Şimdi Ara

flashla yapılmış kapsamlı bir harita (güzel :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uniqelerin doğduğu yeri gösteriyor ayrıca monster ve ve chinesse skiller ile ilgili sp bilgileri var sanırım euro kısmı hazırlık aşamasında ama chinesse char kasanlar için ender bulunabilecek bir flash program
    http://www.sro-map.com/

not: sro ile map arasında tire olmayacak

beğeneceğiniz umuyorum
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ayrı konu açmayayım dedim burda da kaç levelden kaç levele kadar ne kadar gap la giderseniz gelecek olan sp leri gösteren grafik

http://www.niv-lam.com/sp/

nivlam olacak arada - yok

start 'a farma başlayacağınız leveli yazın
    end'e gapı bitireceğiniz leveli yazın
    gap'a da kaç gapla gidedeceğinizi yazın

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    burda da

euro charlar için skill sp miktarı hesaplama

http://www.niv-lam.com/euro/ ( nivlam bitişik olacak - kaldır)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    @roroor

öyle diyorlarsa doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 4 Şubat 2008; 13:41:41 >

• güzel paylaşım sagol arkadasım
  • Gayet kapsamlı ve güzel hazırlanmış,canavardan çıkan materiallerden çıkan elementler, çıkan itemlerin level'ları,canavarın türü ve bulunduğu yerleri vs. gösteren kapsamlı bir site,teşekkürler.
  • canavarın üstüne gelince orda yazan items kısmını nerden bulmuş?canavarlarıın itemi,mi var
    çok güvenilir biyer değil 5-6 ya yakın canavar hakkında yanlışlarını buldum,canavarlar hakkında bilgi edinmek isteyen olursa başka yerden bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 4 Şubat 2008; 12:51:19 >
  • Çok güzel bi paylaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

canavarın üstüne gelince orda yazan items kısmını nerden bulmuş?canavarlarıın itemi,mi var
    çok güvenilir biyer değil 5-6 ya yakın canavar hakkında yanlışlarını buldum,canavarlar hakkında bilgi edinmek isteyen olursa başka yerden bakın derim

canavarın üstüne gelince items kısmında görünen şeyler o monsterdan kaç lvl hangi itemlerin düşebileceğini gösteriyor böyle bir flash hazırlayan insan canavarın itemi olmayacağını senden daha iyi biliyordur
    neyi güvenilir değil birde onu açıklarsan..

• Bu ilk rev6'da vardı daha sonra neden kaLdırdıLar biLmiyorum.Yada haLen daha var ben göremedim.
    PayLaşım için saoL.
  • tşk ler güzel paylaşım
  • Tatar baba eline 2 tane sun almışsın doğrumu ?
    quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

uniqelerin doğduğu yeri gösteriyor ayrıca monster ve ve chinesse skiller ile ilgili sp bilgileri var sanırım euro kısmı hazırlık aşamasında ama chinesse char kasanlar için ender bulunabilecek bir flash program
    http://www.sro-map.com/

not: sro ile map arasında tire olmayacak

beğeneceğiniz umuyorum

Günde 1 dc iyi gelir tabi yersen !

• aradaki - kaldırıyomu
  • cok gusel walla saqoL..!
  • Çok tşk.. Çok işime yarıycak...
  • Güzel payLaşım sa0L
  • GEÇEN AY AYNISINI KOYDUM YÜZÜNE BAKAN OLMADI
  • Teşekkürler çok güzel

bu arada dallanan mesajlar diye bi buton varmış verde o göremedimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

canavarın üstüne gelince orda yazan items kısmını nerden bulmuş?canavarlarıın itemi,mi var

canavarın üstüne gelince items kısmında görünen şeyler o monsterdan kaç lvl hangi itemlerin düşebileceğini gösteriyor böyle bir flash hazırlayan insan canavarın itemi olmayacağını senden daha iyi biliyordur
    neyi güvenilir değil birde onu açıklarsan..

hortlamak olabilir konuyu ama söyleyim,haritada herşey doğru değil,bazı kişiler mag ve phy attack yerlerine göre kasma yerini seçio ve ordada bununla ilgili yanlışlar vardı,böyle bi flash animasyonu hazırlamak için oyunu ii bilmek gerekmez,karşına haritayı alıpta yapabilirsin

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.