Arkadaşlar elimzide fla dosyaları var ve bunlar üzerinde ben değişiklik yapmak istiyorum. Örneğin site görünümünde welcome yazıyoor onu hoşgeldin yapmak istiyorum. Bunu hangi programla yapabilirim. Sanırım fla dosyası uzerinde değişiklik yapmam gerek nasıl yapabilirim . Lütfen yardımcı olun ..
e tabiiki macromedia flash mx2004 ile yapabilirsin...
Üstad programda fla dosyasını açsak ve direk o welcome yazsını nasıl bulacağız ? Kodun içinden
kardeş işte o progla yapacaksın. sen indir anlarsın...
Macromedia Flash MX 2004 İndirwww.macromedia.com dan Bulabilirsin Tabiki Trial
e hadi buldun diyelim, Mc Mx pro 2004 öyle kolay bi programmida bakisinla cözeceksin?
Eğer yaptığın şey düz bi yazı ise yani fla içindeki düz bi yazı ise(grafik tasarım filan değilse)2 sn lik işi var öbür türlüde yapabilirsin ama kasar seni gibime geldi...
Yapamazsan at bi yere bakalım yardımcı olurusz...
mydoomtr eğer flash programıyla sonradan ilgilenmeyi düşünmüyosan biz 2 dk da yapalım. ama programı indirip kendin denemen senin için daha iyi olur sonradan karşına çıktığında gene yapabilirsin.
fla dosyası olan programda katmanlar ve zaman çizelgesi vardır. o welcome yazan yazı bir katmanda text kutusu içindedir. onu bulursun progarmı açınca. ona çift tıklarsan yazı alanı açılır. orada istediğin değişikliği yaparsın. sonra save dersin olur. onu da hazır kullanılabilir yapmak için ctrl ve enter aynı anda basarsan artık bir swf dosyan olur.
Layer, Scene, falan filanla hiç uğraşma bence. En kısa yol Libraryi aç( windows/library...Sağ altta açılır). Oradan Welcome yazısının olduğu satırı veya satırları bul çift tıkla. Düzenlemeleri yap save le...
library de textler çıkmaz ki symbol değilse.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme