Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton
  • Yeni gelen haberlere göre çekimler bu yılın kasım ayında başlayacak bir aksilik olmazsa tekrardan
  • Film iyice çıkmaza girmeye doğru ilerliyor. Ezra Miller, Grant Morrison ile yeni bir senaryo yazıyor. Filmin karanlık tonda olmasını isteyen Miller şuan da filmin yönetmenlerinin yazdığı senaryoyu beğenmemiş nedeni ise fazla komedi unsuru içermesi diğer bir deyişle Marvel vari bir film olması. Şuan da WB nin elinde iki birbirinden tamamen farklı senaryo bulunuyor ve Miller kendi senaryosu seçilmezse yapımdan ayrılacağını söylemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezra Miller bence hiç beklemesin, ayrılsın. Barry Allen ile zerre alakası yok.
  • JLA, Final Crisis gibi çizgi romanların yazarı, Black Flash karakterinin yaratıcılarından olan Grant Morrison senaryo da ağırlıklı olarak multiverse, speed force kavramlarını işlemek istediği düşünülüyormuş. Ezra Miller da zaten filmin bilim kurgu ağırlıklı bir Flash filmi olmasını istediği için bu konularda uzman olan Grant Morrison ile senaryoyu yazıyor şuan da. WB nin ise karanlık ve ciddi tonda ki Ezra Miller ile Grant Morrison ın senaryosunu seçip seçmeyeceği ise en geç mayıs ayına kadar belli olacağı düşünülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 16 Mart 2019; 20:11:12 >
  • Kusura bakmayında Ezra Miller haklı. JL'de aldılar o Josh'u saçma sapan esprilerle, hareketlerle filmin içine ettiler. Cıvık bi film izlemektense Aquaman gibi doğru düzgün bi senaryosu olan Flash'ı izlemek daha iyi. Annesinin ölümünden sonra ne görücez, komedilik yapan Barry mi?
  • Filmin yönetmeni yine değişti. It filminin yönetmeni Andy Muschietti filmi yönetecek

• hasomen kullanıcısına yanıt
    + Senaryo yeniden yazılacakmış. Yılan hikayesine döndü film.
  • konu bayadır güncellenmiyor. Çekimler 2020 yılında başlayacak
  • Filmin yönetmeni hikayenin Flashpoint olacağını fakat çizgi romandan farklı bir işleyişi ve konusu olacağını söyledi. Bu arada film 1 Temmuz 2022 de vizyona girecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 9 Ocak 2020; 10:34:5 >
  • CW'de görünmüş ezra miller ne alaka izlemiyorum dizileri
  • Hocam valla bende şaşırdım. Geçen bölümlerde Lucifer Titans falanda gözükmüştü.
  • Zack reisin eline verin şu filmi gözünüzü seveyim...
  • Flash filmi hakkında yeni haberler gelecek.Muhtemelen internet üzerinden gerçekleştirilecek olan Comic Con'da bir şeyler öğreneceğiz.

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Aman Joss Whedon'a vermesinler de CGI Zack'e versinler artık razıyım. Marvel tipi filmlerden usandık artık yeter.
  • Jeffrey Dean Morgan'ın Flashpoint filmine Batman rolüyle katıldığı söyleniyor.Ayrıca Cyborg'un da bu filmde rol alacağı söyleniyor şimdilik kesin bir şey yok.22 Ağustos'ta düzenlenecek DC Fandome etkinliğinde çoğu şeyin kesinleşmesi bekleniyor.

• BOMBA İDDİA: Michael Keaton’ın Batman olarak filmde yer alması için görüşülüyormuş.

• Teklif götürülmüş büyük olasılıkla kabul edecekmiş. Sadece Flash filmi içinde değil, yaşlı Batman olarak Marvel de ki Nick Fury gibi akıl hocalığıda yapacakmış diğer Dc filmlerinde. Bu filmlerden ilki de Batgirl olabilirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 22 Haziran 2020; 21:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Teklif götürülmüş büyük olasılıkla kabul edecekmiş. Sadece Flash filmi içinde değil, yaşlı Batman olarak Marvel de ki Nick Fury gibi akıl hocalığıda yapacakmış diğer Dc filmlerinde. Bu filmlerden ilki de Batgirl olabilirmiş
    Öffff, böyle bir şey olursa harika olur. Kesinlikle yapılmalı. Michael Keaton oyunculuğunu çok geliştirdi. Bir yere oturup tok ses tonuyla insanlara akıl versin benim için yeter. Bana Batman'i tanıtan yegane insan.
  • Filmin hikayesi; Barry Allen annesinin öldüğü zamana geri döner ve annesini kurtarır fakat geri döndüğünde Michael Keaton ın Batman olduğu film evrenine geri döner tek bir farkla Batman filmindeki olaylardan itibaren 30 yıl geçmiştir. Hikaye için sızıntılar bu şekilde şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 22 Haziran 2020; 22:42:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.