Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Arkadaşlar Selamlar 2 USB Bellek arasında kaldım,

Toshiba 64 GB Bellek USB 3.0 OSUMİ

Sandisk 64GB Extreme USB 3.0

Sizce hangisini almayalım fiyatları aşağı yukarı aynı gözüküyor

Ben daha yeni sandisk extreme aldım 170 mb yazma 185mb okuma gördüm macbook da ama malzeme kalitesi güven vermiyor hız olarak kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 19 Ekim 2013; 0:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Arkadaşlar Selamlar 2 USB Bellek arasında kaldım,

Toshiba 64 GB Bellek USB 3.0 OSUMİ

Sandisk 64GB Extreme USB 3.0

Sizce hangisini almayalım fiyatları aşağı yukarı aynı gözüküyor

Ben daha yeni sandisk extreme aldım 170 mb okuma 185mb yazma gördüm macbook da ama malzeme kalitesi güven vermiyor hız olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam şuana kadar hep Toshiba aldım ancak bahsettiğim Toshiba modeli o kadar berbat görünümlüki almak bile istemiyorum.Performansları hemen hemen aynı ancak Sandisk Extreme daha bir estetik duruyor.Vaktiniz varsa bahsettiğim Toshiba modeline bir intertten bakın.Gerçekten hangisini almayalım kararsızım.

Kısaca ;

Toshiba malzeme olarak daha kaliteli ancak tasarım çok berbat

Sandisk malzeme kalitesiz ancak tasarımı fena değil

• ReoxTR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben olsam sandiski alırdım hem tasarım olarak daha iyi hemde yazma hızı arasında çok fark var.Toshiba kapaklı olduğu için koybolma yada gevşeme olasılığı var.Sandiskde malzeme kalitesi nokadar iyi degil elinle biraz sıkınca gıcırtı çıkartıyor ama performansı okadar iyiki bunu göz ardı ettim kendimce belleği bantlayıp sağlamlaştırdım çünkü bu performansı uzun süre kullanmak istiyorum.Resimde ekleyim.
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 19 Ekim 2013; 0:27:29 >

• Guzel paylasim olmus.Elinize saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16gblık usb 3.0 olan belleklerden hangisini tavsiye edersiniz?
    Not:30 tl'yi geçmese iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaless

16gblık usb 3.0 olan belleklerden hangisini tavsiye edersiniz?

bana da bu kapasitede bir ürün lazım,karar verdiniz mi ne alacağınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: kemaless

16gblık usb 3.0 olan belleklerden hangisini tavsiye edersiniz?

bana da bu kapasitede bir ürün lazım,karar verdiniz mi ne alacağınıza

http://www.gold.com.tr/lexar-16gb-3-0-jump-drive-ljds23-16gabeu-usb-bellek_u
    Bunu almayı düşünüyorum.

• hakan52400 kullanıcısına yanıt
    o koca mesaj alıntılanır mı yaa cevap butonunu ne diye koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 30 Ekim 2013; 16:06:11 >
  • Kullandığım bellek:
    Silicon Power Blaze B10 32GB Usb3.0 Siyah Usb Bellek

• Prens kullanıcısına yanıt
    B20 modeli hepsiburada.com b10 dan daha ucuz ama b20nin performansı çok daha yüksek.Malzeme kalitesini bilmiyorum.

B20'nin değerleri

• Teknosa'da tekrar satışa sunulan Sandisk extreme 16gb usb belleği kargo dahil 42.5 liraya aldım.Test sonuçları:

Usb 2.0

Usb 3.0

• Emphire kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel değerler, güle güle kullanın.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Normal dosya kopyalarken performansını ölçtüm.Testten az daha düşük hızlarda çalışıyor.

5.45 gb dosyayı içine 116 saniyede yazıyor.Yine aynı dosyayı bilgisayara 25saniyede kopyaladı.

ssd=samsung 840pro 128gb
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Dosya kopyalarken değerler bi' nebze düşük oluyor zaten. Kopyaladığınız dosya video dosyası mıydı? Performans aslında küçük boyutlu çok sayıda dosya kopyalarken lazım oluyor :)
  • DataTraveler R3.0 USB 3.0 16GB

Bu fd nin gerçek testlerini yapan var mı?
  • Arkadaşlar bu Depodisk 32 gb Usb 3.0 disk 40 tl fiyatı ile çok uygun gözüküyor, alan kullanan var mı ? Birde madem bu kadar güzel bir ürün niye forumda herhangi bir kendine ait başlığı yok anlayamadım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

Arkadaşlar bu Depodisk 32 gb Usb 3.0 disk 40 tl fiyatı ile çok uygun gözüküyor, alan kullanan var mı ? Birde madem bu kadar güzel bir ürün niye forumda herhangi bir kendine ait başlığı yok anlayamadım açıkçası

başlığı sen bile açabilirsin. bu bir sorun değil yani.bu başlık altında bu flash bellekle ilgili incelemeler var.
    ben sandisk extremei tasarım ve hız daha iyi olduğu için aldım.microsdlerde de sandiskten hep diğer markalara göre iyi sonuçlar aldım (misal class 4 ün okuma ve yazma hızı 4mb/s beklenirken sandisk 20mb/s okuma hızı verebiliyor,parçalı işlemlerde de sandisk açık ara önde).yoksa depodiskte güzel.hızına göre fiyatı iyi

• Buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.Satın alanların yorumlarıda mevcut.Epey ürün satılmış.Fiyatıda oldukça cazip,hızı fena değil.Micron üretimi nand bellek kullanılmmış,alüminyum kasa.Micron samsung,toshiba,sandisk kadar başarılı nand bellek üretebilen bir firmadır.Okuma yazma hızları tatminkar,elbette çok daha uç seviyede ürünler mevcut fiyatta ona göre.Forumdan alıp inceleyen yok sanırım.Faturalı 3 yıl garantili bir ürün.Sanırım türkiyeden bir firma yurtdışında fason olarak ürettirip kendi markası(depodisk) adı altında burada satıyor.

http://www.sanalpazar.com/Depodisk-32gb-Usb-3.0__isp7657480

•  FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

Yazma hızı berbat ama 64 gb kapasitesi depolama amaçlı iyi. Yalnız film falan atarken sinir ediyor . Hediye olarak geldi.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.