Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam.Depolama için SSD kullanmıyorsanız 120mb yazma hızından sonra takılmayın pek.Bu ürün efsane gerçekten.
  • sandisk extreme 32 gb aldım plastik malzemesi sebebi ile tereddütüm vardı ama kaliteli malzeme sahip olduğunu görünce rahatladım, bilgisayarımda usb3.0 yoktu 2.0 da 25 mb okuma 25 mb yazma hızı ölçtüm , 30 tl ye de pcı usb3.0 kart aldım ,montajdan sonra tekrar test ettim işte sonuçlar

• tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Bence değerler çok iyi, keşke bu tür ürünlerin de artık suya dayanıklı modellerini veya versiyonlarını yapsalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • verbatim pin stripe 4gb ile dtse9 8 gb yi takas ettim.
    verbatimi verdim kinston aldım iyi mi yapmışım hangisi daha iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

sandisk extreme 32 gb aldım plastik malzemesi sebebi ile tereddütüm vardı ama kaliteli malzeme sahip olduğunu görünce rahatladım, bilgisayarımda usb3.0 yoktu 2.0 da 25 mb okuma 25 mb yazma hızı ölçtüm , 30 tl ye de pcı usb3.0 kart aldım ,montajdan sonra tekrar test ettim işte sonuçlar

Hocam konuyla alakası yok ama nerden taktırdınız pci kartını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 11234

quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

sandisk extreme 32 gb aldım plastik malzemesi sebebi ile tereddütüm vardı ama kaliteli malzeme sahip olduğunu görünce rahatladım, bilgisayarımda usb3.0 yoktu 2.0 da 25 mb okuma 25 mb yazma hızı ölçtüm , 30 tl ye de pcı usb3.0 kart aldım ,montajdan sonra tekrar test ettim işte sonuçlar

Hocam konuyla alakası yok ama nerden taktırdınız pci kartını?

Alıntıları Göster
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/4-port-pci-express-usb-3-0-coklayici-pci-ex-kart-107743766

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 19 Nisan 2014; 15:16:56 >

• Depodisk yenilenmiş hızı artmış.Ebatları ufaltılmış.
    http://www.sanalpazar.com/Depodisk-32gb-Usb-3.0-Flash-Bellek__isp20021781?utm_source=DH_USR&utm_medium=fatmagizemdogan&malid=RP_DH_12849_fatmagizemdogan#imgd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 28 Nisan 2014; 13:47:07 >

• Yaklaşık 3 hafta önce dx.com dan 75tl ye aldığım Toshiba EX II 32gb Usb 3.0 flashdisk az önce elime ulaştı.

Sandisk cruzer blade ye 10.5gb lık mvk filmi yaklaşık 30 dakikada yükledim,
    Toshiba ex II ye ise 1.30 dakikada işlem tamamlandı.

HIZ TESTİ

KOPYALAMA TESTİ

BOYUT KARŞILAŞTIRMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipersonic -- 28 Nisan 2014; 16:15:41 >

• dx linki var mı?
  • Ustteki mesajimda dx.com a tiklarsaniz link acilacaktir.

• Hipersonic kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.Hızı ve fiyatı çok iyi.

64gb olanda gözüm kaldı:)
  • bendede 16 gb toshiba hayabusa usb bellek var okuma hızına falan nereden bakıyoruz??
  • mert_sanli_81 M kullanıcısına yanıt
    crystalmark ve ATTO Disk Benchmark v2.47 programlarıyla okuma ve yazma hızını test edebilirsiniz.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-ultra-64gb-usb-30-usb-bellek-sdcz48-064g-u46/productDetails.aspx?productId=bd304000&categoryId=970

uzun vadede yedekleme için usb almak istiyorum. 64gb ile ne yedeklemesi demeyim. sizce bu ürün mantıklı mıdır?

aslında aktarım hızı benim için çok önemli değil ama bu hem usb 3.0 hem de fiyatı uçuk değil dikkatimi çekti de. bi arkadal SLC olanlar uzun vadede kullanılır falan demiş. ne yapsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-ultra-64gb-usb-30-usb-bellek-sdcz48-064g-u46/productDetails.aspx?productId=bd304000&categoryId=970

uzun vadede yedekleme için usb almak istiyorum. 64gb ile ne yedeklemesi demeyim. sizce bu ürün mantıklı mıdır?

aslında aktarım hızı benim için çok önemli değil ama bu hem usb 3.0 hem de fiyatı uçuk değil dikkatimi çekti de. bi arkadal SLC olanlar uzun vadede kullanılır falan demiş. ne yapsam.

Yazma hızı USB 2 lerden çok az yüksektir 8-10 mb arası.Hız önemli değilse fiyatı iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-ultra-64gb-usb-30-usb-bellek-sdcz48-064g-u46/productDetails.aspx?productId=bd304000&categoryId=970

Yazma hızı USB 2 lerden çok az yüksektir 8-10 mb arası.Hız önemli değilse fiyatı iyi.

teşekkürle. hız önemli değil sadece içindeki verilerim durup dururken çöp olmasın yeter. dediğim gibi yedekleme amaçlı. şimdi sandisk cruzer blade miydi neydi ondan alacaktım bi baktım millet sorun yaşamış. durup duruken windows tanımıyomuş falan. ama sanırım bunlar da birçok usb de yaşanabiliyo. ve düzeltme yöntemleri de var bazı sorunların. ben genelde linux üzerinden kullanırım gerçi.

bunda usb 3.0 yazmasına rağmen fiyatının düşüklüğü dikkatimi çekti umarım yarı yolda bırakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Mayıs 2014; 20:32:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

quote:

teşekkürle. hız önemli değil sadece içindeki verilerim durup dururken çöp olmasın yeter. dediğim gibi yedekleme amaçlı. şimdi sandisk cruzer blade miydi neydi ondan alacaktım bi baktım millet sorun yaşamış. durup duruken windows tanımıyomuş falan. ama sanırım bunlar da birçok usb de yaşanabiliyo. ve düzeltme yöntemleri de var bazı sorunların. ben genelde linux üzerinden kullanırım gerçi.

bunda usb 3.0 yazmasına rağmen fiyatının düşüklüğü dikkatimi çekti umarım yarı yolda bırakmaz.

Hızı düşük olduğu için o fiyat.Sandisk extreme in 32 gb versiyonu nun yazma hızı 100mb nin üstünde iken bunuki 8-10mb arası.

• veysel93 V kullanıcısına yanıt
    hocam seni de çok rahatsız ettim ama, sandisk cruser fit 64 alsam uzun vadede sorun çıkarır mı sence? bi arkadaşım diyo ki: "küçücük alana dünyanın alanını sığdırmışlar bence bozulma ihtimali disk sürücülere göre daha yüksektir" tabi bu tamamen sallamasyon bi laf ama gene emin olamadım.

şimdi bu laptoplarda genelde usb girişleri hep sağda elimi koyduğum yerde ya ondan fit almayı düşündüm.

teşekkürler.

• quote:

hocam seni de çok rahatsız ettim ama, sandisk cruser fit 64 alsam uzun vadede sorun çıkarır mı sence? bi arkadaşım diyo ki: "küçücük alana dünyanın alanını sığdırmışlar bence bozulma ihtimali disk sürücülere göre daha yüksektir" tabi bu tamamen sallamasyon bi laf ama gene emin olamadım.

şimdi bu laptoplarda genelde usb girişleri hep sağda elimi koyduğum yerde ya ondan fit almayı düşündüm.

teşekkürler.

Kalite olarak diğerinden düşük ve hızı 3-5 mb civarı bence ilk ürün alın.

• Arkadaslar yardim edin, sandisk extreme 64 gb usb 3.0 test sonuclarim boyle. Usb 3.0 hdd var onda 110 mb/sn ile kopyaliyor. Driverlar guncel. Oneriniz var mi neden dolayi olabilir bu hiz?

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.