Anladığım kadarıyla çizimi movieclip(film klibine) dönüştürmeni istiyor. Şekili seçip f8'e basarak film klibine dönüştürebilirsin.
saol teşekkürler
birde hazır karekterlerden nerde bulabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: MapaCarta
Anladığım kadarıyla çizimi movieclip(film klibine) dönüştürmeni istiyor. Şekili seçip f8'e basarak film klibine dönüştürebilirsin.
ya eklem nasıl eklicem.eklenmiyor
Eklem özelliği Flash CC'de kaldırıldı, ben Flash CC kullandığımdan hiç işim olmadı eklem objesi ile kesin bir şey söyleyemiycem.
Paralı(commercial) olmayan projeler için şuradan ücretsiz kaliteli karakterler bulabilirsin:http://gameartpartners.com/ Paralı uygulama yapıcaksan ücret istiyorlar. Bildiğim kadarıyla çizimleri vektör olarak hazırlıyorlar.
tmm ilgin için teşekkür
son kez yaptığım karekteri nasıl hareket ettireceğim.senin verdğin siteden indirdim merak ettim.nasıl yapılıyor o hareketler
Animasyon konusunda çok bilgili değilim ama o sitedekiler spritesheet olarak adlandırılıyor. Zaten google'a sprite sheet yazsan tonla karakter animasyonu bulabilirsin, tabii bunları yapan kişiden izin almadan projelerinde kullanman doğru olmaz bence.
Spritesheet'te mantık frame frame karakterin hareketlerini çizmektir. Flash'taki gibi tween'lere ihtiyaç yoktur herhangi bir çizim programı ile yapılabilir. Genelde ufak boyutlarda oldukları için piksel art tercih edilir. Vektörde küçük boyutlarla çalışmak biraz sıkıntılıdır.
hmmm tm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme