Şimdi Ara

Modem kötü modem :(( YARDIMMMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar benım bı robotics vardı gıttım onu sattım ustune para ve ayrıca motorola sm56 internal modem aldım .Sorunda burda baslıo zaten sımdı eskıden roboticste kıtlenme sorunum yoktu fakat bu modemde ise 40.000kbps ve 41.300 baglantısı saglandıgında hersey bır anlık yolunda gıdıo fakat daha sonra ya mavi ekran cıkıp windowsun gecersız işlem yaptıgını bılmemne baytının bı yerlerden cagrıldgını soyluyo yada hıcbısey olmadan dırek kılıtlenıo anca 38.600 baglandıgında işe yarıo sorun ne olabılır ??Bu arada surucusunu en az 10-15 kere install etiim unsinstall ettim bi işe yaramadı yardım edın az kaldı kırıcam bu modemi

• motorola chipseti çok dandik.git rockwell al

marka olarak ise:bilion,zoltrix veya datron olabilir
  • modemin en yeni sürücülerini denedinmi bari.bende motoralo modem kullanmıştım ama böyle sorun yoktu ala ala

Celeron 500@624
  • abim gözünü seveyim, sen ne ettin. hani eski robotics'i sattın iyi ettinde, senin gibi tecrübe bunu nasıl yapar. finans sıkıntısı çekmişsen birşey diyememde sana harici modem yakışırdı. o modeme yapacak pek birşey yok. modem.com'da bazı öneriler var. deneyebilirsin.
  • Senin modemde üretim hatası war olm. Bana da Creative de öle olmuştu bi kere. Gittim değiştirttim. Baba gibin çalışıo şimdi. Eğer senin modemin 3 farklı bilgisayarda da aynı şeyi yapıosa ne diyeyim artık...
  • harici modemler 2 kat daha hızlı. bende us robotics external var süper hız yapıyom.
  • Alakası yok e tabii ki externler daha iyi ama Bende connextant chipsetli bir modem vardı en fazla 34.000 Bps de bağlanıyordu en az da 4.600 Bps de bağlandı 5 gün içinde.Ama benim eski Apache 56k voice faxmodem HFC bu modem de aynı chipset ama 49.333 de bağlanıyor.Externler 64 Bps veya 56 da bağlanıyorlar.Eğer extern modemlere o kadar para baymaya karar vermediysen biraz daha paranı cebinde sakla git kablo internet al bence.Hem daha hızlı.Hem internette oyun oynamak istiyorsan en idiali o.Downloadlarıda 2 dk da yaparsın.Eğer karar verdiysen extern almaya bence U.S robotics Al bence
    Diğer problemin için modemin en son driverini yükle olmazsa satıcınla görüş

Edited by - Magicdeath on 17 April 2001 20:56:19
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB modem yardım
    geçen ay açıldı
    BU adsl modem nasıl ???
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harici modem iki kat hız yapıyor diye bir şey yok sadece üzerinde dsp olmasından dolayı işlemciyi daha az kullanıyorlar,isa modemlerde işlemciyi az kullanıyor. motorala modemler çok sorunlu flat in dediği gibi rockwell çipsetli bir modem kullan soft veya hard olmasına dikkat et hard modem i tavsiye ederim...

eko
  • arkadaslar yardımlarınız için sagolun ama artık oyle bı modem kalmadı en son bı daha uyuzluk yaptıgı ıcın cekıcle olum cezasına carrptırdım modemı allah sonumuzu hayır getıre :)
  • O takır tukur eden rölesine vursaydın ilk önce...muahahaha
  • funkstar o modem yerine ne marka ne model modem aldın?
  • Allah iyiliğini versin .Gerçi çok bi para deil ama yazık olmuş.Senin anlattığın problem büyük ihtimal bi çakışma veya driver arızası imiş ama artık yapacak bişi yok.tavsiyem hcf bi rockwell alman :Tabi paran varsa external alırsan farkını görürsün.Pazarola:)
  • wala baba su an arkadasa sattıgım robotıcs bende ehehehe kesık atıcam allaın ıznıyle hehe
  • Bende TTnet'in verdiği HG521 var memnunum tavsiye ederim.
  • Doğuş kullanıcısına yanıt
    neden 3 farklı bilgisayarda denemesi gerekiyor?

hort....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.