Şimdi Ara

Flash oyun sitesi yaptıracağım öneri ve tekliflerinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flash oyun sitesi yaptırmayı düşünüyorum,Elinde bolca flash oyun bulunan
    kısacası istediğim özelliklerde hoş tasarım yapabilecek güvenilir ve referans verebilecek birini arıyorum.

-Yaptırmak istediğim sitede bol kategori ve çok sayıda oyun
    -Oyunları puanlayabilme altına yorum yazabilme özelliği,Facebookta paylaşabilme,beğenebilme,twitterda paylaşabilme
    -Yapılan yorumların yönetivi onayından geçme şartıyla yayınlanması
    -Sitenin hostinginin barındığı sunucunun hızlı ve güvenilir olması,hosting ve domaini ben tasarımcının uygun gördüğü yerden alacağım.
    -2. admin ve moderatör oluşturabilme.
    -Sitenin yazılımının güvenli olması,iki gün sonra bozulan hacklenen site istemiyorum.
    -Göze hoş görünen canlı tasarım,Sade ve kullanımı kolay olmalı
    -Detaylı sayaç sitenin görüntülenmesi(admin sayacı),oyunun kaç kez oynandığı,kaç yorum olduğu,
    -Reklamlarımı koyacağım iki adet reklam alanım alana göre kodları tasarım aşamasında vereceğim.reklam alanlarında değişmeli birden fazla reklam gösterebilme.
    -İletişim kısmı admin mesaj panosuna gitmeli adminin mesaj panosu olmalı.
    -En çok oynanan oyunlar kategorisi,Yeni oyunlar kategorisi,en güzel,en yüksek puan alan oyunlar
    -Reklam başvuru kısmı
    -Fazla sırıtmayan site içi arama kısmı
    -rss
    -En son yorumlananlar veya rastgele oyunlar kısmıda scripte göre olabilir olmayadabilir.
    -Sorun yaşadığım zamanlarda gerçekten yardımcı olabilecek bir muhatap
    -Scriptin kullanımı hakkında şahsıma bilgi verilmesi
    -Detaylara özen gösteren bir tasarımcı arıyorum.

Siteyi yaklaşık bir ay sonra yaptırmayı planlıyorum.tavsiye ve fiyat belirleyenler bana buradan ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangstar -- 23 Eylül 2010; 1:43:03 >

• Bu sitede mutlaka ilgilenenler olacaktır.
  • Bu özelliklerde bir scripti yazacak ve arkasında duracak adam zor bulunur. Muhatap bulabilmek için güvenilir bir firmaya yazdırılmasını tavsiye ederim. Bu da olduğundan daha fazla maliyet demek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Bu özelliklerde bir scripti yazacak ve arkasında duracak adam zor bulunur. Muhatap bulabilmek için güvenilir bir firmaya yazdırılmasını tavsiye ederim. Bu da olduğundan daha fazla maliyet demek...

Önerebileceğiniz bir yer var mı?
  • pm attım düşünürseniz görüşelim
  • Düşünürüm ama hiç detay vermemişsiniz
  • PM Attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet var mı arttıran mesajları grdüm yakında değerlendireceğim fiyatta verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.