Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam içinde yüzlerce/binlerce dosyalar olan klasör felan koplamıyorsanız büyük ihtimalle bellek sorunlu.Garantiye başvurun bence.

Bendeki harici hdd kb ile yazmaya başlamıştı,garantiden yenisi ile değişti.
  • 100 civarı resim 5-10 adet video olan bir klasör binlerce değil yani en azından klasör içindekileri sırayla yazıp normal yazma hızında işlem yapması gerekmez mi?

600 mb lık bir dosyayı yazarken minumum 13 mb olması gerekirken 3 mb a düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miosorvivor -- 18 Mart 2014; 0:09:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kliksa.com/urun/kingston-128gb-usb-3-0-datatraveler-dtig4-128gb/901941178

Bu urun nasildir kalite ve hiz olarak? Alinir mi?

• dtig4 serisinin yazma hızının 10 MB olduğunu bi incelemede gördüm. 128 GB bu hızla kullanılmaz bence.

@miosorvivor arkadaşım, kingstonun o serisi ekonomik model, o yüzden fiyatına göre performansı da o. tek parça büyük dosyalarda 10 mb, küçük çok sayıda dosyada 1-2 mb hızı görmeniz normal yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

dtig4 serisinin yazma hızının 10 MB olduğunu bi incelemede gördüm. 128 GB bu hızla kullanılmaz bence.

@miosorvivor arkadaşım, kingstonun o serisi ekonomik model, o yüzden fiyatına göre performansı da o. tek parça büyük dosyalarda 10 mb, küçük çok sayıda dosyada 1-2 mb hızı görmeniz normal yani.

Bu fiyata 128 gb gorunce heyecanlandim bir an. :)
    64 gb ne onerirsiniz? 100 tl yi asmayacak sekilde?

• 100 liraya performans serisi bi flaş bulmanız zor. kapasite çok önemli değilse performans serisi 32gb alın yada orta segmentte 64 gb lık alın.

mesele sandisk extreme 32 GB yaklaşık 100-140 TL arasına bulursunuz ürünü ve performans canavarıdır. 200/110 MB hıza sahip.

orta segmentte 100 tl yi aşıyor ama kingston datatraveler r3 64 GB 150tl. 70/30 MB hıza sahip

yine orta segmentte lexar 64 gb 100/55MB hıza sahip. kasası plastik ama performansı fiyatının üstünde. malzeme kalitesi o kadar önemli değilse bunu almak bence sizin için uygunu. hem fiyat hemde performans yönünden.

• quote:

100 liraya performans serisi bi flaş bulmanız zor. kapasite çok önemli değilse performans serisi 32gb alın yada orta segmentte 64 gb lık alın.

mesele sandisk extreme 32 GB yaklaşık 100-140 TL arasına bulursunuz ürünü ve performans canavarıdır. 200/110 MB hıza sahip.

orta segmentte 100 tl yi aşıyor ama kingston datatraveler r3 64 GB 150tl. 70/30 MB hıza sahip

yine orta segmentte lexar 64 gb 100/55MB hıza sahip. kasası plastik ama performansı fiyatının üstünde. malzeme kalitesi o kadar önemli değilse bunu almak bence sizin için uygunu. hem fiyat hemde performans yönünden.

Arasam boyle detayli bilgi bulamazdim ki aradigimda bulamamistim, cok tesekkur ederim ayrintili bilgiler icin.
    Bu modellerin fiyatlarini bir arastirayim yarin. Olmazsa takipte kalalim. Bir firsatta alacagimiz urunler belli oldu.

• rica ederim, güncel fiyatları mesajımda yazdım arkadaşım :)

lexar'ın fiyatını yazmamışım pardon. 123 TL şu anki site fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 18 Mart 2014; 0:35:23 >
  • quote:

rica ederim, güncel fiyatları mesajımda yazdım arkadaşım :)

lexar'ın fiyatını yazmamışım pardon. 123 TL şu anki site fiyatı.

Yok yazmissin eyvallah, ona lafimiz yok :) ...da ben bir kampanyadir, hediye cekidir v.s. bakarim demek istemistim.

• yardımcı olabildiysem sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 18 Mart 2014; 0:40:40 >
  • quote:

dtig4 serisinin yazma hızının 10 MB olduğunu bi incelemede gördüm. 128 GB bu hızla kullanılmaz bence.

Hocam garantiye vermek için flashta bulunan dosyaları aktarıyorum şuanda 5.79 gb ı 15 mb ile kopyalıyor ama dün akşam 970 kb/sn idi sanırım flash sorunlu gibi geldi bana bazen bu işlem çok uzun süreler alıyor şimdi 5 dk bile olmadan aktarma tamamlandı yazma hızı aynı boyuttaki dosyalarda bile değişkenlik gösteriyor.

Bakalım garantiden ne cevap alacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miosorvivor

100 civarı resim 5-10 adet video olan bir klasör binlerce değil yani en azından klasör içindekileri sırayla yazıp normal yazma hızında işlem yapması gerekmez mi?

600 mb lık bir dosyayı yazarken minumum 13 mb olması gerekirken 3 mb a düşüyor.

o flashın hızı 150mbden sonra 11mbden 3-5mblere düşebiliyor normaldir.kingstonların çoğu 2.0 belleğinde gördüm.sandiskler genelde sabit hızlarda yazıyor.kingstonda nedense çok oynama yapıyor. sandiskinde çoğu modelini beğenmiyorum.görsellik var.performans berbat.ayrıca şu komple plastik yapmaları olmuyor.eski düşük kapasiteli flashları daha iyiydi 2.0da. extreme e geçtim.hız problemi de çözüldü.100lira ve üstüne flash bellek almam.hddler var kat kat fazla alıyorlar içlerine. 32gblık extreme 50tlyken duysaydım kaçırmazdım.şimdi fırlamış gitmiş fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

Yazma hızları gerçekten berbat.

60 liraya kadar usb 3.0 32 gb usb disk önerisi varmı ?

Ayrıca slicon power markası ile ilgili bir problem olurmu ?

Hangisini önerirsiniz ?

Lexar 32GB S23 Green

Silicon Power 32GB B20

Kingston DataTraveler Mini 32GB

SanDisk Ultra 32GB

• MoneyTalks kullanıcısına yanıt
    kingston ve sandisk i eleyin bence. hızları düşük. ikiside 10-15 mb yazma hızı var. lexar 55MB, b20 40-50mb hızlara sahip.

lexar plastik kasa kullanmış. sağlam ürün olsun, kasa vs. ve ucuz olan derseniz sp b20 alın. malzeme önemli değil ben iyi bakarım kırmam vs derseniz lexar daha hızlı.
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Sayın yöneticim. Başkanım size 8gblik değil 16 lazım Bu üründe hazır kampanyadaymış bi bakın derim :)
  • usb bellek lazım , araştırıyorum ama karar veremedim şu bellekten kullanan var mı ? yorumları alabilir miyim ?

http://www.hizlial.com/kingston-data-traveler-lockerg3-32gb-usb-bellek-dtlpg332gb/10356338
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım fakat özellikleri kağıt üstünden çok güzele benziyor özelliklede 135MB/s okuma, 40MB/s yazma hızı beni çok etkiledi.32 GB'lik Kapasite günümüz için zayıf kalabilir!
    Kingston Data Traveler Locker+G3 32GB USB Bellek fiyatıda fena değil.
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyatlara çıkacaksanız sandisk extreme düşünebilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=bd500699&categoryId=970&sku=BD500699&gclid=CMCZodK_zL0CFUTlwgod4U4ABA

120mb yazma 250mb okuma hızı ile kingstondan bir hayli iyi.
  • teşekkür ederim arkadaşlar kingston u metal kasa diye tercih etmiştim ama sonra vazgeçtim sandisk sipariş verdim
  • Bugün aldığım Sandisk extreme 64gb.Cihaz son model, sanırım revizyona gidilmiş çünkü eski serisi 170mb maks yazma hızı çıkarken bu seride yazma hızı 200mbye yaklaşıyor.Bu arada 32gb olan versiyonlarının yazma hızı ciddi anlamda daha düşük maks 115mb felan yani benim flashla 80mb yazma hız farkı var.

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 10 Nisan 2014; 18:58:03 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.