Arkadaşlar merhaba. Biliyorum belki de konu olarak doğru bir anabaşlık altında değilim. ama doğru yerin neresi olduğunu araştıramayacak kadar acil bir konu var.
Çalıştığım yer için , aynı sunumun iki farklı dil ( türkçe - ingilizce ) olmak üzere tek bir cd üzerinde sunumunu yapacağım. Ve bu powerpoint sunumlarını DVD ye autorun şekilde , yani tak çalıştır şekilde hazırlamam gerekiyor. ve autorun ekranı çıktığında , flash uygulamasını kullanarak , ekranda '' TÜRKÇE için şuraya , İNGİLİZCE İÇİN BURAYA Basınız '' şeklinde basit bir de flash uygulaması yapmam gerekiyor. yani kısaca ;
Dvd'yi takıyorum . Kendiliğinden dvd çalışıyor karşımıza bir pencere çıkıyor. o pencerede ' türkçe ' ve ' english' seçenekleri oluyor. hangisini seçersek , o sunum devreye giriyor ve başlıyor sunumu projektörde oynamaya.
Bunu nasıl yapabilirim ? hangi programı kullanabilirim ? çok zor birşey midir ? office bilgim çok iyidir ancak hiç autorun cdsi veya flash uygulamalı bir cd hazırlamadım. Lütfen çok acil yardım. Yardım edene , 100 yıl yetecek kadar hayır duası .....
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ARKADAŞLAR LÜTFEN. ACİL YARDIM .............. YOK MU HİÇ BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK KİŞİİ ............