Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m0z

genel incelemem sandisk güzel fakat performans arıyorsan Team SR1 16 gb çok güzel bi ürün usb 3.0 yazma hızı 35mb/s okuma hızı 54 mb/s usb 2.0hızı ise 25mb/s hem okuma hem yazma hızı.Eğer kapasitesi büyük olsun diyorsan Transcend 32 gb jetflash 600 test sonucları yazma hızına 18 mb/s okuma hızı 34mb/s fiyat ise 83 tl bulursun.Bende iikisi arasında kaldım ama team microsd kullandım adamlar harbi güzel yapıyorlar :)

link verebilir misiniz ? 2 si içinde..
  • Altı üstü flash bellek :D yazma/okuma hızı yüksek olsa ne olur düşük olsa ne olur :D
  • yazma ve okuma hızı yüksek usb 2.0 4 glık bellek önerisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

genel incelemem sandisk güzel fakat performans arıyorsan Team SR1 16 gb çok güzel bi ürün usb 3.0 yazma hızı 35mb/s okuma hızı 54 mb/s usb 2.0hızı ise 25mb/s hem okuma hem yazma hızı.Eğer kapasitesi büyük olsun diyorsan Transcend 32 gb jetflash 600 test sonucları yazma hızına 18 mb/s okuma hızı 34mb/s fiyat ise 83 tl bulursun.Bende iikisi arasında kaldım ama team microsd kullandım adamlar harbi güzel yapıyorlar :)

link verebilir misiniz ? 2 si içinde..

Vallaha şansından mı bilmiyorum Ben Team SR1 16 GB aldım kargoya verildi şimdi linke baktım bu ürün siparişi yapılmamaktadır diyor tahminen stokları bitti
    ama transcend var onun linkini yazıyorum..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/transcend-jetflash-32-gb-600-usb-bellek-ultra-speed-ts32gjf600/productDetails.aspx?productId=bd97913&categoryId=970

• quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Altı üstü flash bellek :D yazma/okuma hızı yüksek olsa ne olur düşük olsa ne olur :D

:D Mantıklı diyosun ama teknoloji olunca mantık ortadan kalkıyor...Yüksek hızlı olma imkanı neden bazen Tvden bir film izlemek istiyorum Filmi flasha atıyorum 25 dk diyo 15 dk diyo ne iştah kalıyor ne zevk
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Teknobiyotik ten yeni aldığım flash bellek. Team SR1 8gb.
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

Testler: Usb 2.0

USB 3.0 testi: etron denetleyici

Hocam iyi akşamlar;
    Team Sr1 16 gb aldım veri atarken led ışıkları yanıyor ama böyle görmek için dibine girmem gerekiyor hemde karanlık ortamda yani o kadar kısık yanıyorki veriyi attımı işlem bitti mi anlamıyorum eğer foto bırakır yada yorum yazarsanız sevinirim.Sizdede aynı durum mu var eğer yoksa ürün değişimi talep edeceğim aldığım firmadan.Mümkün olduğunca hızlı yazarsanız lehime olur :) teşekkür ederim.Kolay gelsin...

• quote:

Hocam iyi akşamlar;
    Team Sr1 16 gb aldım veri atarken led ışıkları yanıyor ama böyle görmek için dibine girmem gerekiyor hemde karanlık ortamda yani o kadar kısık yanıyorki veriyi attımı işlem bitti mi anlamıyorum eğer foto bırakır yada yorum yazarsanız sevinirim.Sizdede aynı durum mu var eğer yoksa ürün değişimi talep edeceğim aldığım firmadan.Mümkün olduğunca hızlı yazarsanız lehime olur :) teşekkür ederim.Kolay gelsin...

Evet aynı durum var. ama dert edilecek düzeyde değil. Ben bilgisyardan kopyalama yaparken her zaman kopyalamayı beklediğin için no problem
  • Anahtarlığa takabileceğim kadar küçük ve çok yavaş olmayan bir flash arıyordum. Sonuçta D&R'dan Kingston DataTraveler SE9 16gb aldım.
    Test buradakilerin çoğuna göre yavaş olsa da bence yeterli.

Cihaz budur:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 4 Nisan 2012; 23:54:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

quote:

Hocam iyi akşamlar;

Evet aynı durum var. ama dert edilecek düzeyde değil. Ben bilgisyardan kopyalama yaparken her zaman kopyalamayı beklediğin için no problem

Hocam eyvallah :) harbi içimi rahatlattın aslında benim için problem olan bi ürün üzerine çok düşünüyor alıyor ona ederi para veriyorsam o fiyatın en iyisi olmasını istediğim için takılıyorum böle şeylere teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

Anahtarlığa takabileceğim kadar küçük ve çok yavaş olmayan bir flash arıyordum. Sonuçta D&R'dan Kingston DataTraveler SE9 16gb aldım.
    Test buradakilerin çoğuna göre yavaş olsa da bence yeterli.

Cihaz budur:

evet güzel bir ürüne benziyor. test sonucuna göre hızı benim için yeterli, kasa olarak metal olması dayanıklılık için güzel küçüklüğüde ideal ama şu ağız kısmı açık ürünleri sevmiyorum, diyeceksin diğerlerinde kapaklı olanı kapağını kaybediyorsun, sürgülü modellerin kızağı gevşiyor, onlarda doğru.
    şu modeller arasında kaldım;
    Team SR1 16GB
    Transcend Jetflash 16 GB JF600
    Kingston 16GB Mini Metal USB Bellek - DTSE9H
    bulunduğum şehirde hiçbiri yok hangisini bulsam kaçırmam ama bu gidişle yine internetten alacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: maeds

evet güzel bir ürüne benziyor. test sonucuna göre hızı benim için yeterli, kasa olarak metal olması dayanıklılık için güzel küçüklüğüde ideal ama şu ağız kısmı açık ürünleri sevmiyorum, diyeceksin diğerlerinde kapaklı olanı kapağını kaybediyorsun, sürgülü modellerin kızağı gevşiyor, onlarda doğru.
    şu modeller arasında kaldım;
    Team SR1 16GB
    Transcend Jetflash 16 GB JF600
    Kingston 16GB Mini Metal USB Bellek - DTSE9H
    bulunduğum şehirde hiçbiri yok hangisini bulsam kaçırmam ama bu gidişle yine internetten alacağız.

Ben Team sr1 16 gb usb 3.0 aldım, hızı gayet iyi. şu sayfada atto disk benchmark programı sonuçları varhttp://forum.donanimhaber.com/m_59390175/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59390175
    Sayfa sonuna doğru eklenmiş resimler. Belki yardımcı olur. Bu arada, teknobiyotikte 42 lira + 6 lira kargo.

• şu sonuçları bir sayfada toplasanız yeni gelen sonuçlarlada arada güncelleseniz ballı börek olur...7 sayfa oku oku bitmiyor...saygılar
  • bende okuyamadım 7 sayfayı ama Hp v210w 16 gb almak istiyorum denedinizmi nası bi ürün hız olarak. Bikaç modele baktım ama hız olarak en iyisi buydu sandisk ve kingstona göre.
  • Testler icin teşekkürler neyin ne olduğu belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

http://www.teknobiyotik.com/depolama/usb-flash-bellek/team-sr1-serisi-usb-3-0-16gb-flash-bellek-kirmizi.html

bu ürünü tavsiye eder misiniz? fiyat uygun gibi.

Ben geçen hafta aldım, kullanıyorum. usb 2.0 belleklere kıyasla, bu belleği Usb 2.0 portunda kullansan bile gayet hızlı aktarım yapıyor (kopyalanan dosyaya bağlı olmakla birlikte usb 2.0 portunda 20 mb civarı yazma hızı var). Yalnız malzeme kalitesi biraz zayıf geldi bana; kingston data traveller g3 model belleğim de var, ona kıyasla biraz kalitesiz kalıyor. Test sonuçlarını yukarıda bir arkadaş paylaşmış, onları da göz önünde bulundurursunuz. Bir başka konuda daha geçiyordu bu ürün, Hızlıal.com 40 liraya vermişti, o konuyu bulup ordaki yorumları da okuyabilirsiniz.

• Bu gün elime geçen Team Group SR1 16 GB Usb 3.0 'a ait Flash Bellek hızları.

Usb 2.0

Usb 3.0

Şu an itibariyle hepsiburada'da 42 tl.'ye. Açıkçası bu hızları beklemiyordum. Tavsiye edebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omar b. -- 17 Nisan 2012; 21:51:41 >

• team sr1 16 gb usb 3.0 bellekten ben de kullanıyorum, az önce bir arkadaş için test ettim.

Windows 7 ultimate altında 7,65 gb'lık .mkv dosyayı usb 3.0'da

hard diskten flash diske kopyalama süresi 2 dk. 55 sn. ve en düşük yazma hızı 51.1 mb/sn;
    Flash diskten hard diske kopyalama süresi 1 dk. 41 sn. ve en düşük okuma hızı 77,6 mb/sn;

usb 2.0'da
    hard diskten flash diske kopyalama süresi 4 dk. 19 sn. ve en düşük yazma hızı 30,5 mb/sn;
    Flash diskten hard diske kopyalama süresi 4 dk. 08 sn. ve en düşük okuma hızı 31,5 mb/sn.

Düzenleme: bilgi değişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 25 Nisan 2012; 11:01:39 >

• Test yapan arkadaşlara teşekkürler, tekno biyotik, hb ve hızlı al var.. nereyi önerirsiniz ? yada kampanya çıkar mı? Team SR1 16 GB için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 18 Nisan 2012; 13:40:10 >
  • Ben Teknobiyotik'ten birkaç ürünle birlikte almıştım, sanırım ertesi gün kargoya verilmişti. 42 + 6 TL (kargo) ücreti var. En azından tlf. veya mesaj ile kısa sürede ulaşılabiliyor. Gönderim süresi için mesaj atıp veya arayıp bilgi almanız iyi olur. Diğerlerinde fiyat ne durumda bilmiyorum. HB'de hızlı kargo yazıyorsa alınabilir, yoksa biraz geç gelebilir. Hızlıal'da da arızalı ya da kullanılmış ürün gelme ihtimali var, bu bellek için yapılan yorumların birinde yazıyordu ve kargo süresi de belli değil sanırım, onda da gecikme olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.