Şimdi Ara

Samsung'un gizli Galaxy S10'u deşifre oldu: Altı kamera, 5G desteği ve 6.7 inç ekran (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakında yeni haber böyle olur herhalde; İphone un yeni telefonu 10 kameralı ve 10 inç ekrana sahip.

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız telefon marka ve modeli nedir bilmiyorum ancak kendi kullandığım Samsung Galaxy Note8 üzerinden söylersem, Ön Kamera - Geniş Selfie ile çok geniş Selfie çekiliyor, ayrıca başka telefon markalarının modellerinde de vardır ama benim bildiğim kadarı ile Sony Xperia XA1 Ultra modelinde OIS ve Geniş Selfie var.
    www.gsmarena.com
    Sony Xperia XA1 Ultra - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xa1_ultra-8595.php

Düzenleme : İstediğiniz özellikler, Ön iki kamera +ois + geniş selfie = Sony Xperia XA2 Ultra
    www.gsmarena.com
    Sony Xperia XA2 Ultra - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xa2_ultra-8985.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz976 -- 23 Kasım 2018; 2:40:24 >

• yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Telefonum S9. Eskiden ön kamera yazılımı yenilenmeden önce ön kamera böyle iyi geniş selfie çekmiyordu.
    Şimdi denedim. Baya iyi olmuş. Ama yine de önde 1 tanesi ultra wide olmak üzere 2 kamera olursa tek çekimde
    canavar gibi çekim yapar. Üstelik çevirmekle uğraşmadan.

Mesela S10 da arka kameranın bir tanesi 123 derece olacak diyorlar -ki bu çok iyi olur. Müthiş bir değer...
  • bu kamera işi üreticileri batırabilir. Başka bir şeyler bulmaları lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Ya beni yanlış anlamayın ama ben motosikletçiyim ve bazen arkadaşlarla toplanıyoruz. Selfie kamerasıyla resmimizi çekiyoruz ve bazı arkadaşlar sığmıyorlar. Ön kamera 2 tane olsa ve geniş selfie alsa ve kameralarda sadece otofokus değil de OIS de olsa benim favori telefonum olur.

Mesela şu resme sağımda bir arkadaş vardı. Sığmadı...

Roman Bellic sakalsız versiyon?
  • Bu markalardaki kamera sevdası nedir Allah aşkına 1-2 tane koysalar yeter yakında 100 kameralı telefonlar çıkacak

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Demek istediğini anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Demek istediğini anlamadım?
    Hocam Roman Bellic var GTA 4de aynı ona benziyorsunuz.
  • Pixel serisinin tek kamera ile başardığı işi 3 5 kamera ile başaramıyor üreticiler. Yazılım donanım uyumunu adam akıllı yapsalar her şey güllük gülistanlık olacak. Ana resmi zaten tek kamera çekiyor. Diğerleri boş beleş ortaya konmuş.

• Night_Blade N kullanıcısına yanıt
    Katlanabilir ekranlı telefonlar varya?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklı olan zaten bunları almaz herkes çıkmadan önce laf yapar oha oha böyle telefon mu olur filan bir alet çıkıyor piyasaya ortada eleştiren bir sen kalmışsın bu da böyle bir mevzu. Yüz göstermeyin seve seve düzeltirler. (bkz: ios 10 gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delikli telefon gibi görünüyor. kötü tasarım. beğenmedim.

• Aptallar, Samsung kendi sitesinde açıkladı s10 modellerinin 3 kameralı olacağını.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    HOBAAAAAAA.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.