Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bedava sirke baldan tatlıdır misali!

Yazma hızı gerçekten baya düşükmüş.Bu tip belleklerde yazma hızı gerçekten düşük oluyor.Bunlardan 3-4 tanesini RAID gibi kombinleyip kullanmak daha makbul.
  • Arkadaşlar,
    Hepsiburadadan 3 adet Silicon Power Blaze B10 16GB sipariş etmiştim. gelen usblerin 3 ü de aynı görünüme sahip. 2 tanesi usb 3.0 da 30 mb/s ile yazıyor, 65 mb/s ile okuyor. 3.sü ise 20 mb/s ile yazıyor, 30 mb/s ile okuyor. Hızlı olanların bildirim ışığı mavi yanıp sönerken, yavaş olanın ışığı kırmızı yanıp sönüyor. Yavaş olan ya bozuk yada farklı üretim serisinden. Revizyon mu söz konusu acep. Hızlı olanın kutusunda "made in taiwan" yazıyor. Yavaş olanın kutusunu atmıştım. Üretim yerlerini kıyaslayamadım o yüzden. İç dizaynları da farklı galiba, ışıkların yeri değişik bi kere..
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

• merhaba. adata c906 32 gb kullananlar varsa lütfen yorumlayabilir mi?

öğrendim. belki birilerine lazım olur

Read:Min:15MB/S ,Max:20MB/S
    Write:Min:4.5MB/S ,Max:9MB/S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 7 Ocak 2014; 21:26:40 >
  • Çok fazla hızlı olmasa da Transcend Jetflash 700'ü öneririm 32 ve 64 gb lık versiyonları var fiyatına göre gayet iyiler, 64 gblik olanını 80 liraya ebayden aldım.
  • arkadaşlar transcend JF760 ile JF770 arasında renk dışında bir fark varmıdır?(okuma-yazma hızları gibi) birde bu usb'yi kullanan arkadaşlara çok önemli bir sorum olacak pc'ye bağlayınca bilgisayarım kısmında "Sabit Disk Sürücüsü" olarak mı yoksa "Çıkarılabilir Depo Birimi" olarak mı görülüyor usb'den format atmak için bu bilgi benim için çok önemli son olarak kullanan arkadaşlar bu usb'den hız değerleri olarak memnunlar mı?(usb 2.0 ve 3.0 hızları nedir mesela) 32 gb modeli için 60 tl fiyat sizce nasıl? teşekkürler
  • Depodisk 32gb Usb 3.0 Flash Bellek (Super Talent 32GB Express ST4 USB 3.0 Flash Drive)

Sanalpazardan denemek için aldım. Şimdilik güzel Tek negatif yönü boyutları (21.0 x 89.0 x 8.0 mm)

http://www.supertalent.com/products/stt_usb_detail.php?type=USB%203.0%20Express%20ST4

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

• arkadaşlar transcend jf serisi usb bellek kullanan yada bilen yokmudur "transcend JF760 ile JF770 arasında renk dışında bir fark varmıdır?(okuma-yazma hızları gibi) birde bu usb'yi pc'ye bağlayınca bilgisayarım kısmında "Sabit Disk Sürücüsü" olarak mı yoksa "Çıkarılabilir Depo Birimi" olarak mı görülüyor"
  • Evet 770 modeli beyaz 760 olanı siyah renk dışında bir fark yok.

Burada genel bir inceleme yapılmış.

http://usb.userbenchmark.com/Transcend-JetFlash-760-USB-30-16GB/Rating/1279
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Evet 770 modeli beyaz 760 olanı siyah renk dışında bir fark yok.

Burada genel bir inceleme yapılmış.

http://usb.userbenchmark.com/Transcend-JetFlash-760-USB-30-16GB/Rating/1279
    ilgin için teşekkürler mcornek yalnız asıl merak ettiğim usb'yi pc'ye bağlayınca bilgisayarım kısmında usb'yi "Sabit Disk Sürücüsü" olarak mı yoksa "Çıkarılabilir Depo Birimi" olarak mı görülüyor? usb'den format atmak için bilgisayarın "Çıkarılabilir Depo Birimi" kısmında olması gerekiyor o yüzden soruyorum

• arkadaşlar 32 gb usb 3.0 f/p flash bellekler nelerdir ? var mıdır tavsiyeniz.
  • muraska M kullanıcısına yanıt
    En iyilerden biri Sandisk extreme 32gb

Sonra Lexar s23 32gb

Üçüncü olarak silicon power b20

İmkan varsa sandisk tercih edilmeli.Sabit diskten daha hızlı okuma ve yazma hızına sahip.
    Lexar'da güzel ama dolar kurundan dolayı fiyatı çok artmış.60 liraydı önceden
    silicon power b20 ise kimi sitede yazma hızı 55mb olarak geçiyor ama bir test sitesinde ise daha düşük gördüm ve şaşırdım.Yani okuma hızı 150mb gibi hız ve güzel ama yazma hızı konusunda emin değilim.Ama yazma hızı 55mb ise ilk tercih edilebilir.Fiyatı 60 lira civarı.
  • Eğer usb'den format istiyorsanız sandisk extreme'den kesinlikle uzak durun sırf bu yüzden yeni aldığım sandisk extreme satıyorum çünkü bilgisayar usb'ye harddisk olarak görüyor ve netbooklar usb'den boot olmuyor bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hur_82 H kullanıcısına yanıt
    Masaüstüne attım ben sandisk extreme ile dolayısıyla notebook'un biosunda yada flash belleği formata hazırlarken yapılan işlemlerden birinde sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

En iyilerden biri Sandisk extreme 32gb

Sonra Lexar s23 32gb

Üçüncü olarak silicon power b20

İmkan varsa sandisk tercih edilmeli.Sabit diskten daha hızlı okuma ve yazma hızına sahip.
    Lexar'da güzel ama dolar kurundan dolayı fiyatı çok artmış.60 liraydı önceden
    silicon power b20 ise kimi sitede yazma hızı 55mb olarak geçiyor ama bir test sitesinde ise daha düşük gördüm ve şaşırdım.Yani okuma hızı 150mb gibi hız ve güzel ama yazma hızı konusunda emin değilim.Ama yazma hızı 55mb ise ilk tercih edilebilir.Fiyatı 60 lira civarı.

eyvallah hocam sanırım bu 3ünden en ucuza hangisini bulursam onu alıcam

• Emphire kullanıcısına yanıt
    Masaüstü ve notebooklarda sorun yok netbooklar sorunlu netbooklar usb hdd'den boot olmuyor

Ben bunun için sandisk extremeyi satmazdım açıkcası.10 liraya 8gb fdd bulmak mümkün olabiliyor bazen.(birde sandisk extreme bende çıkarilabilir disk olarak gözüküyor)

Ayrıca siz hangi yöntemle hazırlıyorsunuz bilmiyorum ama bence en iyi diskpart ile yapılıyor.

Buradan nasıl yapıldığına bakabilirsiniz.

http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    sizin kullandığınız sandisk extreme diskpart yapmadan öncede çıkarılabilir disk olarak görülüyormuydu yoksa diskpart yaptıktan sonra mı çıkarılabilir disk olarak görünmeye başladı
    öncelikle verdiğiniz link için teşekkürler yalnız bu yöntemle sadece windows 7 ve 8 mi yapılabiliyor çünkü ben usb'yi multiboot olarak içerisinde ubuntu,hirenboot cd, windows xp,kaspersky rescue disk vb olacak şekilde kullanıyorum (grub4dos ile yapıyorum)
    Hocam ilk olarak ne olarak gözüktüğünü hatırlamıyorum yani dikkat etmedim ne yazdığına.Şuanda çıkarılabilir disk olarak gözüküyor.

Diskpart yöntemiyle kaybettiğim(team sr1) fdd ile netbooka format atmıştım.

Multiboot konusunda bir fikrim yok.Ben sadece w7 ve w8 kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 13 Ocak 2014; 23:19:40 >
  • Arkadaşlar bütün yorumları okudum neredeyse fakat ne alacagima ve nerden alacagima karar veremedim. 32 gb alacagim, fiyat araligim 50-60 tl. Onerilerinizi bekliyorum...

• soar S kullanıcısına yanıt
    sizi zorlar mı bilmiyorum ama hızlı bir ürün olsun diyorsanız 75 TL Silicon power B10 32GB

işimi görsün diyosanız

49 TL Transcend JETFLASH 760 32GB

yada 53 TL Sandisk Ultra 3.0 32GB

yada 43 TL DataTraveler G4 USB 3.0 32 GB alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.