Şimdi Ara

[FLASH TOOL][STOCK ROM][V6577]ELİTE 32 GB FLASH TOOL ROM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
20.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96570261
    Kardeş burdan devam et candar77 bu aralar görünmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, ben discovery elite 32gb telefonuma custom olarak taivan rom yükledim. günlerdir stock romu yüklemeye çalışıyorum. GNQC programıyla çok denedim ancak bu PORT driverlerını kuramadım çok aradım ama bulamadım da. söylenilen her programı yüklememe rağmen, PORT driverlerı yüklenmiyor ve aşağıda attığım resimdeki gibi hata veriyor. yardımcı olabilir misiniz lütfen?

[FLASH TOOL][STOCK ROM][V6577]ELİTE 32 GB FLASH TOOL ROM

bilgisayarım windows 8.1 64bit.. işletim sisteminden kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba?
  • telefonumu pc ye bağlayıp stock rom yüklemek istediğimde birden fazla sd cart varmış gibi bilgisayarımda D: E: F: gibi diskler oluşuyor.Bunlardan dolayı program hata verip stock romu telefona yükleyemiyor.Bilgisyarım bu diskleri biçimlendirmem gerektiğini söylüyor.Fakat biçimlendirmek istediğimde dosya korumlaı deyip hata veriyor.

Şuan ne costom rom nede stock rom kuramıyorum.sorunumu nasıl çözerim
  • Merhaba daha önce unroot edip bu romu yüklemiştim ve güncellemeyi yapmıştım fakat şu an aynı işlemi yapamıyorum defalarca denememe rağmen driver yüklenmedi neden böyle oldu anlayamadım bir tavsiyeniz falan var mı bu durum için?
     [FLASH TOOL][STOCK ROM][V6577]ELİTE 32 GB FLASH TOOL ROM
  • GNQC PROGRAMI indirme linki

https://yadi.sk/d/CamGyAS1fZoeJ
  • discovery elite 32GB romu, gionee e7 32GB telefona yüklenebilir mi? ayrıca yüklenirse imei gider mi?
  • o değil de harici disk bilgisayara bağlıymış unutmuşum gitti içindeki herşey içim yanıyor içim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netherdrake -- 13 Ekim 2015; 19:10:32 >
  • kusura bakmayın hortlatıyorum umarım yardımcı olursunuz. programı çalıştırdığımda application was unable to start correctly hatası alıyorum . yardımcı olabilirseniz sevinirim telefonum tepki vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.