< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bana kalırsa tam tersi adam zaten canlı yayına çıkıp ben artık Batman değilim dedi dalgasını filan da geçtiler hatta.Eğer bir plan olmasa dönmezdi diye düşünüyorum.Ayrıca Zack'in dönmesi ve evrende büyük bir hype yaratması, ekibi yeniden toplaması (Ray, Jason, Cavill, Gal) vs. olunca yeniden dönmesi muhtemel bir şeydi zaten.Pattinson Batman'i farklı ve kendi evreninde geçen bir film serisi olacak öyle Affleck'i öldür yerine Pattinson'ı geçir yapamazlar çünkü yönetmen de zaten ileride kendi Batman evrenini kurmak istiyor orada.(Catwoman, Batgirl, Nightwing gibi karakterlerle)quote:
Orijinalden alıntı: RaiTrQ
Bence üzücü de olsa affleck işi bitti adam akıllı veda edemedi diye veda ettirecekler tek filmlik dönmüştür flashpoint çok uygun böyle tek filmlik bir senaryo için sonra da pattinsonu dahil edecekler afflecki bitirecekler artık
Alıntıları Göster
-
Umarım yönetmen güzel bir iş çıkarır. -
Sıra Bale'de. Hadi Warner Bros.!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 22 Ağustos 2020; 21:55:58 > -
Yanlış anlamadıysam Flash, Micheal Keaton Batman'den yeni süit alacak?? -
Bu flash karakteri aslında potansiyeli çok çılgın bir karakter.
Zamanda ileri ve geri gitmesiyle kelebek etkisini bile iki kat geride bırakacak nitelikte bir dc filmi çekilebilir aslında.
Flashpoint animasyonu da buna bir örnekti sadece. -
Umarım Flashpoint filmi ile film evrenine bir çekidüzen verirler. Affleck'in Batman'ine de veda edeceksek edelim bu film ile.
Animasyon filmi bile çok güzel olan bir hikayenin filmini görmek için sabırsızlanıyorum.
HADİ DC BİZİ EVRENDEN EVRENE UÇUR.!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 23 Ağustos 2020; 9:2:35 > -
Cr evreninde tanrısal karakterler hariç hız konusunda yarışacak kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Güçleri felan çok değişik mesela IMP ile Superman’i bayıltabilir ve bu IMP’den milyarlarca atabilir saniyeler içinde. Zamanda geriye giderek kendi seviyesindeki bir karakteri öldürüp hiç olmamasını sağlayabilir vs. Faz halinde fiziksel darbelerden etkilenmez hız çalabilir falan çok güçlü bir karakter aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bale batman'i de gelecek mi acaba -
Supergirl filmde yer alacak, aktris seçildi.
Çekimler ise nisan ayında başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 19 Şubat 2021; 22:20:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: saimertugSupergirl filmde yer alacak, aktris seçildi.
Çekimler ise nisan ayında başlıyor.
Ben çok küçük de olsa bir umutla ZSJL'de bekliyordum ama zaten baya sürpriz olurdu Supergirl'ün olması :d
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce WayneBen çok küçük de olsa bir umutla ZSJL'de bekliyordum ama zaten baya sürpriz olurdu Supergirl'ün olması :d
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 19 Şubat 2021; 22:41:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: saimertug
Alıntıları GösterZaten Zack bir canlı yayında ya da röportajında dedi. Clark'tan binlerce yıl önce başka bir kriptonlu dünya'ya geldi diye, Steppenwolf'un fragmanlarda no Lanterns, no Kryptonian demesi de ayrı bir olay. Karşılaşmışlar demek ki biliyorlar yani. Ama böyle bir sürpriz olursa kafayı yiyebilirim ben.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayneinsan ufacık bir videodan heyecan duyar mı? duyuyor işte...
gelecek filmler içerisinde en çok bekleyeceğim yapım bu film olacak
-
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X