|
The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ezra Miller a yakışmıyor hic bu rol.Hafiften kırık gibi geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagh -- 14 Haziran 2021; 23:9:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kırık olduğu doğru
ama rol çok yakışıyor bence
-
Bir tane animasyondaki senaryonun birebir aynısını yapsalar çok iyi olur ya. Arada Batman'i de izlemiş oluruz :). Hani babasının Batman olduğuı spoiler vermiyim dedim ama olmadı
-
Beyler durum nedir?
-
Holy şirk. Heyecanlandım valla ne yalan söyleyeyim :d
-
keaton'ı acaba cgi ile filmlerdeki yaşına makyajlayacaklar mı ben onu merak ediyorum.
-
Bence yaşlı Batman ı oynayacak Tim Burton evrenindeki, umarım o evrenide ucundan falan görebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Filmin sonunda Keaton Affleck'in yerine DCEU Batman'ı olacak(Kısa süreliğine, Batgirl filminden sonra yerini Batgirl alacak). Cavill artık Superman değil yerine yine Flash filminden Supergirl geçecek. Kısacası bir sonraki Justice League filminde Superman yada Batman olmayacak. Ben DC ile ilişkiyi kesiyorum, umarım izlemek isteyenlerin hoşuna gider.
-
Büyük rezalet inşallah gişede patlarlar
böyle bir şey olursa wb şirketi kapatsın. Bu fikirler kimden çıkıyorsa işine son verilmeli bu ne arkadaş. Saçma sapan sjw hastalığı yüzünden düzgün film çıkmıyor.
-
Alınabilecek en saçma gerizekalıca karar kim almış bunu. Twitterda yeni gördüm ve sinirlendim konuya geldim hemen göz göre göre batırıyorlar DC yi. Cavillden iyi superman mi olur adam bunun için doğmuş rolüde oynamayı istiyor wb neyin inadını ediyor anlamadım.
Yıllardır söylüyorum, Marvel Sinema olayında DC'nin fersah fersah önünde.
-
-
Film 2023 hazirana ertelendi.
Boşver hocam bu evreni, ZSJL ile bitti artık. Gel Matt Reeves'in yeni oluşturduğu evrende yerimizi alalım :D
-
Matt reeves evrenini de filme dahil etmek için flash in çekimleri uzatmış olmasınlar hocam? 🤔😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle bir şey asla olmayacak. Matt Reeves evreni tamamen ayrı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X