Şimdi Ara

flash playerin çalışmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. bilgisayarımda bir iki haftadır chrome ile video izlerken ses gelmiyordu. bu sorunu tarayıcı değiştirerek atlatmıştım yalnız şimdi de "Tell Me More" adlı ingilizce öğrenim programı flash player'ın bilgisayarıma yüklenemediğini söyleyerek hata veriyor. son flash sürümünü 3 kere silip tekrar yükledim ama sorunu düzeltemedim bir türlü. bu sorunu düzeltebilmem için yardımcı olabilecek var ise ya da bu sorunla karşılaşıp çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu program bilgisayara mı yüklü yoksa internet üzerinden mi çalışıyor
  • yussagi Y kullanıcısına yanıt
    bilgisayarda yüklü hocam.

• arkadaşlar herhangi bir fikri olan yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crome Falsh palyerı kendısıı otomatık guncellıyor fakat explorer herhnagi bir günceleme geldğinde otomatık yapmıyor herseferınde guncellemeyı kendınız yapmanız lazım size önerim explorer ı son güncel sürmünü yüklemenız ve crome u kaldırıp yenıden kurmanız

tellme more sanırım explorer tarayıcısı üzerinden açıyordu

http://get.adobe.com/tr/flashplayer/

yukardakı linkten otomatik olarak explorerdean gunceelyın crome da yaptıgınız flash guncelleştrimesi explorer ı etkılemez farklı tarayıcı oldugundan mutalaka explorer falsh playerı guncellemenız gerekiyor olmassa explorerı yukseltıp daha sonra falsh playerı guncelemenız kendı sıtesınden guncelelyınız farkl ısitelerden gunceleştirme yapmanyınız

iyi forumlar

• VOLkANKIRIK kullanıcısına yanıt
    hocam chrome'u silip tekrar yükleyince sorun geçici olarak çözülüyor. bilgisayarı kapatıp açınca tekrar ses gidiyor yalnız görüntü kalıyor. "Tell Me More" explorer güncellemesini yapınca düzeldi çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onemli degil cozume ulastiginiza sevindim iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.