Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tonyali61

sandisk extreme 32 gb aldım plastik malzemesi sebebi ile tereddütüm vardı ama kaliteli malzeme sahip olduğunu görünce rahatladım, bilgisayarımda usb3.0 yoktu 2.0 da 25 mb okuma 25 mb yazma hızı ölçtüm , 30 tl ye de pcı usb3.0 kart aldım ,montajdan sonra tekrar test ettim işte sonuçlar

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

Bu dediğiniz kart her anakartta aynı performans verir mi bi bilginiz var mı ?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperMario.

quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

sandisk extreme 32 gb aldım plastik malzemesi sebebi ile tereddütüm vardı ama kaliteli malzeme sahip olduğunu görünce rahatladım, bilgisayarımda usb3.0 yoktu 2.0 da 25 mb okuma 25 mb yazma hızı ölçtüm , 30 tl ye de pcı usb3.0 kart aldım ,montajdan sonra tekrar test ettim işte sonuçlar

Bu dediğiniz kart her anakartta aynı performans verir mi bi bilginiz var mı ?
    Teşekkürler.

çok eski bir sistem değilse verir,,,

• gsk_1905 G kullanıcısına yanıt
    başka pclerde deneyin. bazen bir pcde takılabiliyor hız, bende de oluyor bazı pclerde.
  • Şu üründen sipariş verdim ben de şimdi. 10 TL üye olma indirim çekiyle 29,92 TL'ye geldi. F/P olarak çok güzel duruyor. Bu fiyata daha iyisini bulmak zor gibi.
  • Sandisk Extreme 32 GB USB3.0 Testi

Anakart : ASUS M5A97 R2.0

USB3.0 testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 20 Haziran 2014; 17:25:13 >
  • mtolgae kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Kingston DTSE9 8GB lık versiyonu için aşağıdaki okuma ve yazma sonuçlarını elde ettim flashdiskin yarısı doluydu..

• Arkadaşlar selam,
    Ağırlıklı olarak USB2.0 dizüstünde kullanacağım hızlı yazma oranına sahip f/p oranı yüksek min 16gb olmak üzere fiyatı uçmadığı taktirde 32-64GB da olabilir, bir flash bellek arıyorum. USB3 olsa da olur ileride belki expresscard yuvasına bi USB3.0 kart alabilirim. Bana ne tür bellekler önerebilirsiniz? Bütçe maksimum 50-60TL
  • Teşekkür ederim, siparişi verdim.
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam.Hızı çok iyi ve ömür boyu garantili.
  • Merhaba, bana erişim süresi düşük ve iops performansı yüksek flash bellekler önerebilir misiniz?
    Seçenek çok olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lexar s33 32 gb + msı ge70

Sonuçlar iki ayrı usb portuna ait,ikisinde de usb 3 yazıyordu.
     FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

• Bazı anakartlarda native usb3.0 ve harici usb3.0 kontrolör yardımıyla usb3.0 desteği sunulduğu için farklı performans değerleri elde edilebilir.
  • Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silicon Power Jewel 10 32 GB

• PNY Turbo 128GB USB 3.0 Testi

Anakart : ASUS M5A97 R2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 9 Aralık 2014; 1:54:59 >

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Bende sandiski almadan önce görseydim bu diski alırdım.Sonuçlar gayet güzel.

Sandisk extreme 64gb.

• arkadaşlar bugün gelen sandisk ultra fit 16GB ın test sonuçları.. testler usb 3.0 ile win 8.1 64 işletim sisteminde yapıldı.

ilk 3 test fat32 ile yapıldı.

NTFS iops değeri

ürünü laptoptaki recovery bölümünü yedeklemek için aldığım için 16 GB sürümü yeterliydi o yüzden 32 GB almamıştım. araştırmalarımda 32 ve 64 GB modelinin 16GBdan 2 kat daha hızlı olduğunu gördüm.

genel olarak hızı şu an istediğim seviyede ve memnunum ama tek eksi yani 1 saat kadar test ettikten sonra recovery bölümünü yedeklettim ve ürün nerdeyse el yakacak kadar ısınmıştı. çok uzun süre usb portunda takılı tutarsanız ya porta yada çıkarırken elinizi yakabilirsiniz. onun dışında güzel bir ürün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 13 Aralık 2014; 17:27:05 >

• Arkadaşlar bugün gelen Kingston DTM30 32GB USB 3.0 ın test sonuçları.. Testler usb 3.0 ile win 8.1 64 işletim sisteminde yapıldı. Bilgisayar modelim imzamda mevcut.

Aldığım ürünü DTM30/32GB 'ı NTFS 64kb ile biçimlendirdim. Hız olarak gereken verimi alamıyorum. Bilgisayarımın 3.0 usb girişine taktığım halde, dalgalı bir dosya yüklemesi oluyor ve hız 2mb - 25mb/s arasında değişiyor. Aynı dosyayı DataTraveler 100 G3 32GB (NTFS 64kb ile biçimli) atıyorum ve 32mb/s 'da sabit bir şekilde dosyayı yüklüyor. Bunun nedeni nedir?

not: Ayrıca 2.0 a takıp aynı dosyayı flash belleğe attığımda 19mb/s de sabitlenirken, hemen ardından 3.0 a takıp attığımda ilk başta 3sn 70mb/s de attığını görüyorum ardından düşüyor 20mb/s civarında seyrediyor.İşlem bitince dosyayı 3.0 da tekrardan flash belleğe attığımda aşağıdaki sonuçla karşılaşıyorum.

Ayrıca Kingston DataTraveler 100 G3 32GB test sonucuhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/814119/c7439ae6-d78e-4a5f-8533-8e38cd92ee6c.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayYL -- 9 Ocak 2015; 7:00:53 >

• Aldığım ürünü DTM30/32GB 'ı NTFS 64kb ile biçimlendirdim. Hız olarak gereken verimi alamıyorum. Bilgisayarımın 3.0 usb girişine taktığım halde, dalgalı bir dosya yüklemesi oluyor ve hız 2mb - 25mb/s arasında değişiyor. Aynı dosyayı DataTraveler 100 G3 32GB (NTFS 64kb ile biçimli) atıyorum ve 32mb/s 'da sabit bir şekilde dosyayı yüklüyor. Bunun nedeni nedir?

not: Ayrıca 2.0 a takıp aynı dosyayı flash belleğe attığımda 19mb/s de sabitlenirken, hemen ardından 3.0 a takıp attığımda ilk başta 3sn 70mb/s de attığını görüyorum ardından düşüyor 20mb/s civarında seyrediyor.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.