Şimdi Ara

FlashGet Ad-ware limi oldu..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar flashgeti öncelikle Softpedia.com dan indirdim sonra baktım ad-ware barındırıyor sonra Download.com dan indirdim. İşte sonuç sadece resme bakın sağda kocaman bir reklam. Ve üstelik ayarlardan falanda kapanmıyor.

FlashGet Ad-ware limi oldu..!!!!

Flashget artık reklammı barındırıyor içinde. hani bedavaydı bu. eski sürümlerinde böyle bişey yok sadece bu sürümünde var. Üstelik download com dan indirdim. bu ki ad-ware konusundaki en bilinçli site...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Nef3s -- 14 Ekim 2007; 12:44:55 >

• sürüm nedir acaba
  • arkdasım onun caresi yok ya ya full sürümü bulacaksın ya da reklam kaldıran yamasını...anladın sen onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkosova

sürüm nedir acaba

download.com indirdiğim dosyanın tam adı bu: flashget196en
    yani 1.9.6 oluyor.
  • peki bu 1.9.6 nın 1.8.8 veya 1.9.2 den belirgin bi farkı var mı
  • ad-aware var mı yok mu bilmem ama..

sana free olan ve reklam içermeyen free download manager a tavsiye ederim...
  • Down Them All! adlı bir firefox eklentisi buldum. Firefox motorunu kullanan bir indirme yöneticisi. Flash getide kaldırdım. Artık bunu kullanmaya başladım. oldukçada başarılı. Tavsiye Ederim firefox kullanıcılarına...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

arkdasım onun caresi yok ya ya full sürümü bulacaksın ya da reklam kaldıran yamasını...anladın sen onu

Satın alacak.

Telif hakları denen bişe var.
  • ya bu 1.9.6 nın eski sürümlere göre bi farkı var mı
  • Görünüm kısmından Tavsiye Sayfasını etkisizi işaretle tamamdır.

Program arabirimi ve Torrent konusunda biraz daha iyileştirmeler yapılmış. Denemedim ama emule desteği de gelmiş. Ayrıca indirilen dosyaları parçalara ayırma konusunda da oldukça iyileşmiş gibi geldi bana.
  • bi ara denerim o zaman
    verdiğin bilgiler için de saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.