aynı sitede aynı fiyata (72+kdv) MEGA SPEED PARADIGM ADSL USB MODEM (copy paste yaptım, harfler ondan büyük)var. bence pcı bir model alma.
usb veya ethernet bağlantılı modemleri tercih et, çok fazla fiyat farkı yok aralarında, pci da işini görür ama bence alma
bencede alma bızı dınle rahat et apache modem bak pıyasada 90 gıbı satılıyor belkı 82 ye falanda bulursun ben 84 almıstım
Corecess 3112 usb yi şiddetle öneriririm ben aldım 70 dolara yani 118 milyona accaip memnunum kurulumu biraz zor ama değer almaya.
ya bende corecess 3112 usb alayım diyodum ethernet daha iyi dediler. ne fark var ? ethernetli bi modem ile usb modem arasında.
Shimdi USB modeller zannedersem ekstra bir takim driverlara ihtiyaç duyuyorlar ve ram ihtiyaçları daha fazla oluyor gaaliba. Kesin konuşamıyorum kusura bakmayın. Bende hem usb hem ethernetli X4 modem var etherneti tercih ettim, ekstra bir driver falan kurmadan ship shak internette giriyosunş tabi ben bi de paylaştırıyorum interneti. Ethernet ayrica interneti paylashtirmak istersen ilerde daha iyi bir çözüm.
Ya sen Corecee 3112 yi al memnun kalmazsan yanıma gel.. Usb modemler arkadaşın dediği gibi biraz ram den yerler. Ama bunu hissetmezsin bile. Fiyat/Performans bakımından oldukça iyi bir modem. Ben Şu an kullanıyorum. Hattımda bir problem var olmasa süper bir alet. Eğer falza paran yoksa bu modem işini görecektir.<b></b<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Legolas</i> <br />ya bende corecess 3112 usb alayım diyodum ethernet daha iyi dediler. ne fark var ? ethernetli bi modem ile usb modem arasında. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
onu bunu bilmemde,zoom x4 amerikada 50-60 usd arası gidiyor.ben buna yanıyorum:)
Bütçeniz KDV'siz haliyle 20-30 daha fazla vermeye elveriyorsa ethernet modem almanız yararınızadır. USB modemler ADSL internet datasının bilgisayar data'sına çevrilmesi için sistem CPU ve belleğini kullanırlar. Gerçi güncel, 1000MHz ve üzeri hızda CPU, 256MB ve üzeri miktarda belleğe sahip sistemlerde bu farkın hissedilebilir olduğunu da sanmam ama USB kullanmadığım için de kesin konuşamam. ZOOM, ALCATEL (Thomson), ZYXEL, CORECESS ve APACHI markalarından birinin ethernet modemi iyi olur.
Verdiğin link'ten gidip modemi gördüm.Biraz pahalı( KDV Dahil Fiyatı: 1.172.836.220 TL )[ops] Bu zamanda bir modem'e 1 Milyar vermek saçmalık olur.Üstelik PCI modem..Belki ethernet'li olsa bi nebze yani........... [evlol]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme