Şimdi Ara

iOS'te Kullanılan En İyi Çevrimdışı Harita

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Google Maps'in kendi haritanı oluşturma seçeneğini beğenmiştim. Yalnız iOS uygulamasında bu haritaları çevrimdışı kullanamıyorum.

Kendi haritamı oluşturup, gideceğim yerleri işaretleyip, aynı zamanda yol tarifleri, kaç km ve kaç dakika olduğu gibi bilgileri alabileceğim ve en önemlisi bunları çevrimdışı kullanabileceğim ücretli ücretsiz en iyi harita uygulaması hangisi?

Tavsiye ederseniz çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iOS'te Kullanılan En İyi Çevrimdışı Haritalar

İnternet bağlantısı olmadan güvenilir ve doğru yönlendirme bilgileri sağlayan çevrimdışı haritalar, özellikle seyahat ederken veya veri bağlantısı zayıf bölgelerde çok önemlidir. İşte iOS cihazlarında kullanabileceğiniz en iyi çevrimdışı harita uygulamaları:

1. Apple Haritalar:

Apple Haritalar, iOS cihazlarda önceden yüklenmiş varsayılan çevrimdışı harita uygulamasıdır. Şehirler, yollar ve ilgi çekici noktalar dahil olmak üzere kapsamlı haritalar sunar. Apple Haritalar'ı çevrimdışı kullanmak için, kullanmak istediğiniz bölgeleri indirmeniz yeterlidir.

2. Google Haritalar:

Google Haritalar, en popüler çevrimdışı harita uygulamalarından biridir ve iOS'ta da kullanılabilir. Şehirler, yollar, toplu taşıma güzergahları ve gerçek zamanlı trafik bilgileri gibi çok çeşitli haritalar sunar. Google Haritalar'ı çevrimdışı kullanmak için, kullanmak istediğiniz bölgeleri önceden indirmeniz gerekir.

3. HERE WeGo:

HERE WeGo, offline navigasyon için özel olarak tasarlanmış bir uygulamadır. Yüksek kaliteli haritaların yanı sıra adım adım yönlendirmeler, toplu taşıma bilgileri ve ilgi çekici noktalarla ilgili bilgiler sunar. HERE WeGo'yu çevrimdışı kullanmak için, kullanmak istediğiniz bölgeleri indirmeniz gerekir.

4. Maps.me:

Maps.me, açık kaynaklı bir çevrimdışı harita uygulamasıdır ve iOS'ta ücretsiz olarak kullanılabilir. Kapsamlı haritaların yanı sıra GPS navigasyonu, ilgi çekici noktalar ve rota planlama gibi özellikler sunar. Maps.me'yi çevrimdışı kullanmak için, kullanmak istediğiniz bölgeleri indirmeniz gerekir.

5. OsmAnd:

OsmAnd, açık kaynaklı ve son derece özelleştirilebilir bir çevrimdışı harita uygulamasıdır. Yüksek kaliteli haritaların yanı sıra GPS navigasyonu, bisiklet ve yürüyüş yolları ve ilgi çekici noktalarla ilgili bilgiler sunar. OsmAnd'yi çevrimdışı kullanmak için, kullanmak istediğiniz bölgeleri indirmeniz gerekir.

İhtiyaçlarına en uygun çevrimdışı harita uygulamasını seçerken, kapsamı, özelliklerini ve kullanıcı arayüzünü göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca, uygulamanın iOS cihazınla uyumlu olduğundan ve çevrimdışı kullanıma izin verdiğinden emin olmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sygic
  • City Maps 2Go vardı bi aralar hala iyimidir bilmem
  • Citymaps2go nun pro versyonu ücretsiz iken almıştım. Gayet kullanışlı. Ülke ülke hatta şehir şehir haritaları indirebiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citymaps2go bazı yerleri bulamıyor. Sygic çok başarılı.
  • Igo. Tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: okvnoe

Igo. Tek geçerim

aynen katılıyorum
    igo primo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IGO Türkiye 45,99 TL bir uygulama için hayli pahalı. Tabi GPS almayı düşünenler için çok ucuz. Biraz uğraştırıyor ama şimdilik Synic işimi görüyor.
  • kardeş reklama girmeyecekse sadece online bankacılık yapan bir firma var adını söylemiyorum reklam olmasın diye, onlarda 2014 yılında alacagın her uygulamaya %50 indirim yapıyorlar araştır bi bak istersen çok önemliyse senin için
  • quote:

kardeş reklama girmeyecekse sadece online bankacılık yapan bir firma var adını söylemiyorum reklam olmasın diye, onlarda 2014 yılında alacagın her uygulamaya %50 indirim yapıyorlar araştır bi bak istersen çok önemliyse senin için

Enpara
    Reklama girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 16 Haziran 2014; 10:27:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

kardeş reklama girmeyecekse sadece online bankacılık yapan bir firma var adını söylemiyorum reklam olmasın diye, onlarda 2014 yılında alacagın her uygulamaya %50 indirim yapıyorlar araştır bi bak istersen çok önemliyse senin için

Enpara
    Reklama girmez.

Bu çok iyi bir haber oldu teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: darrenjonas

IGO Türkiye 45,99 TL bir uygulama için hayli pahalı. Tabi GPS almayı düşünenler için çok ucuz. Biraz uğraştırıyor ama şimdilik Synic işimi görüyor.

igo gerçekten parasının hakkını veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

quote:

Orijinalden alıntı: darrenjonas

IGO Türkiye 45,99 TL bir uygulama için hayli pahalı. Tabi GPS almayı düşünenler için çok ucuz. Biraz uğraştırıyor ama şimdilik Synic işimi görüyor.

igo gerçekten parasının hakkını veriyor

almayı düşnüyorum ama yorumlarda çok kötü şeyler okudum

ve ben nokia here maps kullanıcısıydım . hala üstüne tanımıyorum o navigasyonun.

ne düşünüyorsunuz

• Kasık biti kullanıcısına yanıt
    kardeş igo yu tavsiye ettiğim çok kişi oldu kimisi çok begendi duacım oldu kimisi kullanamadı ancak kullanmayı düzgün yapabilenler gerçekten çok sevdiler. hele yoldan ayrılacakken şeritleri gösterip hangi şeritten gitmen gerektiğini gösteriyor , birde üstüne yolda karşına gelecek ve senin gitmen gereken tabelayı bile yazmıyor mu işte o zaman bayılıyorum bu programa :)
  • quote:

kardeş igo yu tavsiye ettiğim çok kişi oldu kimisi çok begendi duacım oldu kimisi kullanamadı ancak kullanmayı düzgün yapabilenler gerçekten çok sevdiler. hele yoldan ayrılacakken şeritleri gösterip hangi şeritten gitmen gerektiğini gösteriyor , birde üstüne yolda karşına gelecek ve senin gitmen gereken tabelayı bile yazmıyor mu işte o zaman bayılıyorum bu programa :)

şeritleri yan yola girip çıkacakları nokia nın kendi haritası da gösteriyordu zaten de.

ücretini ödeyip almayı düşünüyorum eğer yorumlardaki gibi bi sıkıntıya rastlarsam üzülürüm
  • İgo iyidir kurban bayramımda bedava indirdim :)

• Kasık biti kullanıcısına yanıt
    nokia nın haritasını eskiden 5800 telefonumda kullanırdım tabi o zaman biraz eski 4 sene öncesinden bahsediyorum, o yüzden bir yorumda bulunamam. tercih tamamen size kalıyor bu durumda. eger civarda tanıdık birinde varsa ip ve igo, biraz kullanırsınız bakarsınız. ancak ben şimdiye kadar çok navigasyon programı denedim ip da , igo ya denk göremedim. bu yine de ücretsiz programlar - misal yandex maps- normal bir kullanıcı için yetersiz olur anlamına gelmesin. zira ip nin kendi haritalar programını, veya yandex navigasyon u kullanıp çok memnun olan arkadaşlarım da vardı ve igo yu kullanmak istemediler. isterseniz biraz yandex navigasyon yada ip haritalar ile takılın baktınız olmadı sygic deneme sürüm- sanırım deneme sürümü vardı bir haftalık- indirirsiniz yeterli gelmezse o zaman igo ya yönelirsiniz

edit: yandex i unutun, çevrimdışı istediğinizi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okvnoe -- 16 Haziran 2014; 11:44:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.