Bildirim
Flashing Chirstmas Lights
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
teşekkürler bilgilendirme için.güzel bişeye benziyo -
İndirenler Bir Ekran görüntüsü koysa da biz de görsek -
Çok başarılı olmuş gerçekten, ama 2 tema aynı anda çalışınca cihazı biraz zorluyor menüleri sürüklerken. -
quote:
Orjinalden alıntı: rokobatu
İndirenler Bir Ekran görüntüsü koysa da biz de görsek
Bu normal ekran görüntüsü;
Ayrıca kullandığınız temalarla da uyumlu, yani başka temalarla da kullanabilirsiniz. Örneğin;
-
Güzelmiş gerçekten.. Iphone'um olsa indirirdim -
quote:
Güzelmiş gerçekten.. Iphone'um olsa indirirdim
ha gayret,geleceğin binbaşısı -
quote:
Güzelmiş gerçekten.. Iphone'um olsa indirirdim
hemen bi iphone al dostum -
O kadar kolay mı ya Iphone almak.. derdi, programı ,uygulaması biter mi onun .. -
quote:
O kadar kolay mı ya Iphone almak.. derdi, programı ,uygulaması biter mi onun ..
dostum valla derdi falan yok ama öbür dediğin doğru gerçekten bitmiyo oyunu programı hergün onlarca şey çıkarıyolar bu alet için .başı dönüyo insanın -
iPhone kullanana kadar kullandığın bütün telefonlar iphone'dan sonra oyuncak gibi gelmeye başlıyor. Ayrıca iphone'a da bir telefon gibi bakman doğru olmaz. telefon özellikleri olan bir multimedya harikası.
Daha üstün özellikli cihazlar yok mu? Tabii ki var. Ama dünyanın hiçbir yazılımında ve telefonunda flüt yükleyip, animasyonlar eşliğinde o anda dünyanın bambaşka bir yerinde başka bir kullanıcıının çıkardığı melodileri duyamıyorsun (ocarina)
Yıllarca kafanda mırıldandığın, bir cafede, müzik markette, sinemada veya televizyonda reklamda (radyo, müzik seti gibi şeyleri geçtim) arayıp durup bir türlü adını bilemediğin şarkıyı telefonuna dinletip sana şarkıyı, şarkıcıyı, albümün adını, albüm kapağını hatta yetmeyip bir de video klibini başka hangi telefonla öğrenebilirsin? (shazam)
Telefonunu olta atar gibi sallayıp sonra en gerçekçi seslerle ve atmosferle birbirinden değişik onlarca balığı tutabilirsin? (flick fishing)
Bunlar sadece başlangıç, iphone dünyası içine fena alır adamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Universia -- 2 Aralık 2008; 23:35:08 >
-
Güzelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Craie
Güzelmiş
Horta bak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
5 Küsür sene önce Ipodum varmış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X