Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SanDisk Extreme 64GB SDCZ80-064G-G46 Usb Bellek USB 3.0

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

http://www.hizlial.com/sandisk-extreme-64gb-sdcz80-064g-g46-usb-bellek-usb-30/10285016?gclid=CJuI7KGVocgCFeoBwwodgjoDgg

Not: USB2.0 portunda yazma hızı 22Mb/s, Okuma hızı 32Mb/s

• Eşantiyon bellek ile sandisk'in yazma hızları nerdeyse aynı ?Bu işte bir gariplik yok mu?
    noname usb 2 slotunda,sandisk ultra usb 3 solatta denendi.

• USB 3.0 bellekler 2.0 bir girişe takıldığında 2.0 bir flash belleğin verebileceği max okuma oranında mı çalışır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 12 Kasım 2015; 17:48:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 3.0 bellekler 2.0 porta takılınca 2.0 olarak çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek istediğim şu:Piyasadaki USB 2.0 olan Flash belleklerin verebildiği Maximum bir hız var. Atıyorum maximum okuma hızı 30 mb/s diyelim. Bilmiyorum detayını.
    Ben 2.0 bir usb girişinden 2.0 bir flashın verebileceği Maximum hızı istiyorum. 2.0 Flash bellekler arasında bir seçim yapmaktansa direk 3.0 bir Flash alsam ve onu 2.0 olan girişe taksam 2.0 teknolojisinin verebileceği maxiumum hızı almış olur muyum?
    :) Biraz karışık oldu ama deneme imkanım olmadığı için test edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 13 Kasım 2015; 11:05:35 >
  • gultekinlive kullanıcısına yanıt
    max hızı almak için orta ve üst segment bi flash almanız gerekir.
    mesela bende sandisk dual 3.0 16 GB var. 3.0 da da 2.0 da da 15 MB yazıyor. orta segment bir ürün.

flashınız iyiyse 2.0 portta 25 MB okuma yazmayı görürsünüz.
    Hocam iyi flash belleklerin üzerinde yazma hızı yazar.Vasat ürünlerin üzerinde okuma hızı yazar yada hiç birşey olmaz.Mağazadan alacaksanız bunlara dikkat edebilirsiniz.

Fazla para vermek istemiyorsanız sandisk ultralar f/p olarak tavsiye edililr.

Geçenlerde extreme diskimi kaybettiğimde ultra fit 16gb aldım.20-23mb arası yazma hızı var.Fiyatına göre oldukça iyi performans.
  • Hocam bilgisayarınızda sorun olabilir.Sürücüler güncel mi?

Bu ultra fit 16gb versiyonun değerleri.Sizinkinin değerlerinin daha yüksek olması lazım.

https://store.donanimhaber.com/bb/2a/73/bb2a737d70b7d4ce02d85bb2308618f4.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 13 Kasım 2015; 15:20:02 >
  • Bakacağım teşekkürler.
    Xbox'a flash bağladığımda bazen performans yeterli değil uyarısı alıyorum. O yüzden 3.0 alıp deneyeceğim. Sandisc önermişsiniz ama ben de Cruzer blade 16 ve 32 gb var. Önce 16 gb olanı almıştım ve sorun çıkarmayınca aynısının bir de 32 gb olanını aldım ancak aynı marka aynı model Flash disk olmasına rağmen performans düşüklüğü uyarısı vermişti. Her modelin tümü aynı performansta çalışmıyor sanırım. Üretim yılı üretim serisi gibi faktörlerden dolayı değişiklikler olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 13 Kasım 2015; 19:40:31 >
    Cruzer serisi giriş seviyesi ürünlerdir. O yüzden okuyup yazma yapıyorsa sevinmek gerekir.

Sandisk ultra, ultra fit, dual 3.0 serileri işinizi görecektir.
    En yüksek performansı istiyorsanız extreme serisinden almanız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam bilgisayarınızda sorun olabilir.Sürücüler güncel mi?

Bu ultra fit 16gb versiyonun değerleri.Sizinkinin değerlerinin daha yüksek olması lazım.

https://store.donanimhaber.com/bb/2a/73/bb2a737d70b7d4ce02d85bb2308618f4.png

İş istasyonu pc sinde denedim.Sonuç aynı.

• A101den toshiba 16gb aldım. 7 mb yazma hızı 40mb okuma hızı var. 13 liraya satıyorlar.

• arkadaslar yuksek okuma ve yazma kapasitesine sahip 32 gb flash bellek önerisi lazım,,,.,..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaslar yuksek okuma ve yazma kapasitesine sahip 32 gb flash bellek önerisi lazım,,,.,..

Toshiba Oshumi 2 32 Gb Bellek Fazlasıyla İşini Görür. 64 Gb olanı piyasa da bulmak bayaa zorlaştı
  • Sandisk ultra flair 64 GB USB 3

• sandisk ultra 16 gb mı yoksa ultra flair 16 gb mi ACILLL

• Sandisk Cruzer Glide USB 3.0 16GB

USB 2.0 sonucu.

USB 3.0 Sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahruti -- 2 Ocak 2016; 18:51:33 >

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    ben olsam 5-10 lira fazla verir lexar alırdım.sandiskten daha yüksek yazma hızına sahip

• Sandisk SDCZ80-032G-X46;

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.