Şimdi Ara

Flashtool bilenler lütfen baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.. bootloader kilidini açmadan rom atmaya kalkıştığım için telefonum Xperia S (LT26İ) açılmıyor.. sadece kırmızı led yanıyor ama pc dahi görmüyor acaba flashtoollahttp://d-h.st/MUk linkteki romu flashlasam olurmu? veya flashlanırmı telefonu görmüyor çünkü pc.. kusura bakmayın acemiyim aslında 1 kez rom kurdum ancak her defasında bootloader'ı açacağımızı bilmediğimden dolayı böyle bir hataya düştüm (eğer olur derseniz indirip denicem çünkü 700 mb civarı oluyor boş yere en azından internetim gitmesin)

• up
  • aslında her rom atarken bootloader açmana gerek yok bir kez açınca kapanmaz zaten

eğer ilk yüklediğin rom ile yüklemeye çalışırken başarısız olduğun romun linkini atarsan fikir yürütebilirim

en basitinden eğer kırmızı led yanıyorsa şarjın bitmiş olabilir şarj etmeyi deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

aslında her rom atarken bootloader açmana gerek yok bir kez açınca kapanmaz zaten

eğer ilk yüklediğin rom ile yüklemeye çalışırken başarısız olduğun romun linkini atarsan fikir yürütebilirim

en basitinden eğer kırmızı led yanıyorsa şarjın bitmiş olabilir şarj etmeyi deneyebilirsin

Fikir yürütmeniz iyi ama yanlış bilgi.
  • Bazı CustomROM'larda BL kilidinin açık olması istenir , bu CustomROM'lar genelde kerneli stock olmayan ROM'lardır. Sende onlardan birini yüklüyorsun sanırım. BL kilidini açmadan ROM flaşlarsan ya BootAnimation ekranında kalır ya da açılmaz. En başa dönmen gerek. Cihazına ait orjinal stock rom bulup Flashtool ile flaşlaman gerek , daha sonra hata yaptığın yeri düzeltip devam edersin.
  • söyleyeydin doğrusunu adam yardım bekliyor madem yanlış var düzelt

adam demişki bootloader açtım her defasında açmak gerektiğini bilmiyordum bootloader bir kez açıldımı kapanması imkansız ki millet tekrar kapatmak için bir dizi işlem yapıyor

bende romların linklerini istedimki harbiden bootloader açılmışmı yoksa kapalımı kurduğu rom neydi merak ettim

kuraçağı romu ise custom kernelmi bl açıkmı olması gerekiyor oyüzden istedim

yani bootloaderi gerçekten açmamış olabilir

açık diyede başka rom flashlamış olabilir yanlış bişey yok sadece bilgi toplamaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 9 Haziran 2014; 0:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

söyleyeydin doğrusunu adam yardım bekliyor madem yanlış var düzelt

adam demişki bootloader açtım her defasında açmak gerektiğini bilmiyordum bootloader bir kez açıldımı kapanması imkansız ki millet tekrar kapatmak için bir dizi işlem yapıyor

bende romların linklerini istedimki harbiden bootloader açılmışmı yoksa kapalımı kurduğu rom neydi merak ettim

kuraçağı romu ise custom kernelmi bl açıkmı olması gerekiyor oyüzden istedim

yani bootloaderi gerçekten açmamış olabilir

açık diyede başka rom flashlamış olabilir yanlış bişey yok sadece bilgi toplamaya çalışıyorum

Söyledim zaten dikkatli bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlışım nerde onu söylememişsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.