Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.gokmen

Şuan Bende Aldım Gitti Team SR1 Serisi USB 3.0 16GB Flash Bellek
    teknobiyatikden

2gun sonra elime ulaştığında test ve inceleme sonuçlarını burda paylaşırım arkadaşlar..

buyur burdan yak teknobiyatik mail atıyor
    Teknobiyotik.com: Siparişinizin Kargosu Yola Çıktı! (Sipariş No:4XXXX)‏ diye ARASKARGOYU arıyorum bizde öyle bi kargo yok diyor en uyuz olduğm şey ilk alışverişimde pişman edıcekler illa
  • quote:

quote:

Şuan Bende Aldım Gitti Team SR1 Serisi USB 3.0 16GB Flash Bellek
    teknobiyatikden

2gun sonra elime ulaştığında test ve inceleme sonuçlarını burda paylaşırım arkadaşlar..

buyur burdan yak teknobiyatik mail atıyor
    Teknobiyotik.com: Siparişinizin Kargosu Yola Çıktı! (Sipariş No:4XXXX)‏ diye ARASKARGOYU arıyorum bizde öyle bi kargo yok diyor en uyuz olduğm şey ilk alışverişimde pişman edıcekler illa

Aras kargonun sistemleri sorunlu bence.

benzer bi durum başka siteden alışveriş yaparken başıma geldi. kayıt yok diyorlar ama iki güne kargo eline geçiyor

inş. seninki de öyle olur

• ben burda teknobiyotiği suclarım sebebi ise siparişim kargoya verildi die mail atıyor'da yokmudur bunun takip numarası fatura numarası vs. siteye giriyorsun siparişlerimden KARGO TAKİP war tıklıyosun Uygun Kayıt Bulunamadı! diyor Bu son oldu tabiki teknobiyotikden alışverişim...
  • Sanırım teknobyotik kargo takip numarasını ertesi gün veriyordu. Sitelerinde bir yerde okumuştum diye hatırlıyorum. SSS bölümüne gözatın isterseniz.
  • bende az önce birtane team sr1 16 gb aldım sırf tv de film izlemek için aldım yoksa bir işime yaramıyor bu aralar usb bellekler bakalım nasıl çıkıcak
  • Yeni alan arkadaşların Team SR1 leri hayırlı olsun şimdiden, test sonuçlarını bekliyoruz.
  • Teknobiyotik yeni kargolamş yarın elimde olur inş. test sonuclarını paylaşırım..
  • bugün elime ulaştı team 16gb testlerde yazma hızı cryrtal de 13 -16 olarak görünüyo ama yazarken 21 in altına inmiyo bi ara fotoğrafları koyarım okuma hızı çok iyi usb3 de 80 , usb 2 de 33 ü görüyor
  • team sr1 in malzeme kalitesi çok kötü daha ilk günden siyah sr1 yazan yer çatladı büyük ihtimalle ısıdan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum bütün göndesi tek parça olsa daha iyi olurmuş siyah parça parçalanırsa çok tipsiz bi hal alır bu bellek artık kırılırsa japon yapıştırıcılarıyla durumu kurtarmaya çalışıcaz :)
  • Arkadaşlar SONY USB3.0 32GB modelini aldım, test sonuçlarını en kısa sürede gönderiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

Arkadaşlar SONY USB3.0 32GB modelini aldım, test sonuçlarını en kısa sürede gönderiyorum

Nerden aldın ? link var mı ? kaç tele

hızlarına da bakalım.... ben de 32gb usb3 düşünüyorum ama almadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: hie

Arkadaşlar SONY USB3.0 32GB modelini aldım, test sonuçlarını en kısa sürede gönderiyorum

Nerden aldın ? link var mı ? kaç tele

hızlarına da bakalım.... ben de 32gb usb3 düşünüyorum ama almadım henüz.

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tasinabilir_bellek/1470/125390280/sony_usm32gq_32_gb_tasinabilir_bellek

Bundan aldım, Kızılay izmir caddesindeki teknosa dan aldım, 2 taneydi şimdi 1 tane kaldı , belki o da satılmıştır. Alet süper tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: re_death

bugün elime ulaştı team 16gb testlerde yazma hızı cryrtal de 13 -16 olarak görünüyo ama yazarken 21 in altına inmiyo bi ara fotoğrafları koyarım okuma hızı çok iyi usb3 de 80 , usb 2 de 33 ü görüyor

teracopy ile 5gb ve üzeri bir dosyayı team sr1 e yazdırır mısın? Yazma gızı mb/s ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

quote:

bugün elime ulaştı team 16gb testlerde yazma hızı cryrtal de 13 -16 olarak görünüyo ama yazarken 21 in altına inmiyo bi ara fotoğrafları koyarım okuma hızı çok iyi usb3 de 80 , usb 2 de 33 ü görüyor

teracopy ile 5gb ve üzeri bir dosyayı team sr1 e yazdırır mısın? Yazma gızı mb/s ne olacak?

teracopy ile 6,09gb bir dosyayı usb 2.0 da 16 mb la yükledi usb 3.0 ı deniyemedim bu saate kasayı öne çekmeye üşendim :) resim almadım resim koymayada üşeniyorum :)
    benim team de yazma hızı dandik çıktı okuma hızı süper de yazması bazı arkadaşlar 25 lerde yazıyo şans işi galiba bu olay standartı tuturamamış firma :)

• quote:

quote:

quote:

teracopy ile 6,09gb bir dosyayı usb 2.0 da 16 mb la yükledi usb 3.0 ı deniyemedim bu saate kasayı öne çekmeye üşendim :) resim almadım resim koymayada üşeniyorum :)
    benim team de yazma hızı dandik çıktı okuma hızı süper de yazması bazı arkadaşlar 25 lerde yazıyo şans işi galiba bu olay standartı tuturamamış firma :)

Evet arkadaşlar Hızlı Al dan almış olduğum SR1 geldi, "Herhangi bir probleme rastlanmadı" yazıyor. Ve hala 13-15 mb/sn ile USB 2.0 yazma hızı var. Resmi açıklaması "USB 3.0'ın rüzgarını arkasına alan Team SR1 USB belleği eski USB 2.0 portlarda da güvenle kullanabilirsiniz. Team Group'un özel NAND bellek çipleri sayesinde USB 2.0'dan bağlandığında 25MB/sn yazma/okuma performansına erişir. " bu şekilde. Sonuçta bizler FP oranına bakarak bir ürün alıyoruz ve bu bir şans işide olması mümkün değil. 5 adet farklı pc deneme yaptım, test ettim. Hızlı al firmasının garantiye gönderdiği yere mail atıp durumu soracağım, bakalım sonuç ne olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşlar Hızlı Al dan almış olduğum SR1 geldi, "Herhangi bir probleme rastlanmadı" yazıyor. Ve hala 13-15 mb/sn ile USB 2.0 yazma hızı var. Resmi açıklaması "USB 3.0'ın rüzgarını arkasına alan Team SR1 USB belleği eski USB 2.0 portlarda da güvenle kullanabilirsiniz. Team Group'un özel NAND bellek çipleri sayesinde USB 2.0'dan bağlandığında 25MB/sn yazma/okuma performansına erişir. " bu şekilde. Sonuçta bizler FP oranına bakarak bir ürün alıyoruz ve bu bir şans işide olması mümkün değil. 5 adet farklı pc deneme yaptım, test ettim. Hızlı al firmasının garantiye gönderdiği yere mail atıp durumu soracağım, bakalım sonuç ne olacak.

seninkidemi 13-15 mb ile yazıyor ozaman belli üretim seri nolarda bu sorun olabilir gibi geldi bana yoksa bazıları 25i görürken bizimkilerin 13-16 da kalmasının bi açıklaması olamaz

şimdi usb 3.0 ile denicem teracopy ile bakalım sonuç ne olucak
    usb 3,0 ile 21 mb da yazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re_death -- 7 Mayıs 2012; 14:31:53 >

• sn.re_death usb 3.0 yazma hızı 30MVB olması lazım :) sn numarasu ULAGHTXMP3XXXXXXX BÖyle.. sizdede mi aynı? yada tam performans alan arkadaşlarda da mi aynı seri..?
  • quote:

seninkidemi 13-15 mb ile yazıyor ozaman belli üretim seri nolarda bu sorun olabilir gibi geldi bana yoksa bazıları 25i görürken bizimkilerin 13-16 da kalmasının bi açıklaması olamaz

şimdi usb 3.0 ile denicem teracopy ile bakalım sonuç ne olucak
    usb 3,0 ile 21 mb da yazdı

Tek dosya mı kopyalıyorsunuz yoksa toplamda 5-6 gb olan çok sayıda dosya mı? Tek parça büyük bir dosyayı kopyalarken de aynı sonucu mu veriyor?
  • quote:

sn.re_death usb 3.0 yazma hızı 30MVB olması lazım :) sn numarasu ULAGHTXMP3XXXXXXX BÖyle.. sizdede mi aynı? yada tam performans alan arkadaşlarda da mi aynı seri..?

Evet usb 3.0'da 30 mb/sn'yi görmesi lazım. Bendeki seri no da aynı şekilde. seri numarasının üzerinde de FC ve CE işaretleri ve 16 gb ifadesi var. sürgünün açılıp kapandığı yerin yanında da bir numara var: D33D08
  • 30 max olarak yazmışlar benimki max u göremiyo 21-22 arası sürünüyo :) seri nosunu bulamadım

tek parça 6 gb mkv film dosyası 21 arada 22 mb lara çıktı usb 3.0 da usb 2.0 dada 16ve 17 arası gidip geliyo ortalamada usb 3.0 da 21mb , usb 2.0 da 16 mb

ben teknobiyotikten sen hızlı aldan aldın galiba, demekki team bu bellekte sabit bir hızı yapamamış yada bizim bellekler sorunlu olabilir
    garantiye yollasakta minimum ibaresi olmadığı için 5 mb da yazssa pc taktığında çalışıyosa geri yollarlar. türkiyenin garanti işleyişi çalışıyosa sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.