Şimdi Ara

Samsung'un gizli Galaxy S10'u deşifre oldu: Altı kamera, 5G desteği ve 6.7 inç ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Ya beni yanlış anlamayın ama ben motosikletçiyim ve bazen arkadaşlarla toplanıyoruz. Selfie kamerasıyla resmimizi çekiyoruz ve bazı arkadaşlar sığmıyorlar. Ön kamera 2 tane olsa ve geniş selfie alsa ve kameralarda sadece otofokus değil de OIS de olsa benim favori telefonum olur.

Mesela şu resme sağımda bir arkadaş vardı. Sığmadı...

Samsung'un gizli Galaxy S10'u deşifre oldu: Altı kamera, 5G desteği ve 6.7 inç ekran

Bende motorcuyum ve bence onun çözümü arka kamera gibi çekimi geniş açı verebilecek bir lens yada yazılım ile falan olur. 10 tane kameraya gerk yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış anlamayın ama zaten 'wide selfie' yani geniş öz çekim şu an mevcut. Kullanın bence hoşunuza gidecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnovasyon kabızlığı mı? 5g desteğini saymıyorum her firma illa verecek ama ekrana gömülü parmak izi gibi bir teknoloji varken ve ön kısmın tamamen ekran olup sadece kamera lensi olması inovasyon değil midir. Yapay zeka üzerine geliştirilen yeni işlemci mimarisi gibi şeyler. Marka fanboyluğu yapmak ne zaman bitecek merak ediyorum

• s11 de 8 kamera ve 7.4 inç ekran ile gelir. Müşteriler de hararetle tepsi satın almayı bekliyor.

• Yalnız 6 kamera az olmuş telefonun arkası komple kamera olmalıydı

• Bu şimdi piyasaya çok sağlam bi fiyattan girer diye tahmin ediyorum. E bunun 6 tane kamerası yarı profesyonel bir kamera etmez diye düşünüyorum. Bu durumda bir tane dslr alır kalanı da yerim 😄

• öne iki kamera koymazlar diye düşünüyorum...

• fotoya senden başka bakan yok hocam boşver bence :)

• Samsung Galaxy S4 'te temassız kontrol özellikleri sunmuştu ekran gözle veya avuç hareketleriyle kontrol edilebiliyordu, sonra yalan oldu galiba keşke tekrar bu teknolojiler üstünde çalışsalar
  • PATRON ÇILDIRDI!!!!2 değil 3 değil 4 hiç değil tam 6 kavanoz bal pardon kamera
  • Inovasyon olmayinca her modelde ekran buyutme furyasina geri donduk demek ki Bana katilmayacak cok kisi var ama bence telefon pazari artik belirli bir saturasyona ulasti ve her yil don degistirir gibi model cikmamasi gerekiyor. Ornek vermek gerekirse 2016 Ekim'de cikan Pixel XL ve 2017'nin basinda cikan S8 gibi telefonlar hala yeni sayilir bana gore. Ustelik Apple'in notch sacmaligi yoktu ve 3.5mm jack girisi hala yaygindi. Simdi telefon ureticileri sacma sapan trendleri takip ederek her yil birbirine benzer telefonlar cikariyor.

• Artık bunun da fiyatı 12 bin falan olur

• Zebellah gibi ekran 6 inç iyide üstü abartı sanki.

• Samsung'un yenilikçi aklını kaybettiğini düşüyorum. Amiral modellerde son 3 jenerasyon neredeyse aynı. Aynı güncelleme politikası berbat ötesi. Samsung eskiden teknolojiye yön veren bir şirketti şimdi takipte bile zorlanıyor. Böyle giderse Sony'le aynı kaderi paylaşacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

Adam alır kaçarsa diye vermiyordur. Sen hiç motor kıyafeti ile birini kovalamayı denedin mi
    kıyafeti varsa motoruda vardır motorla kovalasın :D :D :D şaka bir yana bu kadar mı millet hırsız oldu...
  • Firmalar artık yenilikçilikten uzaklaştı. İnovasyon adı altında önümüze sundukları gelişmeler sadece kamera, telefon ve ekranının boyutunu arttırmaktan başka bir şey değil.

• oldu olacak 6 tane kamera koymak yerine bitane nikon yada canon dslr kameraya monte edin telefonu olsun bitsin

• Şu an 100mp çözünürlükte 1 diyafram açıklığına sahip dslr kalitesinde telefon kameraları olması gerekiyordu 12 de takılı kaldılar.Kaç yıl önceki pureview 808 ve 1020 kalitesi yok daha bunlarda.Adamlar 10 yıl önce 41mp deniyordu cihazlarında.

• aslına bakarsanız bu telefonları biz 3-4 yıl önce de görürdük, ancak firmalar elindeki yenilikleri birden sunmamak için ufak ufak dokunuşlar yaparak önümüze sunuyorlar, yani samsung gibi bir firma bu ekran kasa oranını daha önce yapamaz mıydı yapardı ancak her yıl yeni bir telefon sürdükleri için piyasaya firmalar maalesef böyle olmak zorundalar.
    eğer şu daha önceleri küçümsediğimiz çinli oppo vivo gibi benzeri firmalar olmasaydı hala takoz gibi telefonlar kullanıyor olurduk (şuan oneplus 5t kullanıyorum)

• Artık ikna oldum samsung amiral modellerinden hiç bir halt olmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.