Şimdi Ara

Flashget Port Ayarları (modem) Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar flashget artık bittorrent istemcisi olarak çalışabiliyo malum modemlerde p2p yazılımları yavaş olduğundan port forwarding (port yönlendirme) yapmak gerekiyor şimdi ilgilenen arkadaşlara ilginç bir sorum olacak.

flashget in ayarlarında seçenekler-bt bölümünde dinlenen bağlantı noktası 27572 yazıyor bunu modemin virtual servera ekleyeceğimiz alanda tcp ye eklersek udp ye ne yazacağız yani bir değer daha olması gerekiyo

örneğin emule ayarlarında TCP-> 46265 UDP-> 7873 bu şekilde yani modeme doğru bir şekilde girebiliyorum flasgetin hızlanması için UDP değeri yokmudur veya ne yapmak lazım arkadaşlar çözemedim

modemim USR 9112

herkesin genel sorunu bilen yardım etsin dostlar

• Ben airties rt-101 kullanıyorum bitcomet için açtığım dinleme port numarası tcp 19775 udp 19775..Yani ikisi de aynı..Full speed indiriyorum..Bence deneyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

Ben airties rt-101 kullanıyorum bitcomet için açtığım dinleme port numarası tcp 19775 udp 19775..Yani ikisi de aynı..Full speed indiriyorum..Bence deneyin..

yani dostum TCP kısmına ve UDP kısmına aynı değerlerimi gireceğiz? çünkü sadece bir tane değer var bittrrent programında da birtane değer var ona damı aynı işlem yapacağız cvp için teşekkürler bilgisi olan mutlaka vardır arkadaşlar bişiler yazın
  • birde ilginç olan ben bitcometi kurunca açılmıyor nedenini hala çözemedim birşey engelliyo ama ne? kaspersky dan şüpheleniyorum fakat uyarı vermiyo sorunu bulamadım hala aslında pratik olarak flashget daha mantıklı çünkü hepsinden veri alabiliyor hızıda gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.