Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolleskaan

Depodisk 32gb Usb 3.0 Flash Bellek (Super Talent 32GB Express ST4 USB 3.0 Flash Drive)

Sanalpazardan denemek için aldım. Şimdilik güzel Tek negatif yönü boyutları (21.0 x 89.0 x 8.0 mm)

http://www.supertalent.com/products/stt_usb_detail.php?type=USB%203.0%20Express%20ST4

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

arkadaşım boyutlarından kastın çok mu küçük yoksa çok mu büyük?? anlayamadım da büyük bir flashbellek istemiyorum.

• soar S kullanıcısına yanıt
    89 mm ~9cm boyu baya uzunmuş hakkaten.Buna yakın çakmak vardı bende mukayese ettim çoğu bellek bunun yarısı kadar.Fiyat,performansı ve kullanılan çipleri iyi ama daha küçük bir bellek isteyenleri tatmin etmeyecektir.
  • depodiski bende fiziki boyutu nedeniyle eledim, 9 cm boyu var :( hepsiburada'dan dün silicon power blaze b10 16 GB aldım. gelirse test sonuçlarını yayınlarım.
  • çok büyük 9 cm ama ben memnun kaldım ne cepte nede cantada bir sorun yaratmadı sürekli kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolleskaan -- 14 Şubat 2014; 11:39:13 >
  • Bende bir test ekleyeyim dedim :)

bugün siparişim geldi denedim... transcend jf 760 64 gb

test sonuçları şu şekilde usb 3.0 da

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/25/b7/81/25b7819350aee7f7d14afc07c31b34a6.jpg&size=6&border=1&bound=3

usb 2.0 da ise bu şekilde
    http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/0b/f7/cf/0bf7cfa3d2546d531c77597a8110b26e.jpg&size=6&border=1&bound=3

benim için usb 2 hızı önemliydi usb 2.0 da en hızlı kaç mb okuyor beyler bunda 32-33 mb görüyorum ama daha fazlası varmı ?
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

• daha önce ekledim mi bilmiyorum. 2006 da aldığım 1 GB kingston data traveler MIGO modeli. 90 liraya almıştım. SLC bellekli. hala kullanıyorum ama malum artık yeterli gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 18 Şubat 2014; 10:54:10 >
  • Kaya gibi bellek.SLC olduğu için uzun yıllar kullanılabilir.Hızıda çok iyi.Tabi kapasitesi günümüz için yetersiz.Yinede büyük video dosyaları hariç kullanılabilir.

Bir testte ben ekleyeyim.Flashdisk'in usb arayüz hızına erişip erişmediğini bildirmesi güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 18 Şubat 2014; 17:00:43 >
  • silicon power blaze b10 16GB flashım hepsiburadadan temin edilememesi nedeniyle hızlıal.com dan aldım ve ürün geldi. yazma hızı tatmin etsede okuma hızı düşük geldi banada. @bluering arkadaşın dediği kırmızı ışıklı geldi benimkide ve tayvan üretimli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 27 Şubat 2014; 14:22:42 >

• Hocam uzun süre kullanacaksanız iade edebilirsiniz.bende alırken sandisk extreme için teknosaya sürekli bakıyordum.Kargo dahil 42.5 liraya aldım.Performans olarak çok iyi.

• 5 saat önce aldığım sp blaze b10 16GB bellek dosya kopyalarken laptopun kitlenmesi sonucu uçtu

innostor un programlama yazılımını buldum yeniden programladım. 14,4 GB kullanılabilir alan 15,4 GB a çıktıve kırmızı ışığı boşta iken sürekli yanar konuma geldi lakin seri numarası filan herşey silindi :( umarım garantisi gitmez

h2test programı ile test ediyorum bakalım gerçektende 1 GB kapasitesi arttı mı
  • Beyler silicon power jewel j05 usb 3.0 flash bellek almak istiyorum fakat hiç biyerde okuma ve yazma hızını bulamadım elinde olan varsa yada bilen varsa yazabilir mi onun dışında bu tarz mini kapaksız su geçirmez ve hızlı önerileriniz varsa alabilirm usb 3 düşünüyorum ama hıza göre 2de alabilirm
  • Firmware'i geri yüklerseniz seri nosu ve diğer bilgiler geri gelir.Gerçi garantide belleğe bakacaklarını sanmam.Elinizdeki fatura ve garantibelgesine bakarlar.Pek bu tip ürünler tamir olmaz direkt değiştirirler.
  • brev kullanıcısına yanıt
    Yedek alma imkanım olmadı malesef. dediğim gibi takıp test için kopyalama yaparken sistem kitlendi ve flaş gitti.

inş. sorun çıkmaz.

Birde arkadaşlar usb 3.0 flaş bellekle win7 kuramıyorum. usb3 ve usb2 portlarında da denedim ama bölümleme ekranında disk bulunamadı diyor. gözat ekranından sata driverını, usb3.0 driverini filan göstersemde geçemedim bu ekranı.. nasıl yapılacağına dair bir fikri olan var mı??
  • Belki aynı bellekten başka bir arkadaşta varsa veya internette bulabilirseniz geri yükleme yapabilirsiniz.

Bende tam bu işle uğraşıyordum daha kuruluma geçmedim eğer bir sonuç alırsam sizede bilgi veririm.En kötü ihtimalle virtualpc/virtualbox tarzı bir program ile kurulum yaparım gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 28 Şubat 2014; 20:43:06 >
  • garantilik duruma gelirse zaten onlarında seri noyu kontrol edeceğini sanmıyorum. faturaya bakıp işlem yaparlar gibime geliyor.

windows kurulumu hakkında da geri dönüş yaparsanız sevinirim. usb 3.0 kontrolörü yada sata driverlarıyla ilgili gibiymiş gibi geliyor. kolay gelsin
  • Yazma hızları gerçekten berbat.

60 liraya kadar usb 3.0 32 gb usb disk önerisi varmı ?

Ayrıca slicon power markası ile ilgili bir problem olurmu ?
  • bende silicon power var ve memnunum usb2.0 performansından. 3.0 da da iyi sayılır ki benim için önemli olan yazma hızıydı ve istediğim performansta bir ürün. biraz üstte kullandığım belleğin test ve bilgileri mevcut. bendeki 16 GB ama 32 GB modeli daha hızlı olduğunu biliyorum, yorumlar o şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

Yazma hızları gerçekten berbat.

depodisk.
    sandisk extreme 32gblığın fiyatı düşse de alsak.çoğu flash bellekte hız değerleri saklanıyor.yazmıyorsa büyük ihtimalle düşük hızlı oluyorlar.sandsik ultra usb3.0 10mb yazma hızı var(kutuda sadece okuma hızı var).resmen enayi yerine koymak bu.bir de bunu bilindik büyük firmalar yapmıyor mu.kızmamak elde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metep

quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

Yazma hızları gerçekten berbat.

depodisk.
    sandisk extreme 32gblığın fiyatı düşse de alsak.çoğu flash bellekte hız değerleri saklanıyor.yazmıyorsa büyük ihtimalle düşük hızlı oluyorlar.sandsik ultra usb3.0 10mb yazma hızı var(kutuda sadece okuma hızı var).resmen enayi yerine koymak bu.bir de bunu bilindik büyük firmalar yapmıyor mu.kızmamak elde değil.

10 mb yazma nedir ? 10 liralık usb 2 diskimde15 mb yazma hızı var zaten dalga geçiyorlar. Depodisk çok kaba yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 14 Mart 2014; 11:06:09 >

• Arkadaşlar flasdisk ile ilgili bir sorum olacak belki burada karşılaşan biri vardı.
    kingston dtse9 32gb kullanıyorum sorunum şu 1 gb üstü dosya büyüklüklerinde yazma hızı çok düşüyor normal hızının çok çok altında.

Örneğin ; NTFS de 5 gb büyüklükteki dosyayı 970 kb/sn hızında kopyalıyor.

Teknosadan aldım orjinal olduğunu düşünüyorum fakat artık kıllanmaya başladım sıkıntılı bir durum acil bir iş yapamıyorum bu yüzden yardımcı olursanız sevirim sebebini bulmak konusunda...
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.