Şimdi Ara

Mi Band 7 hakkında ilk detaylar: Daha büyük ekran, GPS, AOD desteği ve akıllı alarm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4'ten 6'ya geçtim. Fakat pişman oldum. Spor yaptığımdan gps lazım oluyor. Gps telefondan açılıyor aktivite yapılırken. Fakat batarya şarjını çok yiyor. Bundan sonra mi almamaya karar vermiştim. Son tasarımı piyasaya sürüldüğünde, incelemelere bakıp karar verilebilir gibi geldi.

• Önce eski ürünlerinin desteğini kesmemeyi ögrensin. Mi band 4 ün orjinal siyah kordonu yok piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 5 Mart 2022; 0:25:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senelerdir kullanıyorum düzenli olarak spor yapanlar için vazgeçilmez bir ürün çıkar çıkmaz 7'ye geçerim.

• Duş alırken, ekran kilidinden çıkıp menüde abuk sabuk yerlere gitmesinin önüne de geçmişlerse sorun yok.

• 6 için de gps car demişlerdi eklemediler. 5 için fe olabilir haberleri vardı. Her sene aynı tantana. Gps kaydı alıyorsanız gereksiz bir cihaz. Daha üst model ürünlere bakmak lazım.

• Hala mi band 3 kullanıyorum. Ölene kadar devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Mi Band 2 bende de vardi, ama bunlarla karsilastirmak dogru olmaz bence cunku ozellik bakimindan cok fakir bi bileklik Mi Band 2, suan Mi Band 4 kullaniyorum cok daha yakin akilli saatlere. Ayrica akilli saatlerle aralarindaki fiyat farki da acayip fazla ondan dolayi bunlar basit isler icin (cagri-mesaj gorme, spor vb) daha mantikli bence.

• Blitz. kullanıcısına yanıt

Tabii ki daha mantıklı. Mi Band 2'de işimi görüyordu yanlışlık olmasın ama iş hayatına girince artık mailleri telefonu çıkarmadan bakayım, gelen çağrı için uğraşmadan mesaj atayım vb şeyler için saat ideal. Araya birkaç hatırlatıcı uygulaması kuruyorum saat için, bu da güzel bir şey. Bunlar haricinde band çok rahat alınabilir.

• NFC ile temassız ödeme yapılabilecek mi? Telefonu cebimizden çıkarıp pos cihazına yaklaştırmak yerine, doğrudan bilekliği veya saati pos cihazına yaklaştırarak temassız ödeme yapmak daha konforlu bir yaşam sunmaz mı?

• 2 den 5 geçtim
    5 den 8 e geçerim

7 almam

• İş hayatı içinse haklısınız evet, email, mesaj atma vs kullanışlı oluyordur, kolunda mini bi telefon taşımak gibi zaten. Güzel bir olay, keşke ülkemizde ekonomik problemler olmasa.

• Mi Band 5 kullanıcısıyım açıkçası arasında afaki özellik farkı olmadığı sürece değiştirmem

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Bende Honor Band 6 var, black fridayde 250TL ye almıştım. O zaman bile o fiyata bildiğin bedavaydı diyebilirim. Huawei ile genel olarak özellikleri aynı, yazılım farkı var sanırım sadece. Özellik olarak klasik tüm bilekliklerde olan özellikler var. Donanım olarak ekstra Nabız ve satürasyon ölçümü var. Bildirimler ve aramaları gösteriyor. Ses ve müzik kontrolleri arada sapıtsa da var ve çalışıyor. Ekran kalitesi gerçekten fiyatına göre iyi. Geniş olduğu için bileklikten çok mini akıllı saat gibi hissettiriyor. En büyük tercih sebebi de bu bence. Bağlantı sorunları vs yok. Bende Huawei telefon olduğu için ekstra bir uygulama yüklemek zorunda kalmadım, benim için büyük bir artıydı bu. Ama başka bir cihazda kullanacaksanız huawei sağlık uygulaması google playde eski versiyonda kaldığı için apk ile güncellemeniz gerekebilir. Bende appgallery olduğu için otomatik güncelliyor ama diğer android cihazlarda uygulamaya güncelleme geldiğinde apk indirme linkine yönlendirebilir. Ayrıca xioami gibi reklam ve veri manyağı değil, sağlık uygulamsının içinde reklam vs yok ve stabil çalışıyor. Yerelleştirme sorunları da yok uygulamada.

Benim bu cihazdan tek bir beklentim daha var o da nfc ile ödeme ama o da google pay vs olmadan zor gibi. Onun dışında keşke şu da olsa dediğim bir özelliği yok.

• Mi band 5 den huawei band 4 pro ya geçiş yaptım ama xiaominin arayüzü ve kullanışlılığı daha iyi.

• Mi ban 3 üm vardı ama ekran da hiç bir şey yoktu ne bir saat ? nede bir ışık sadece karanlıkta saat ya da ışık gördüm ama mi lite whatc Alıcağım bu daha iyi

• keremec kullanıcısına yanıt
    +1

Honor band 6 genişliği ile bile daha güzel.

keşke 2.sini alsaydım balckfrdiayde. (mi band 3-4-5 kullandım)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.