Şimdi Ara

nedir bu TTNETten çektiğimiz alternatif adsl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • interneti 4 kat hıza çıkardıkları günden beri maffoldu oyuncular resmen fatih aksaray gaziosmanpaşa çevresinde 2 hafta öncesine kadar 22.00-24.00 arasında 160 ms ping vardı haftaiçi istanbulda haftasonu izmitte oluyorum haftaiçleri internet üzerinden oyun oynamak imkansız oluyordu dedim izmite gideyim sorunsuz bir zevkini çıkartayım saat 4 ten beri ping 170-310ms arası speed-testte baktım müşteri hizmetlerine ise tabiki 4 ten beri ulaşamıyorum off yaaa offff offfff

TTnet ben sövmekten bıktım artık sana ya....

beyler sizde alternatif varmı adsl bağlantısı olarak bence yok gibi ttnet engeller gibime geliyor rakip şirketi gene hizmet 0 olmasın bir anlamı kalmaz ama bildiğiniz varsa lütfen paylaşın dial-upta cs zamanlarını özlüyorum ya

kullanamadığım internetin parası her ay gidiyor birde püff

• Kablo internet
  • Kablonete geçme şansınız yoksa alternatifiniz de yok. Diğerleri Doğan görünümlü Şahin çünkü.
  • tek bahsedilebilir alternatif kablonet... son indirimi ile gerçekten de avantajlı hem de....
  • Kablonet tavsiye edilmiş ama arkadaş özellikle ADSL istiyor. O zaman da yapılacak tek öneri Bekir Coşkun ve Fazıl Say'a takılıp bu ülkeden gitmek. Türkiyenin herşeyi TTNET gibi zaten. Bu ülkede bu manzarayı görmesine rağmen gitme imkanı olupda kalan ayakta alkışlanacak adamdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Kablonete geçme şansınız yoksa alternatifiniz de yok. Diğerleri Doğan görünümlü Şahin çünkü.

Ya benim anlamadığım şey şu Turk telekomdan toptan satın alan şirketler nasıl kampanya yapıyolar.Özellikle smileadsl
  • yapıyorlar ama,

sattıkları ürün ve hat aynı. Yani SMILE ve SUPERONLINE da sorun yaşarsanızda, sorunu çözecek kişi gene TTNET.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukardada belirtildiği gibi adsl e alternatif yok , geçebilirseniz kablonet oyunlarda daha başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

Kablonet tavsiye edilmiş ama arkadaş özellikle ADSL istiyor. O zaman da yapılacak tek öneri Bekir Coşkun ve Fazıl Say'a takılıp bu ülkeden gitmek. Türkiyenin herşeyi TTNET gibi zaten. Bu ülkede bu manzarayı görmesine rağmen gitme imkanı olupda kalan ayakta alkışlanacak adamdır.

Hocam bavulu alıp gitmeye gerek yok. Bak her zaman söylerim; zilyon tane Adsl kullanıcı var değil mi? Ve bu işte büyük paralar dönüyor bu da bir gerçek. Bireysel olarak şikayetler yerine sağlam bir organizasyonla toplumsal şikayerlere gitmeli insanoğlu. Tabii kısa metrajda biraz zor, ancak uzun metrajlı planlanırsa keskin sonuçlar alınır.
  • Turkcell'in hizmeti olan Tellcom alternatif olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.