Şimdi Ara

Samsung'un gizli Galaxy S10'u deşifre oldu: Altı kamera, 5G desteği ve 6.7 inç ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yayınlanan yeni bir rapora göre Samsung, Galaxy S10'un altı kameralı çok gizli bir modeli üzerinde çalışıyor. Güney Koreli şirketin üç farklı Galaxy 10 varyantı hazırladığı düşünülüyor ancak görünüşe bakılırsa ortada “Beyond X” kod adı altında geliştirilen bir başka model daha var.

Ayrıca Bkz.Şıklığı ile göz kamaştıran Honor 10 Lite resmen tanıtıldı
    Söz konusu gizli varyantın 5G teknolojisini destekleyeceği iddia ediliyor. Ayrıca 6.7 inç boyutunda bir ekran ile gelebilir. Bununla birlikte en dikkat çekici özelliğinin ise kamera sistemi olacağı söyleniyor. Gelen haberler cihazın dört arka ve iki ön kamera olmak üzere toplam altı kameraya sahip olacağı yönünde.

İlk üç Galaxy S10 modelinden sonra çıkacak

Beyond X kod adlı varyantın ilk üç Galaxy S10 modelinin piyasaya sürülmesinden birkaç ay sonra çıkması bekleniyor. Akıllı telefonun ilk etapta ABD ve Güney Kore'de satışa sunulacağı bildirildi. Daha sonrasında ise 5G ağların hizmete sunulmasına bağlı olarak diğer pazarlarda da piyasaya sürülebilir.

• parmak izi okuyucusu nerde ekranın altın da mı ?

• altı kamera üstü kamera bu alet kaç te la?
  • Ya beni yanlış anlamayın ama ben motosikletçiyim ve bazen arkadaşlarla toplanıyoruz. Selfie kamerasıyla resmimizi çekiyoruz ve bazı arkadaşlar sığmıyorlar. Ön kamera 2 tane olsa ve geniş selfie alsa ve kameralarda sadece otofokus değil de OIS de olsa benim favori telefonum olur.

Mesela şu resme sağımda bir arkadaş vardı. Sığmadı...

Samsung'un gizli Galaxy S10'u deşifre oldu: Altı kamera, 5G desteği ve 6.7 inç ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 22 Kasım 2018; 0:39:58 >
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    A8+ 2018'de çift selfie kamerası var ama OIS yok.

• Bu ekran kasa oranı hadisesini atlattıktan sonra bir sonraki saçmalamaları ne üzerine olucak gerçekten çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiyopBey

A8+ 2018'de çift selfie kamerası var ama OIS yok.
    Evet. OIS de olsa süper olacak. Bazen titriyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu çentiklerden kurtulduğumuz günleri de görmek umuduyla :)

• 6 kamera nedir ya nereye sigdiracaklar, suyunu cikardilar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık akıllı telefonları geliştiremiyorlar galiba tek yaptıkları ekstra kamera eklemek.

Son yıllardaki en büyük yenilik ekran üzerinden parmak izi okuma oldu ...

• 6 kamera yetmez! 10 kamera koyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Ya beni yanlış anlamayın ama ben motosikletçiyim ve bazen arkadaşlarla toplanıyoruz. Selfie kamerasıyla resmimizi çekiyoruz ve bazı arkadaşlar sığmıyorlar. Ön kamera 2 tane olsa ve geniş selfie alsa ve kameralarda sadece otofokus değil de OIS de olsa benim favori telefonum olur.

Mesela şu resme sağımda bir arkadaş vardı. Sığmadı...

Kardeş yanlış anlama ama ver birine o çeksin fotoyu selfi için telefon mu alınır şimdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam senin bir de eskilerden foton vardı. Yanlış hatırlamıyorsam herkesi sığdırmak için tepeye tırmanmıştın aklıma o fotoğraf geldi istemsizce güldüm :D

Şimdiye kadar bunun gibi bir sürü resim çekmişsindir. Çektin çektin de ne oldu.

• flagbearer kullanıcısına yanıt
    Ekrana gömülü

• Çok eleştiren olmuş ama 6 kamera olmasının kötü olduğunu düşünmüyorum ; kamerayı geliştirmek için ya nokia lumia 1020 gibi büyük kamera koyacaklar ya da sayısı arttıracaklar şahsen sayının artmasını tercih ederim.

• Adam alır kaçarsa diye vermiyordur. Sen hiç motor kıyafeti ile birini kovalamayı denedin mi

• Huawei babayı kızdırmayın!!! 20 kamera mı istiyorsunuz?

• Inovasyon kabizligi ve ortaya cikan sendroma guzel bir ornek..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.