slm arkadaşlar benim flashgetin yeni sürümlerine eklenen bittorrent'le indirmede bir sorunum var. Kısacası durumu özetlemek gerekirse kullanmakta olduğum flashget programıyla eskiden indirebildiğim torrent uzantılı verilileri şimdi 0 kbs ile yani neredeyse hiç sayılacak kadar bir hzıla indiriyor. Evet daha önce buna benzer konular vardı ama benimkisi gibi olanı bulamadım . çünkü 0 kbs ile indirken explorer da sayfalar arasında dolaşırken kitleniyor. Ve bunu 2 modemde yaşadım 2 side airties rt205 oldu. acaba sebebi ne olabilir. cevaplayan veya cevabını düşünen arkadaşlara şimdiden teşekkürler........
uTorrent kullanmanı öneririm, tamamen torrent paylasımı ıcın yapılmıs bır program oldugu ıcın sorunsuz calısıyor.
teşekkür ederim kardeş peki benim yaşadığım sorun ne anlama geliyor da bu yolun işe yarayabileceğini düşündün . yanlış anlama ama bende merak ettim
Ya Benimde torrentle ilgili sorunum var ancak biraz farklı.Bende Flashget le indiriyorum ancak şu an indirdiğim oyun %99 da ve 4 saattir ilerlemedi.Hız artıyor azalıyor sürekli indiriyor ancak bir türlü bitmedi.Ben de Flashget ekranında files barına tıkladım indirilen dosyalar sıralandı 2 tanesi hariç hepsi inmiş durumda.Onlarda sürekli %98 ve %95 te bazen artıyorlar tam 100 oluyor sonra birden tekrar eski haline dönüyr ne yapmam lazım sizce??
Arkadaşlar ilk önce şunu sölim flashget yeni sürümleri hatalı yani önceden indirdiğiniz bir torrent dosyasını yeni sürümde indiremiyorsunuz bendeki sıkıntıda şu şimdi update yapana kadar birşey yoktu makineyi güncellemeler kapalı sp 3 olarak kullanıyordum ve güncellemeleri açıp güncelleştirdim explorer 7 ydi 8 fln oldu vs flasget download yaparken 3 4 kb bile olsa flashgetdeki dosyaları downloada başlatim explorer kitleniyor yani donuyo açılmıyo flasgetdeki dosyaların downloadını durdurim herşey normale dönüyor bu sıkıntı çözen oldumu explorer 8den kaynaklanmıyor çünkü kaldırdım 8 sorun devam etti güncellemeden kaynaklnıyor sanırım bunuda çözene kadar 3 gün geçti makineye format atamıyordum ve başka sunucuda indiremiyorum kitlenip kalmıştım ...