Şimdi Ara

Mi Band 7 hakkında ilk detaylar: Daha büyük ekran, GPS, AOD desteği ve akıllı alarm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi Band 7 hakkında ilk detaylar: Daha büyük ekran, GPS, AOD desteği ve akıllı alarm

Xiaomi'nin en popüler ürünlerinden birinin Mi Band olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Akıllı bilekliğin her modeli tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Bir yıl önce piyasaya sürülen Mi Band 6'nın başarısını daha da ileriye taşımak isteyen şirket bunu yapmaya kararlı.

Ayrıca Bkz.Windows 11'in yeni sürümüne kredi kartı bağlanabiliyor

Mi Band 7 ile ilgili ilk detaylar internete sızdırıldı. Gelen bilgilere göre akıllı bileklik daha büyük bir ekrana sahip olacak. Mi Band 6'nın ekran çözünürlüğü 152 x 486 pikseldi. Yeni modelde 192 x 490 piksel çözünürlük sunan bir AMOLED ekrana yer verileceği belirtiliyor.

Mi Band 7 hakkında ilk detaylar: Daha büyük ekran, GPS, AOD desteği ve akıllı alarm

Yerleşik GPS ve yeni güç tassarrufu modu

Mi Band 7, Sürekli Açık Ekran (Always on Display) özelliğini destekleyecek. Ayrıca sızdırılan bilgiler akıllı bilekliğin yerleşik GPS'e sahip olabileceğini gösteriyor. Görünüşe bakılırsa yeni nesil Mi Band uzun zamandır beklenen GPS sensörüyle gelecek.

Tüm bunlara ek olarak Mi Band 7'nin, kullanıcıyı ayarlanan alarm saatinden yarım saat önce uyandırmaya başlayan Akıllı Alarm işlevini içereceği söyleniyor. Ayrıca akıllı bilekliğin pil ömrünü artırmak için yeni bir güç tasarrufu modu sunacağı da açığa çıkan detaylar arasında.

Kaynak:https://logger.fr/2022/03/mi-band-7-l66/

• Bende Honor Band 6 var, black fridayde 250TL ye almıştım. O zaman bile o fiyata bildiğin bedavaydı diyebilirim. Huawei ile genel olarak özellikleri aynı, yazılım farkı var sanırım sadece. Özellik olarak klasik tüm bilekliklerde olan özellikler var. Donanım olarak ekstra Nabız ve satürasyon ölçümü var. Bildirimler ve aramaları gösteriyor. Ses ve müzik kontrolleri arada sapıtsa da var ve çalışıyor. Ekran kalitesi gerçekten fiyatına göre iyi. Geniş olduğu için bileklikten çok mini akıllı saat gibi hissettiriyor. En büyük tercih sebebi de bu bence. Bağlantı sorunları vs yok. Bende Huawei telefon olduğu için ekstra bir uygulama yüklemek zorunda kalmadım, benim için büyük bir artıydı bu. Ama başka bir cihazda kullanacaksanız huawei sağlık uygulaması google playde eski versiyonda kaldığı için apk ile güncellemeniz gerekebilir. Bende appgallery olduğu için otomatik güncelliyor ama diğer android cihazlarda uygulamaya güncelleme geldiğinde apk indirme linkine yönlendirebilir. Ayrıca xioami gibi reklam ve veri manyağı değil, sağlık uygulamsının içinde reklam vs yok ve stabil çalışıyor. Yerelleştirme sorunları da yok uygulamada.

Benim bu cihazdan tek bir beklentim daha var o da nfc ile ödeme ama o da google pay vs olmadan zor gibi. Onun dışında keşke şu da olsa dediğim bir özelliği yok.

• Huawei band 6 gibi ekranı olmadığı sürece benim gözümde sıfır sıfır sıfır sıfır
  • Bu tarz ürünlerle ilgilenenlere direkt Amazfit markasını öneririm. Bu Xiaomi ürünü de Amazfit markasının da sahibi olan Huami üretiyor. Amazfit bana daha kaliteli geliyor ve daha farklı seçenekler var.
  • 6 ile idare ediyoruz, onu beğeniyoruz ama akıllı saate geçmek istiyoruz.
  • Heliosis kullanıcısına yanıt
    keşke always on ile gelse o saat de
  • unununium U kullanıcısına yanıt

GT2 aldım yaklaşık 1,5 sene önce inanılmaz memnunum. Az paraya kıyıp bu tarz bir şeyler almak daha mantıklı, yada amazfit serisi

Bende eskiden amazfit pace vardı çok memnundum sonra kayboldu evde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla 6 kullanıyorum çok memnunum çok fark yok ama bir süre sonra geçeriz 7 ye
  • Çok güzel görünüyor. Miband 5 almıştım geçen senenin başında 190 liraya ve hala kullanıyorum çok memnunum. Fiyatı düştüğünde ileride alınabilir. Çıkış fiyatı yüksek olur büyük ihtimal :(
  • Huawei Band 6 gibi gelmediği sürece alınmaz
  • Huawei Band 6 ne özellikleri ile öne çıkıyor bahsedebilir misiniz? @Heliosis

• Amazfit verge aldım 2019 yılında hala kullanıyorum, daha önce mi band 2 vardı ondanda memnundum. Ama mi band artık çok gelişmiyor bitirmeleri lazım hiçbiri miband 1 ve miband 2 kadar değişiklik görmedi çünkü.
  • Mi bandlardan çok memnunum. Sadece bütünleşik gps olmadığı için garmin almayı planlıyordum. Eğer 7ye gelirse çok iyi olur. Ucuza kapatırız bu işi. Koşu yaparken çok lazım oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcrc -- 4 Mart 2022; 15:25:4 >
  • Dolar kurumdan dolayı artık band almak akıllı saat alma gibi oldu...
  • Band 5 var ölene kadar devam.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Hocam bende huawei gt2 var, eşime zeblaze gts2 aldım, bende çok memnunum oda çok memnun.

Mi band 3-4 kullandım ve ekranın küçüklüğü yüzünden soğumuştum, malum çoğumuz özelliklerinin tamamını kullanmıyoruz bile.

Gelelim Huawei Band 6 konusuna, 3 arkadaşıma tavsiye ettim ve eşlerine aldılar. Hepsi çok memnun ekran kalitesi olsun, ekran büyüklüğü olsun, şarj süresi olsun. Özellik konusunda bir kaç inceleme izlemiştim bir çok kullanıcı için özellikleri yeterli. Dediğim gibi ekranı ve şekli çok dar olduğu için maalesef oyuncak gibi duruyor kolda ben o nedenle sevmemiştim mi band serisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 4 Mart 2022; 17:51:26 >
    Mi band 3 ten honor band 5 e geçtim memnunum. Ancak mı band 7 o küçüklüğü yenmiş gibi
  • ulan samsung bi galaxy fit 3'ü çıkaramadın be tüh

• unununium U kullanıcısına yanıt

Always on'a cok da gerek var mi ki, kaldirinca cok hizli aciliyor zaten.

• İlk defa giyilebilir akıllı cihaz olarak Mi Band 2 almıştım seneler önce. Benim bileğimi ağrıtıyordu garip bir şekilde. Bileklik güzel fakat yetersiz geliyordu gözümde. Samsung Gear Sport ile 3.seneyi devirdik, şarjı biraz kısa gitmeye başladı ama memnunum. Bence bileklik yerine olabildiğince akıllı saat almak daha mantıklı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.