Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da 16GB Sandisk Extreme, 55 liraya Bimeks'ten almistim.
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!
  • Ayrica Toshiba Oshumi 2 - 64GB ya da 32GB'i olan bir arkadas test sonuclarini koyabilir mi?
  • Silicon Power Marvel M70 64GB USB 3.0

Anakart : Gigabyte F2A88X-D3H

detaylar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Şubat 2015; 11:48:06 >

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    arkadaşım m70 in 64GB lığını nerden aldınız. kliksa da 32GB lığının dışında Türkiyede satışını göremedim.
    birde usbflash info programını kullanıp resim ekler misiniz? teşekkürler.
    http://www.antspec.com/usbflashinfo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 14 Şubat 2015; 22:44:49 >
  • Türkiyeden almadım hocam , yurtdışından aldım . O programla da test yapıp üstteki mesajımı güncellerim 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    test programı değil hocam. usbflashinfo, kullanılan usb controller, hafıza çipi, dual-single kanal, tlc/mls/slc bellek tipi gibi teknik bilgileri veren bi program. ekran görüntüsünü paylaşırsanız sevinirim. alacak olanlar içinde bilgilendirici olur.
  • Tamamdır hocam , üstteki mesajımı bu gece guncellemiş olurum

programda galiba bi sorun var hocam. ya bellek chiplerini tanıyamamış yada bu sürümde bir sorun. 8.0 sürümünde tanıdığı flashımı bu sürüm tanımadı. ilgili yere not available yazıyor. yeni sürümde size bildirim göndersem ekler misiniz?
  • Olur hocam

•  FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redese -- 18 Şubat 2015; 23:02:49 >

• Arkadaşlar birşey soracağım; Asus laptop var ve Usb 3.0 yok. Usb Bellek almayı düşünüyorum Usb 3.0 lık flash bellek alsam 3.0 kadar olmasada 2.0 a göre daha hızlı olurmu yada laptpu Usb 3.0 a çevirebilirmiyim. Eğer hiçbiri olmaz derseniz Usb 2.0 16 GB yada 32 GB Flash bellek önerisinde bulunabilirmisiniz. Küçük, şekilli , kullanışlı ve hızlı olan...
  • Yokmu bir cevap verecek olan

• mert_sy M kullanıcısına yanıt
    mesajınızın ilk kısmında dediğiniz gibi usb 3.0 bellekler usb 2.0 da çalışırlar. laptopa usb 3.0 ekleyebilmeniz için pcmcia cart slotunun olması lazım. o slota uygun bi usb 3.0 kart aldığınızda usb 3.0 ürünlerini tam hızıyla kullanabilirsiniz ama ücretleri biraaz yüksektir.

aldığınız 3.0 flaşında orta kalitede bir ürün olmasına dikkat ederseniz usb 2.0 da da iyi bir performans yakalarsınız.
  • KINGSTON 32GB DataTraveler SE9 G2 USB 3.0 USB Bellek

bu ürünü deneyen var mi aranizda ?

almayi dusunuyorum bu paraya daha iyi bir marka model varsa lutfen beni aydinlatin.

• Depodisk almayı düşünüyodum ancak hiç bi yerde satışı yok. Bende iletişime geçtim yeni serileri üretim aşamasındaymış 1 2 aya satışa hazır olacakmış..

şu model için ne dersiniz arkadaşlar.Kullanım alanı tv olacak aslında tv de yayın kaydetme ve android hızını artırmak için sabit takılı duracak. Ama almışken 10 15 mb yazma hızı da olsun istemiyorum iyi bişi olsun.yüksek modelere de gerek yok gibi.Depodisk olsaydı iyiydi esasen.

http://www.hepsiburada.com/liste/silicon-power-blaze-b10-32gb-usb30-siyah-usb-bellek/productDetails.aspx?productId=bd302963&categoryId=970

• Arkadaşlar forumda gördüğüm şu yorum ne kadar doğru acaba?

"sandiskin 3.0 olmasina ragmen 2.0 usb ye takildiginda bir daha 3.0 da calismadigini da okudum"

Not:Yorum Sandisk 32gb için yapılmış.BURADA
  • öyle olsaydı extreme serisinden 3 flaşım vardı. çöpe atardım şimdiye kadar

gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, öyle bir problem yok, o kişinin pcsinde olan bir sorundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

öyle olsaydı extreme serisinden 3 flaşım vardı. çöpe atardım şimdiye kadar

gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, öyle bir problem yok, o kişinin pcsinde olan bir sorundur.

Di mi ama?...

• iyi günler arkadaşlar bugün bu flashı (Corsair Flash Voyager Slider USB 3.0 16GB) aldım test değerlerini de atacağım değerlendirirseniz mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darp2 -- 26 Mart 2015; 18:53:58 >

• darp2 kullanıcısına yanıt
    yanlış sürücüyü seçmişsiniz. resimde C: yazıyor, flash belleğin harfini seçip tekrarlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 27 Mart 2015; 8:39:38 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.