Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de teknobiyotik'ten almıştım. seri numarası belleğin usb portuna taktığın ucunda metal parçada yazıyor. Fikrine katılıyorum sabit bir hızı yakalayamamış ya da hatalı ürünleri de piyasaya sürmüş :) İthalatçı/distribütör firma sağlam bir firma olsa aslında bu düşük hızlı ürünlerin değişimini yaptırabilir. Team Group ile de iletişime geçilse belki geri dönüş yaparlar. Akşam evde bir iki mesaj atayım sizler için. Bir de yabancı forumları da araştırmak lazım, benzer sorun yaşayanlar var mı, onlar neler yapıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

30 max olarak yazmışlar benimki max u göremiyo 21-22 arası sürünüyo :) seri nosunu bulamadım

tek parça 6 gb mkv film dosyası 21 arada 22 mb lara çıktı usb 3.0 da usb 2.0 dada 16ve 17 arası gidip geliyo ortalamada usb 3.0 da 21mb , usb 2.0 da 16 mb

ben teknobiyotikten sen hızlı aldan aldın galiba, demekki team bu bellekte sabit bir hızı yapamamış yada bizim bellekler sorunlu olabilir
    garantiye yollasakta minimum ibaresi olmadığı için 5 mb da yazssa pc taktığında çalışıyosa geri yollarlar. türkiyenin garanti işleyişi çalışıyosa sorun yok

Teknobiyotik ve Hızlıal ın aldığı yer;
    http://www.akortek.com/depolama/usb-flash-bellek/team-sr1-serisi-usb-3-0-16gb-flash-bellek-kirmizi.html
    Burası; çünkü servis raporu bana Akortek olarak geldi.
    İlgili firmanın ürünün arkasında durup tam performanslı ürün gönderene kadar Team S1 tavsiye etmiyorum. Tamamen resmi hızlara ulaşan arkadaşlarda şanslı. Akortek e mail atıp durumu bildirdim, test sonuçlarının ss gönderdim Beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 7 Mayıs 2012; 15:24:11 >

• evet yabancı forumlardagi test sonuçlarını karşılaştıriyim birde teknobiyotiğe bi mail atiyim bende bakalım nasıl bir cevap vericekler
    ulaghtxmp3xx12117 seri no su
    bilgi için teşekkürler
  • @ ertanx

evet akortek olarak gözüküyor hatta teknobiyotik akortekin kuruluşu fatura bilgisinde akortek geçiyor
    bir mail atiyim sonuçu yazarım belli olunca
  • Teknobiyotik'te bu ürün için yorum olarak şunları yazmıştım:

"Yazma-okuma performansı çok iyi; P4 işlemcili sistemde (usb 2.0) bile 25-30 mb arası yazma hızına rahatça ulaşıyor. Usb 3.0'da 50 mb civarı yazma hızı var. Yalnız malzeme kalitesi vasat, siyah cam kısmı hemen çatlıyor. siyah bölümün altında birkaç delik var sadece. Dolayısıyla üzerine sıvı dökülmediği sürece tehlike arz edecek bir durum yok. Bir de, biraz geniş bir ürün olduğu için yan yana iki usb girişi varsa, bir tanesini kullanamazsınız."

ama onaylanmamış. Aynı gün (25.04.2012) bir başkası yorum yazmış ama onunki onaylanmış. İlginç.

Umarım sizin ürünlerde değişim yaparlar.
  • @kırmızımercimek

müşteri destekten mesaj attım üstündeki çatlama olayı benim ilk günden başıma geldi çatladı ama siyah bölüm çıkmadı kurçalamıyorumda onuda belirttim mesajta
    yazdığın yoruma onay verirseler satışlarda düşüş olur onlar için önemli olan bu senin sorunun olmuş olmamış kimin umrunda
    ürünün değişceğini sanmıyorum fantastik güzel bir cevap bekliyorum sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

http://news.softpedia.com/news/Team-Group-Presents-New-Flash-Drives-200342.shtml

inceleyin

Hocam burada ürün hakkında kısa bilgi verilmiş sadece. Başka bi şey göremedim. Bu arada re_death'i çizmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

http://news.softpedia.com/news/Team-Group-Presents-New-Flash-Drives-200342.shtml

inceleyin

Hocam burada ürün hakkında kısa bilgi verilmiş sadece. Başka bi şey göremedim. Bu arada re_death'i çizmişler.

Linkte
    "Meanwhile, the SR3 sticks to the USB 2.0 connection (read/write speeds go as high as 30 MB/s and 15 MB/s) and, thus, should turn out to be more appealing to the mainstream market, especially with how its smallest storage option is 4 GB (the maximum is 32 GB)." böyle bir ibare var, @re_death dert ortağım merak etme, gelişmeleri buradan takip edebilirsin.

• Hocam vurguladığınız şey SR3 için geçerli, bizimkiler SR1 serisi. SR1 için usb 3.0'da 30 mb'a kadar yazma, 50 mb'a kadar okuma hızına ulaşma kapasitesine sahip, diyor.
    "The SR1 uses the USB 3.0 interface, so it has the ability to transfer data at speeds of up to 50 MB/s when reading and 30 MB/s when writing, ...."
  • arkadaşlar elinde resimdeki usb belleklerden olan varsa hızlarını test edip buraya koyabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlockHolmes. -- 7 Mayıs 2012; 17:00:48 >
  • quote:

Hocam vurguladığınız şey SR3 için geçerli, bizimkiler SR1 serisi. SR1 için usb 3.0'da 30 mb'a kadar yazma, 50 mb'a kadar okuma hızına ulaşma kapasitesine sahip, diyor.
    "The SR1 uses the USB 3.0 interface, so it has the ability to transfer data at speeds of up to 50 MB/s when reading and 30 MB/s when writing, ...."

@kırmızımercimek dikkatsizliğime denk geldi
    @zek2009 Kingston DT101 G2 Testi aşağıda. 16GB olanını kullanıyorum.

• @ertanx çok teşekkürler.

elinde aşağıdaki flashtan olan varsa test edip resmi atarsa çok sevinirim

• quote:

Team sr1 belleği kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır. Performans olarak çok iyi, malzeme kalitesi vasat. Bazı arkadaşlar siyah bölümün çatladığını söylemişti, bende de çatlamış, şimdi fark ettim. Mont/ceket cebinde taşıyordum sürekli ama bir iki defa pantolon cebine koymuştum. Hafif çatlamış. Tırnağımla kenarından hafifçe kaldırmaya çalıştım ve hemen çıktı. Ama kapak çıkınca arkası tamamen boş değil, bir iki ufak delik var o kadar. Yani siyah kısım tamamen kırılsa bile pek risk teşkil etmez bence. Tabi cebinizde taşıdıkça içine dolacak olan bi miktar pamuk sorun olmazsa.

@ertanx: evet hocam, 14,7 gb. Bu arada, windows üzerinde tek parça büyük bir dosyayı kopyalama hızını test eder misiniz?

Hocam ilk ürünü hepsiburadadan aldım baktım çatlak ışığı az yanıyor yolladım.İkinci ürün geldi kapak sağlam ışığı iyi yanıyor neyse hızına zaten lafım yok ürünün 3.gün kardeşim cebine bırakmış bi getirdi kapak kırılmış deli oldum ama yapacak bişey yok bu yüzden alacak arkadaşlar o siyah kısma çok dikkat etmesi gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: m0z

Hocam ilk ürünü hepsiburadadan aldım baktım çatlak ışığı az yanıyor yolladım.İkinci ürün geldi kapak sağlam ışığı iyi yanıyor neyse hızına zaten lafım yok ürünün 3.gün kardeşim cebine bırakmış bi getirdi kapak kırılmış deli oldum ama yapacak bişey yok bu yüzden alacak arkadaşlar o siyah kısma çok dikkat etmesi gerek...

Evet siyah kısım çok kötü. Siyah kısmın arka yüzeyine bally falan sürüp biraz sağlamlaştırmayı düşünüyorum, en azından daha fazla çatlayıp dağılmaz. Işık konusuna gelince, gündüz kullanımında ışığı hiç fark etmiyorum ama sorun da değil benim için. Kırmızı lamba ana parça üzerinde hafif oval deliğin içinde, siyah kapak takılı olmadığında ben burdayım diyor.

• quote:

quote:

Evet siyah kısım çok kötü. Siyah kısmın arka yüzeyine bally falan sürüp biraz sağlamlaştırmayı düşünüyorum, en azından daha fazla çatlayıp dağılmaz. Işık konusuna gelince, gündüz kullanımında ışığı hiç fark etmiyorum ama sorun da değil benim için. Kırmızı lamba ana parça üzerinde hafif oval deliğin içinde, siyah kapak takılı olmadığında ben burdayım diyor.

Yok benim ilk aldığımda kırmızı ışık o kadar kör yanıyordu ki dedim o kadar para veriyoz işe bak huylandım kapakta çatlak yolladım hepsiburadaya adamlar para iadesi yaptı.Neyse bir girdim siteye ürün ucuzlamış benim aldığımdan 20 tl ucuz tekrar istedim.Geldi açtım özenle siiyah kısma dokunmuyorum kırılmasın güya ama ne fayda biz kıyamayız kardeşim cebine atar taktım gündüz bile ışığı görülür vaziyette yani bazılarında çok kör yanıyor demekki bazılarında ışık sorunu var..Gerçi eski flashımda 3gb filmi atarken artık bıkardım izlemiyom derdim şimdi 10gb filmi 3 dakikada atıyor daha ne isteyim

• quote:

Yok benim ilk aldığımda kırmızı ışık o kadar kör yanıyordu ki dedim o kadar para veriyoz işe bak huylandım kapakta çatlak yolladım hepsiburadaya adamlar para iadesi yaptı.Neyse bir girdim siteye ürün ucuzlamış benim aldığımdan 20 tl ucuz tekrar istedim.Geldi açtım özenle siiyah kısma dokunmuyorum kırılmasın güya ama ne fayda biz kıyamayız kardeşim cebine atar taktım gündüz bile ışığı görülür vaziyette yani bazılarında çok kör yanıyor demekki bazılarında ışık sorunu var..Gerçi eski flashımda 3gb filmi atarken artık bıkardım izlemiyom derdim şimdi 10gb filmi 3 dakikada atıyor daha ne isteyim

Aynen senin dediğin gibi, hızı iyi olduğu için rahatım. Işık sorun değil zaten. Biraz da özen gösterirsek kullanırken, taşırken sorun çıkmaz. Evden ofise, ofisten eve dosya taşırken fazlasıyla işimi görüyor.

• Alien vs. Predator karşılaştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 8 Mayıs 2012; 16:16:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: re_death

30 max olarak yazmışlar benimki max u göremiyo 21-22 arası sürünüyo :) seri nosunu bulamadım

tek parça 6 gb mkv film dosyası 21 arada 22 mb lara çıktı usb 3.0 da usb 2.0 dada 16ve 17 arası gidip geliyo ortalamada usb 3.0 da 21mb , usb 2.0 da 16 mb

ben teknobiyotikten sen hızlı aldan aldın galiba, demekki team bu bellekte sabit bir hızı yapamamış yada bizim bellekler sorunlu olabilir
    garantiye yollasakta minimum ibaresi olmadığı için 5 mb da yazssa pc taktığında çalışıyosa geri yollarlar. türkiyenin garanti işleyişi çalışıyosa sorun yok

Teknobiyotik ve Hızlıal ın aldığı yer;
    http://www.akortek.com/depolama/usb-flash-bellek/team-sr1-serisi-usb-3-0-16gb-flash-bellek-kirmizi.html
    Burası; çünkü servis raporu bana Akortek olarak geldi.
    İlgili firmanın ürünün arkasında durup tam performanslı ürün gönderene kadar Team S1 tavsiye etmiyorum. Tamamen resmi hızlara ulaşan arkadaşlarda şanslı. Akortek e mail atıp durumu bildirdim, test sonuçlarının ss gönderdim Beklemedeyim.

Attığınız maile cevap geldi mi? Ben de aynı sorundan dolayı usb belleği gönderdim. Herhalde bana da aynı cevap verilecek.

• Kingston 16GB Datatraveler Elite USB 3.0 Flash Disk

ürünü D&R dan 28.49 lira gibi bir fiyata aldım. 2 tane alınca kargoda ücretsiz oldu. hızıda tatmin edici duruyor.
    malzeme kalitesi bildiğimiz kingtson, kızaklı yapısı çalışma şekli gri yüzeyin beyaz yüzeyin üstünde bulunan bir kanalda geri gitmesiyle kanalın içinde iki tane küçük çıkıntının sıkıştırmasından ibaret olup dayanıklılığını zaman gösterecek.

usb2

usb3

usb 2 okuma-yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 9 Mayıs 2012; 17:08:15 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.