arkadaşlar sorun şu ki bende youtubede video açılmıyo ^^Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. ^^ şöyle bi yazı çıkıyor... bu güne kadar böyle bir sorunum yoktu youtube la ilgili... ama başka bir siteden video açtığımda açılıyor mesele forumdakiler ... flash playeri biraz önce kaldırdım şöyle bir şey çıktı karşıma adobe flash player daha önce kaldırılmış olabilir bir sorun oluştu dedi ve kaldırdı... ama şimdi adobenin kendi sitesinden veya başka bir yerden yükleyemiyorum ne olduğunu hiç anlamadım daha önce böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım....
yardım ederseniz çok sevinirim
Flash player ı güncellemen gerektiğini söylüyor. İstersen bir update etmeyi dene
yemin ediyorum belki 20 kez denedim ve yükleyemedim ama şimdi oldu inanamıyorum forumda konu mu açmamı bekliyodu nedir .... genede saolasın dostum
Benim de flash player sorunum var. internetteki videoları izleyemiyorum. adobe sitesinden flash player 7 yükledim. ama yine video izlenmiyor.
i-mate jasjar kullanıyorum ve WM6 yükledim yeni. flash player 7 WM6 yı destekliyor mu? veya WM6 da çalışacak flash player hangisidir? yardımcı olursanız çok sevinirim.