Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
27
Favori
40.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batman Beyond’a da girebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Teklif götürülmüş büyük olasılıkla kabul edecekmiş. Sadece Flash filmi içinde değil, yaşlı Batman olarak Marvel de ki Nick Fury gibi akıl hocalığıda yapacakmış diğer Dc filmlerinde. Bu filmlerden ilki de Batgirl olabilirmiş
    Umarım böyle aptalca bir hata yapıp zaten içine ettikleri evreni daha da berbat hale getirmezler. Mis gibi Jeffrey Dean Morgan castin var ne uğraşıyorsun Keaton ile filan anlamak mümkün değil..
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Jeffrey Bruce un oynadığı Batman değil yalnız burada Batman yine Bruce Wayne olacak. Michael Keaton ın oynadığı Batman ve Batman Returns filmleri Dc evrenine bağlanmış olacak Multiverse olayı ile. Zaten devamında Batman Beyond tarzı bir yapımda gelebilir deniliyor

• İçine s*çtıkları evrene son olarak tüy dikmeye hazırlanıyorlar sanırım.
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Neden Burton'ın evrenine gidiyorlar anlamadım. Flashpoint'ın olayı Batman'ın Thomas Wayne olması değil mi? Burton'ın aptal batman suitini görmek istemiyorum.

• Filmin yönetmeni Andy Muschietti yapımın Flashpoint olacağını ama çizgi romandan biraz daha farklı bir hikayesi olacağını söylemişti. Birebir aynı hikayeyi yönetmek istemedi sanırsam ki bence doğru karar
    Bende öyle yapılmasının doğru karar olduğunu düşünüyorum ama yapacağız derken batırmazlar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 24 Haziran 2020; 13:33:31 >
  • adamlar bilmem kaç milyon dolarlık film yaparken sizin 'şöyle olsun istemiyorum yeeaa, bunu görmek istemiyorum yeeaa' tarzı yorumlarınızı dikkate alacağını mı sanıyorsunuz ? veya umursayacaklarını ?

boş yapmayın, ne yaparlarsa yapsınlar izleyeceksiniz:
  • Filmde Michael Keaton ı Batman kostümü ile görecekmişiz

• WB, Michael Keaton ile anlaşamazsa yaşlı Batman rolünü Christian Bale in almasını istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 29 Haziran 2020; 1:17:36 >

İkiside müthiş isimler.

• Burton'ın filmlerini 20 yaş altı veya 2010'dan sonra geekliğin ana akım olmasıyla birlikte bu filmlere ilgi duyan kaç kişi izlemiştir ki? Keaton'ı ben de görmek isterim ama çok akıllıca bir hamle olmaz. İzleyicide akıl karışıklığına yol açıp gişeyi olumsuz etkileyebilir bu tercih. Başka bir Batman filminin evreniyle crossover yapmak istiyorlarsa direkt Bale'a gitsinler. Ama onun olması da pelerinini astığı için anlamsız olur. En iyisi JDM Thomas Wayne olarak Batman'i oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 5 Temmuz 2020; 11:54:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umberto demiş ki: cameo olarak olsa da pattinson filmde görünebilirmiş.

• dwdark D kullanıcısına yanıt
    Allam devamı gelsin nolur. Ben Affleck'e solo bir Batman filmi, nolur nolur.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 20 Ağustos 2020; 23:2:28 >
  • Önceden döneceği ile ilgili sinyalleri vermişlerdi zaten Ben Affleck için. Mükemmel bir haber umarım bu sefer düzgün bir film ile döner Affleck

• Oo hem keaton hem affleck olacakmış ama affleck daha duygusal olarak bulunacakmış sanırım öldürüp evrende ki görevini bitirip pattinson hikayesine bağlayacaklar

• Allah'ım benim sesimi duydun önce Snyder Cut sonra Ben Affleck geldi sırada Ben Affleck'in orjinal senaryosuyla bir Batman filmi izlet yarabbim amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Oo hem keaton hem affleck olacakmış ama affleck daha duygusal olarak bulunacakmış sanırım öldürüp evrende ki görevini bitirip pattinson hikayesine bağlayacaklar
    Affleck daha yeni geri döndü daha bize gösterecekleri var Bana kalırsa duygusal kısım Barry'nin Thomas Wayne'den Bruce'a getireceği bir eşya ya da mektup.Bu da gayet duygusal bir şey çizgi romanlardaki gibi.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.