanmamış msjları söyledim heralde ona bozuldular :) birazda türkiyedeki teknik servislerin herşeyi kullanıcı hatası demesi gibi şeyler yazdım onada bozldular ithal ettikleri ürününde arkasında duruyolarmış mış daha getirdikleri ürünlerin kronik sorunlarını bilmiyolar yada bilmemezlikten geliyolar

Hız konusunda ne cevap verdiler? Normal mi diyorlar 13-15 mb yazma hızına?

onlara göre okuma 25mb yazma 50 mb ları görüyomuş

geri iade olayına hiç değinmediler bile bende bu yamyamlarla uğraşamam bir bellek için

• team sr1 lerde düşük değer çıkanlarda farklı donanımlar olabilir merak ediyorsanız şuradan indirerek bakabilirsiniz tıkla
  • selamlar.

arkadaşlar ..

8gb alınası usb bellek ne var acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

selamlar.

arkadaşlar ..

8gb alınası usb bellek ne var acaba.

Şimdi hatırladım, Transced Jetflash 700 modeli için iyi diyorlardı. Onu bir araştır istersen.
  • arkadaşlar usb 3.0 kategorisinde şu an anladığım kadarıyla 5 bellek var.unların fiyatları birbirine yakın sayılır . Hangisini almak mantıklı . En hızlısı ve en kalitelisi hangisi?

Kingston elite 3.0 16GB 58.81TL
    Transcend JF700 3.0 16GB 46,53 TL
    Corsair Flash Voyager® GT 3.0 16GB 52.23TL
    Team SR1 Sürgülü USB 3.0 16GB 32.33TL
    Team X101 USb3.0 32GB 116TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: sejder

arkadaşlar usb 3.0 kategorisinde şu an anladığım kadarıyla 5 bellek var.unların fiyatları birbirine yakın sayılır . Hangisini almak mantıklı . En hızlısı ve en kalitelisi hangisi?

Kingston elite 3.0 16GB 58.81TL
    Transcend JF700 3.0 16GB 46,53 TL
    Corsair Flash Voyager® GT 3.0 16GB 52.23TL
    Team SR1 Sürgülü USB 3.0 16GB 32.33TL
    Team X101 USb3.0 32GB 116TL

Team sr1'i en baştan eleyelim, malzemesi çok kötü. Corsair voyager da sorunluymuş, uzun vadede veri kaybı, belleğin bozulması gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz (yabancı forumlarda okudum). Teamx101'in malzemesi sağlam ve okuma-yazma hızı da güzel. Tabi parası da bi o kadar güzel. Diğer modeller de orta halli sanırım.
  • 16 GB Team SR1 serisinin fiyatları gerçekten yarı yarıya düşmüş. E aldık bir kere 8 GB olanını, şu an 16GB ile bir fiyat farkı kalmamış. Gerçi ben okuma/yazma hızından memnunum. Acaba diyorum sadece 16GB modellerin bazılarında sorun var da ondan mı 16'lıkların fiyatını kırdılar birden ?
  • çok önemli veri taşımicaksan corsair alınabilir
    team sr1 i ben cebimde taşırım elim biraz serttir düşürürüm gibi durumlar varsa direk ele yoksa elinde kalır malzeme kalitesi kötü yazma okuma hızıda stabil değil

team x101 fiyatı yüksek değmez o paraya

diğerleri aynı bence hangisi kafana yatarsa onu al
  • MAXELL VENTURE 4 GB EMEKTAR FLASH BELLEĞİM :D 21 okuma/4 yazma

Bugün teknosadan 26 TL ye aldığım Transcend 500 16 gb 21 okuma 12 yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1010 -- 19 Mayıs 2012; 11:10:13 >

• ben bugün bunu aldım henüz kargoya verilmedi siparişi iptal etsem mi karar veremedim Team SR1 16GB USB 3.0 USB.33 liraydı çok ucuz diye aldım hb dan umarım iyi çıkar.Malzemesi kalitesiz ama hızı iyi olursa sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.