Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapıcakları iş aslında çok basit güzel bir çizgi romanı filme aktarıcaklar pratikte kolay gibi gözüküyo ama WB' ye güvenemiyorum
  • Flash filminin Flashpoint olacağını yeni öğrendim biraz konuya baktım ama pek fazla bilgi yok sanırım. Benim anlamadığım Flashpoint için çok erken değil mi? Beyaz perdede daha Flash'ın neye benzediği dışında bize Flash ile ilgili hiç bir şey göstermediler. Yani biz daha Central City nasıl, Flash'ın ekibi nasıl hiç görmedik. Tamam çizgi romanlardan biliyoruz ama önce şöyle gösteren, karakterleri tanıtan, bize sevdiren bir Flash filmi olsaydı. Çizgi roman okumayan izleyici de bu filme gittiği zaman yok Flash'ın annesi geri dönmüş, Flash'ın arkadaşlıkları bozulmuş, değilmiş bana ne diyecektir. Sanırım WB böyle acele etmeye devam ederse Justice League diye anılmaya başladıklarından hemen sonra Injustice göreceğiz.
  • Flash karakterinin geçmişine inmeden küt diye Flashpoint'e dalmaları yanlış diye düşünüyorum.
    Film belki çok iyi olacak ama herkesin aklında Flash nasıl güçlerini kazandı, Zoom kim diye soru işaretleri kalacak.
    İlk film Flash'ın geçmişine inmeliydi diye düşünüyorum. Çünkü Flashpoint bir nevi JL sayılır neredeyse tüm karakterler var.
    Ayrıca Rebirth'in neredeyse hemen öncesi New52 filan tarih olacak sanırım. Belki filme Dr.Manhattan'ı eklerler ki bu da acayip kaçar
  • Buda yeni kahraman mı ben ilk defa görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Bu doru mu

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton

''doru''
  • Geoff Johns Flaspoint filminde Batman in hikayede çok büyük rolünün olacağını söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 17 Kasım 2017; 1:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Geoff Johns Flaspoint filminde Batman in hikayede çok büyük rolünün olacağını söyledi

Batman'in babası bu filmde Batman olacak
  • Oha bu çekilecek olan flashpoint paradox hikayesi mi

Çizgi romanı da filmi de efsaneydi

Dcdeki en orjinal hikayelerden biridir

Senaryoyu güzel işlerlerse bu tarzın en güzel filmi olma potansiyeline sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Geoff Johns Flaspoint filminde Batman in hikayede çok büyük rolünün olacağını söyledi

Peki ben affleck'te flashpoint'te olacak mı
  • Hoşuma giden söylentiler de yok değil.

• Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Getirin Emma Stone'u ablamız Iris West olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer doğruysa Warner Bros'un şu ana kadar DC ile ilgili aldığı en doğru karar olur.
  • İnşallah yahu yeter siyahi Iris West'ten yıldık zaten bitanesine daha katlanamayız.
  • oha ırkçı dc,hiç kara oyuncu yok.
    karakter nasılsa öyle olsun fazlasına gerek yok.
    sonra görüyoruz > tanrıların en beyazı diye bilinen heimdall'ın kara biri tarafından cast edilmesini
  • Jeffrey Dean Morgan, "DC Evreni içerisinde bir rol var ve gözüm o rol üzerinde." açıklamasını yaptı.

comicbook

• Bakın yazıyorum buraya; bu film çıkacak ve hikayeyi sacma sapan bulan bir ton insan olacak. Batmana jokere anlam veremeyenler olacak. Flash in güçlerini anlamayanlar olacak (neyseki sevmedigimiz cw kanalı bir nebze de olsa insanlara flashi anlatti biraz). Neden çünkü hikayenin temeli insanlara anlatilmadi. Eger uzuun bir film yaparlar ve nedenleri, nasılları iyi bir sekilde anlatirlarsa olur ama öbür türlü dediklerim olacak, maalesef.

• Nightwing kullanıcısına yanıt
    Civil War, Ragnarok, Age of Ultron filmleri orijinal hikayelerinin hakkını ne kadar verdilerse bu film de o kadar verecek. İstenilen duyguyu yaşatamayan bomboş bir film olacak benim gözümde.

İlk duyduğumda sevinmiştim ama zamanla tüm umutlarımı kaybettim film adına. Çünkü sinematik evrende Superman hariç hiçbir karakterle henüz doğru dürüst bir bağ kuramadık. Nasıl bir karaktere sahipler, ne yaşadılar doğru dürüst bilmiyoruz. Temel bilgiler dışında evrendeki karakterleri tanımıyoruz. Hal böyle olunca da bu film "Superman zayıf, Thomas Wayne Batman; Martha Joker olmuş, Aquaman ve Wonder Woman savaşıyor" basitliğinde olmaktan öteye geçemeyecek gibi gözüküyor.

Ki zaten haberlere bakılırsa WB bu filme "her şeyi batırdık ama elimizde böyle bir hikaye var. Bu hikayeyle yediğimiz tüm haltları kurtarabiliriz" kafasında bakıyor. Yani bir amaç değil bir araç olarak bakıyor filme.

• Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Her kelimesine katılıyorum

• En çok beklediğim DC filmi bu şu an ama yorumlara katılıyorum. Keşke ilk önce Flashpoint'ten önce Flash'ı normal filminde bir görseydik. Çocukken yaşadıkları, Star Labs vs.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.