Şimdi Ara

Zyxel modem ttnet ayarları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet net aldım mesaj attılar internet tanımlanmış ama hala internete bağlanamadım acaba bağlantı da sorun mu yaptın bir el atın..
    192.168.1.1 a hesabımla girdikten sonra ağ ayarlarına girip birinci linkteki duzenleye giriyorum ordaki PPP BILGISI BOLUMUNDE:
    PPP Kullanıcı Adı bolumune ttnetin verdiği kullanıcı adını girdim..
    PPP Şifreyi de yine ttnetin verdiği şifreyi yazdım (yoksa sadece hesap ismini mi girmem lazım ) ama internete bağlanamdım .. tabi kaydetde dedim. Sistemden çıkış yapıp modemi kapatıp açtım yine internete bağlanamadık.. sorun nerde hepsi duzgun kablolar duzgun takılı ..simdi acaba ayarları yaptıktan sonra hemen internete bağlanıyor mu yoksa 2-3 gün beklemek zorunda mıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 21 Kasım 2015; 14:10:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modemin üzerinde hangi ışıklar yanıyor? Modemin modeli nedir?
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Power ve wlan nın ışıklarıyanıyor pc yi bağlayınca kablosunu lan1 de yanıyor..
    Modeli: VMG3312-B10B bu wifi den filan bağlanıyorum modeme de sekme açıcanca yonlerdirme sayfası açılıyor 192.168.1.1 e dls bağlantısı yok diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 21 Kasım 2015; 15:11:09 >
  • telefon ana hattı prize takılımı olucak bi kaç arkadaşa sordum oyleymis benim telefonun ana hatt8 takılı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.