Yukarıdaki sitede kelimelerin okunuşlarını sesli şekilde duyabileceğiniz butonlar var. Kelimeyi yazıp arattığınızda o kelimenin farklı dillerdeki telaffuzlarını ülkenin bayrağına tıklayarak dinleyebiliyorsunuz. Fakat en son flash player güncellemesinden sonra sesi bir kez okutabiliyorsunuz. İkici kez tıkladığınızda ses gelmiyor. Bunun çözümünü biliyormusunuz? ( En son flash player güncellemesi 11,7,700,169 dur )
- Eski flash player sürümünü yükle diyecekler için cevap-> yüklememe izin vermiyor daha yeni sürüm mevcut diyor. Dosya offline olmasına rağmen.
problemi flash player ın bir önceki sürümünü yükleyerek giderdim. bu arada tarayıcım internet explorer 10. bir eski versiyon 10.3.183.75 olduğunu öğrendim aşağıdaki siteden. denetim masası -> program ekle/kaldır dan flash player ı kaldırdığınızda eski versiyonu yükleyemiyorsunuz dediğim gibi. aşağıdaki siteden indireceğiz eski sürüm paketlerin için de uninstall programları var. uninstall programı ile kaldırdıktan sonra eski sürümü yükleyebiliyorsunuz. bilgilerinize.