Şimdi Ara

Exe uzantılı dosya açmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
14.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim durum biraz karışık bir adet jeofizik cihazım var bilgisayara usb cihaza yazıcı girişi ile bağlıyorum...

şimdi sorular geliyor.

1-exe uzantılı programımı ıpadımda çalıştırabilirmiyim
    2-Jeofizik cihazı ıpadime (usb giriş aparatı alsam) tanıtabilirmiyim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

EXE Dosyası Açma: iPhone, iPad, Mac ve Diğer Platformlar

EXE dosyaları, genellikle Windows işletim sistemleri için oluşturulmuş yürütülebilir dosyalardır. Diğer işletim sistemleri, bu dosyaları doğal olarak açamayacaktır. Ancak, belirli yöntemler kullanarak iPhone, iPad, Mac ve diğer platformlarda EXE dosyalarını açabileceksin.

iOS Cihazlarda (iPhone ve iPad)

iOS işletim sistemi, EXE dosyalarını desteklemez. Bu nedenle, iPhone veya iPad'inde bir EXE dosyası açamazsın.

MacOS Cihazlarında (MacBook ve Mac)

MacOS işletim sistemi, EXE dosyalarını doğrudan açamaz. Ancak, aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak açabilirsin:

• Wine: Wine, Windows uygulamalarını MacOS üzerinde çalıştırmanı sağlayan bir uyumluluk katmanıdır.
    • Parallels Desktop: Parallels Desktop, Mac'inde sanal bir Windows makinesi oluşturmanı sağlayan bir yazılımdır.
    • Boot Camp: Boot Camp, Mac'ine Windows işletim sistemini kurmanı ve EXE dosyalarını orada açmanı sağlar.

Diğer Platformlarda

iOS ve MacOS dışındaki işletim sistemleri de EXE dosyalarını açmak için belirli araçlara veya yöntemlere ihtiyaç duyacaktır. Örneğin:

• Linux: Wine veya PlayOnLinux gibi uyumluluk katmanlarını kullanabilirsin.
    • Android: EXE dosyalarını açmana olanak tanıyan üçüncü taraf uygulamalar mevcuttur.

EXE Dosyasının İçini Açma

EXE dosyasının içeriğini açmak için aşağıdaki araçları kullanabilirsin:

• WinRAR veya 7-Zip gibi dosya sıkıştırma programları
    • PE Explorer veya Resource Hacker gibi kaynak düzenleyiciler

Sonuç

EXE dosyalarını iOS cihazlarda açmak mümkün değildir. Ancak, MacOS ve diğer platformlarda belirli araçlar veya yöntemler kullanarak bu dosyaları açabilirsin. EXE dosyalarının içeriğini de ilgili araçlarla görüntüleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • exe uzantılı dosyaları iOS'te çalıştıramazsınız. Çalıştıramadığınız için de tanıtamazsınız, iOS uyumlu driverları yoksa tabi.
  • jeofizikmühendisi kullanıcısına yanıt
    mümkün değil. o programın ipad için yazılmış sürümünü bulmanız lazım.
    .exe hiçbir apple cihazda çalışmaz
  • macOS larde exe için emulatorler var..ama ipad icin bilmiyorum.. oyle bir emulator var mı?? yok mu?? net bir sey diyemeyecegim.
  • Cihazı üreten firma ile iletişime geçtiniz mi? Sorunun en net cevabını onlar verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firma ile konuştum windows hariç hiç bir işletim sistemi için program veya driver tasarlanmamış .... amacım elimde koacaman laptop taşıyacağıma ıpadimi çıkartıyım yapıyımdı (hemde biraz şekil olur :D ) cevaplarınız içinde teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikmühendisi

firma ile konuştum windows hariç hiç bir işletim sistemi için program veya driver tasarlanmamış .... amacım elimde koacaman laptop taşıyacağıma ıpadimi çıkartıyım yapıyımdı (hemde biraz şekil olur :D ) cevaplarınız içinde teşekkür ederim

teamviwer kur kardes uzaktan baglanır yaparsın istedigini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nick konu uyumu.

şaka bir yana ios ta mümkün değil ancak androidde mümkün

• gunbah kullanıcısına yanıt
    abi iyi fikirde arazide interneti nerden bulacam 3g'yi geçtim telefon çekmeyen yerlere gidiyoruz :D
  • Arazide kime sekil yapacaksin.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Bayan kontrol mühendisleri oluyor :D işin espiriside abi kim tablet görse o şartlarda dokunmatik falan hoşuna gider..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.